برای خرید و دانلود کتاب غرور و تعصب نوشته جین آستن و خواندن و شنیدن هزاران کتاب الکترونیکی و صوتی دیگر، اپلیکیشن طاقچه را رایگان نصب کنید.
جین آستن ( ۱۸۱۷- ۱۷۷۵)، نویسنده انگلیسی است که با آثارش ادبیات غرب را تحت تأثیر قرار داد.
شناخت او از زندگی زنان و مهارتش در گوشه و کنایهها، او را به یکی از مشهورترین رماننویسان عصر خودش تبدیل کرده است.
«غرور و تعصب» از مشهورترین آثار جین آستین است و در زمره صد اثر برتر جهان شناخته میشود.
در «غرور و تعصب» داستان پیرامون خانواده بنت شکل میگیرد که پنج دختر دارند. با آمدن دو مرد جوان ثروتمند با نام آقای بینگلی و دوستش آقای دارسی به همسایگیشان، خانم بنت امیدوار میشود تا دخترهایش ازدواج کنند و سامان بگیرند.
جین، دختر بزرگ خانواده به آقای بینگلی علاقهمند میشود اما خواهر سرزنده و بانشاطش الیزابت، به خاطر تکبر و انزوای آقای دارسی از او متنفر است.
با اینکه الیزابت بنت، دختری عقلگرا از طبقه متوسط و حومهنشین و چارلز دارسی، مردی خوددار و مغرور از طبقه مرفه و شهرنشین است، این دو به تدریج به خصوصیات اخلاقی خوب هم پی میبرند و با افزایش شناخت و آگاهیشان از یکدیگر، خود نیز با تغییرات مثبت و خوب در بینش و شخصیتشان کاملتر میشوند و عشقی واقعی بین این دو ایجاد میشود.
در این بین اما اتفاقاتی رخ میدهد که جین و آقای بینگلی از هم دور میشوند و... .
دستهبندی | |
تعداد صفحات | ۴۰۰ صفحه |
قیمت نسخه چاپی | ۱۶,۰۰۰ تومان |
نوع فایل | EPUB |
تاریخ انتشار | ۱۳۹۳/۰۸/۰۱ |
مشاهده همه نظرات (۱۲۰)کتاب خوبیه حس خوبی به آدم میده منتها من از نویسنده انتظار بیشتری داشتم فکر نمی کردم اینقدر ساده نوشته شده باشه ولی خب ارزش یه بار خوندنو داره
خلاصه کتاب: جنگ خونین بر سر پیدا کردن شوهر😂 و در آخر همه شوهر میکنند
لیزی شخصیت مورد علاقه من🤩🤩 دختری جسور و گستاخ و روشنفکر🤓 که زندگی واقعی رو درعشق می بینه نه پول . با وجود خانواده و سطح اجتماعی پایینش از صد تا دختر طبقه اشراف برتره نه به خاطر زیباییش بلکه
خیلی قشنگه از اون کتابایی که ادم واقعا باید بخونه اما یکمی برای خود من حوصله سر بر بود البته از سبک نوشتن جین استینه چون اِما هم همینجوری بود پر از مکالماتی که اصلا ضروری نبودن اما زیبایی هایی که داره از بدی هاش
این کتابو خیلی دوسش دارم. من اول فیلمشو دیدم بعد رفتم دنبال کتابش. اول از کتابخونه امانت گرفتم، بعدش چون خیلی خوشم اومد، نسخه چاپیش رو خریدم. از اونجا با جین استین آشنا شدم. همه آثارش قشنگن و هر کدومو