کتاب روزهای برمه
۳٫۹
(۱۲)
خواندن نظراتمعرفی کتاب روزهای برمه
«روزهای برمه» همچون نوشتههای دیگر جورج اورول یک داستان انتقادی است. خوانندگانی که با آثار او آشنایی دارند و کتابهای او، همچون قلعه حیوانات و یا ۱۹۸۴ را خواندهاند، بهخوبی سبک و سیاق قلم اعجازبرانگیز او را میشناسند؛ بنابراین وقتی با این کتاب روبهرو میشوند، بهخوبی میدانند که چه رمانی میخوانند.
اورول که خود در هند بهدنیا آمده و پدرش کارمند ادارهای در بنگال بوده، در این کتاب شیوه اداره امپراتوری بریتانیا در کشورهای مستعمرهاش را نشان میدهد و از آن، بهشدت انتقاد میکند. شاید او تجربیات خودش را در کشورهای مستعمره انگلستان بهرشته تحریر درآورده است.
فلوری قهرمان داستان اورول یک تبعه انگلیس در برمه است که از اوضاع مردم برمه به شدت انتقاد میکند. اوضاعی که خود مردم به آن راضی هستند اما فلوری ترسو هم هست و نمیتواند عقایدش را راحت ابراز کند چون میداند اروپاییهای ساکن برمه به شدت از شیوه حکومت بر مردم راضیاند و حتی دوست دارند فشار بیشتری روی آنها باشد. از قضا وقتی هم که عاشق میشود و کمی شهامت پیدا میکند، معشوقهاش گرایشات نژادپرستانهای دارد که که سرانجام باعث ناکامی او در عشق میشود.
اورول در این رمان بسیار ماهرانه استبداد و خفقان را به تصویر کشیده و انگشت انتقادش را سرسختانه به سوی امپراطوری بریتانیا گرفته است.
او ترس را هم در قهرمان داستانش ماهرانه پررنگ کرده است. با یک لکه مادرزادی روی صوتش که همیشه باعث شرمساری او است و اعتماد به نفسش را میگیرد. شاید این لکه، لکه ننگی بر چهره حکومت بریتانیا باشد که اورول آن را به رخ حکومتی که برای دیگران قابل تقدیس است، میکشد.
«اولین چیزی که در فلوری نظر آدم را به خود جلب میکرد، یک لکه مادرزاد و ترسناکی بود که از گونه چپش؛ یعنی از زیر چشم تا گوشه دهانش بهصورت یک هلال امتداد یافته بود. اگر به صورتش از طرف چپ نگاه میکردند، صورتش حالت غمگین و شکستهای داشت. این لکه مادرزاد، مانند کبودی یک زخم بود که زیر پوستش همچون خونمردگی بهنظر میرسید؛ چون رنگش درحدود آبی کبود بود. خود فلوری هم از ترسناکی آن خبر داشت و برای همین هروقت که تنها بود، در رفتارش یک نوع حرکت مورب بهصورت یکوری در او دیده میشد؛ چون همیشه خودش را حرکت میداد تا شاید بتواند این لکه مادرزادیاش را از چشمها بپوشاند.»
جراح دیوانه
یورگن توروالد
زنده باد کاتالونیاجورج اورول
تفسیر متقین در قرآن و حدیثسیدعمران هاشمی شهرستانی
غرق شدن تمدن هاامین معلوف
یک روز از زندگی ایوان دنیسوویچالکساندر سولژنیتسین
خاطرات خانه مردگانفئودور داستایفسکی
پیرمردویلیام فاکنر
گلها را بچین کودکان را بکشحبیب گوهریراد
هجوم دوبارهی مرگژوزه ساراماگو
شهرهای فینیقیمحمد ابوالمحاسن عصفور
روزگاری جنگی بودجان اشتاینبک
آدم کجا بودی؟هاینریش بل
از پشت روزنههاحمیده وحیدی
نیمه شب در چرنوبیلآدام هیگنباتم
فقط یک طاعون سادهلودمیلا اولیتسکایا
مدیریت تغییرات در شرکتهامارک ویکتور هانسن
گذار منهتنجان دس پاسوس
حجم
۳۵۹٫۱ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۸۸
تعداد صفحهها
۱۸۴ صفحه
حجم
۳۵۹٫۱ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۸۸
تعداد صفحهها
۱۸۴ صفحه
قیمت:
۴۸,۰۰۰
۲۴,۰۰۰۵۰%
تومان
نظرات کاربران
من کتابهای جورج اورول راخیلی دوست دارم بنظرم خیلی باسواد وخیلی ازکتابهاش لذت میبرم بشدت توصیه میکنم
روزهای برمه، نوشتهی جورج اورول نویسندهی انگلیسی که در هند متولد شد و در نوزده سالگی وارد برمه شد. این رمان حاصل تجربیات شخصی و خاطرات اورول است که در قالب رمان آنها را به رشتهی تحریر درآورده است. هرچند
قطعا اگه بخوام جرج اورول رو به کسی پیشنهاد کنم،این کتاب گزینه اول نخواهد بود.یک ویژگی بدی که داشت این بودش که بیش از حد نیاز کش داده شده بود.بعضی از حال و هواهایی که تو داستان بوجود میومد،لحظات قشنگی
آقای اورول عزیز زیادی به جزئیات پرداخته بود توی این کتابش حتی بیشتر از بقیه ی آثارش طوریکه اگه توصیفات فقط فضاهارو ازش حذف میکردین گمونم کتاب نصف میشد! به هرحال برای شخص من چندان دلنشین نبود اما خب ارزش یک
جالب بود هرچند پایانش خب نبود مثل تمام کتاب های اورول نبود ...........
کتاب روز های برمه اثر جرج اورول رمانی هست که بسیار قوی نوشته شده و از نظر من رمان خوبی بود. البته یک نقطه ضعف میشه بهش گرفت که بیش از حد کش داده شده بود و اگر فضا هایی
بهترین کتاب جورج اورول قلعه حیوانات و بعد روز های برمه واقعن این نویسنده انگلیسی بهترین نویسنده هست