کتاب تویی که سرزمین ات اینجا نیست
خواندن نظراتمعرفی کتاب تویی که سرزمین ات اینجا نیست
محمد آصف سلطانزاده، نویسنده افغان است.
«تویی که سرزمینات اینجا نیست» چهارمین کتابی است که از محمد آصف سلطانزاده، داستان نویس افغان درایران منتشرمیشود.
اوسالها پیش ازافغانستان به ایران مهاجرت کرد و به کار درخیاطخانهها پرداخت و پس ازسالها زندگی در ایران، در ۱۳۸۰ نیز از ایران به دانمارک رفت و اینک مقیم دانمارک است.
نوع داستان نویسی محمد آصف سلطانزاده شاخهای ازداستاننویسی فارسی محسوب میشود که گرچه آبشخورهای مشترکی با داستاننویسی فارسی در ایران دارد، تمایزاتی نیز با این شیوه داستاننویسی دارد.
میتوان داستان فارسی را به سه شاخه ایرانی، افغانستانی و تاجیکستانی تقسیم کرد. البته سلطان زاده داستان نویسی را در ایران شروع کرده و نخستین مجموعه داستانش را در ۱۳۷۹ و زمان اقامت در ایران به چاپ رساند.
او همچنین کتابهای دوم، سوم وچهارمش را گرچه درخارج ازایران(عمدتا دانمارک) نوشته، ولی این کتابها را در ایران هم منتشر کرده است.فضای بیشتر داستانهای مجموعه «تویی که سرزمینات اینجا نیست» شهرهای جنگ زده افغانستان درجریان جنگهای داخلی آن کشور است و روایت خونبار و وحشتناکی که راوی از آن فضا ارائه میکند، سند جامعهشناختی مهمی است از وضعیت داخلی افغانستان طی این سالها.
نوت بوک
اینم شد زندگی؟!عزیز نسین
مردگان جزیره موریسفرهاد کشوری
گنبد کبودکورش اسدی
از یادرفتنمحمدحسین محمدی
داستان های خواندنی و متفاوت.
تاحالااینطوری به این قضیه فکرنکرده بودم ولی باخواندن این کتاب خیلی ازتفکراتم تغییرکردواقعا جالب بود
خیلی جالب بود.من نشر اگه رو خیلی دوست دارم.کتاب های جالبی منتشر میکند.ممنون از نشر اگه🌹🥰
سلام ما یک گروه کتابخوانی داریم. در هر هفته یک جلد رمان یا مجموعه داستان می خوانیم. این بار تصمیم گرفتم این کتاب (تویی که سرزمینت اینجا نیست) را بخوانیم. من در پی دسترسی به نسخه الکترونیکی این کتاب هستم
کتاب جالبی بود،ارزش پیشنهاد دادن به دیگران و داره
عالی
دو داستان اولش و خوندم بسیار لذت بخش بود فقط تنها نکته ای که من و اذیت میکنه شیوه نوشتاری کتاب هست که با لهجه افغان نوشته شده .
داستان ها کنش و کشش کافی را نداشتند و آدم حوصله اش سر میرود.