کتاب داستان من نوشته شد
خواندن نظراتمعرفی کتاب داستان من نوشته شد
مجموعه داستان «داستان من نوشته شد» شامل ۱۵ داستان کوتاه است که موضوعاتی اجتماعی و عامتر دارد و مانند برخی آثار آذرآیین دارای رنگ و بوی بومی نیست.
در بخشی از این کتاب آمده است: «وقتی راننده رستم صولت وانتبار، کارتنهای سنگین پر از کتاب را از جاباری وانت جلوی کتابفروشی پیاده میکند، نگاهم میافتد به نوشته روی شیشه کتابفروشی و توی دلم تلخ میخندم: کتابخانه شخصی شما را خریداریم».
نخستین اثر آذرآیین با نام «باران» در ۱۳۴۵ در نشریه ادبی بازار در رشت منتشر شد.
آذرآیین میگوید که این داستان نقطه عطفی در دنیای نویسندگی او بود. وی در سالهای بعد، داستانهای کوتاهی برای نوجوانان نوشت از جمله «پسری آن سوی پل».
آذرآیین به بیان مشکلات و مسائل زادگاهش و بازگو کردن ویژگیهای فرهنگ بومی جنوب کشور (مسجد سلیمان) در آثارش معروف است.
وی در این سالها در کنار غنا بخشیدن به ادبیات داستانی، ادبیات فارسی نیز تدریس میکند و هماکنون ساکن تهران است.
«شراره بلند» دومین مجموعه داستان آذرآیین بود که در ۱۳۸۰ منتشر شد. داستان «ظهر تابستان» از این مجموعه در جایزه گلشیری برگزیده شد. مجموعه «هجوم آفتاب» نیز از جمله آثار به چاپ رسیده آذرآیین است که یکی از هشت نامزد دریافت جایزه ادبی جلال آلاحمد در ۱۳۸۸ بود و موفق شد جایزه کتاب فصل را از آن خود کند.
از دیگر آثار جدید وی به موارد زیر میتوان اشاره کرد: داستان کوتاه «اتوبان»، رمان «عقربها را زنده بگیر» که در فضای نوستالژیک برای مخاطبان نوجوان نوشته شده و همچنین مجموعه داستان «چه سینما رفتنی داشتی یدو!؟» که شامل ۱۳ داستان است.
شاخههای عزیز انار بن
فشار آب بر دنیای عجیب دلکوهادی تقیزاده
غریبهای زیر درخت نارنجکرم رضا تاج مهر
عکس های فوریگروه مترجمان نیکا
نمیتوانم به تو فکر نکنم سیمامحمد حسینی
فراموشی: مجموعه بیست و نه داستان بسیار کوتاه از نویسندگان معاصر آمریکاآرتوش بوداقیان
عشق بیپیرایهواندا واسیلوسکا
شب مارهای آبیفرهاد رفیعی
فرشته از تهرانمژده الفت
زن تسخیرشدهدونالد بارتلمی
پاییز عشقاشکان دانش
مجموعه داستانی با سبک روایی متفاوت و کوتاهی داستانها برای مطالعه در زمان کم بسیار مفیده
کتاب متوسط و معمولی بود.البته بعضی از داستانها دارای شخصیت پردازی خوبی بود.دست نویسنده درد نکنه.
چند وقتی بود تو طاقچه نبودم. چیشده چرا همه کتابا پولین؟تعداد کمی رایگاینن؟
فکر کردم داستانت خوانده شد