برای خرید و دانلود کتاب آرامش نوشته آلن دوباتن و خواندن و شنیدن هزاران کتاب الکترونیکی و صوتی دیگر، اپلیکیشن طاقچه را رایگان نصب کنید.
آرامش کتابی نوشته آلن دوباتن، فیلسوف پرطرفدار معاصر است. این اثر یکی از کتابهای مجموعه مدرسه زندگی انتشارات کتابسرای نیک است که با هدف پرورش هوش عاطفی به یاری فرهنگ نوشته شده است.
موسسه مدرسه زندگی در نقاط مختلف دنیا فعالیت میکند و خدماتی در حوزه روانشناسی در قالب کلاس، فیلمسازی، همایش و .... میدهد. یکی از خدمات موسسه هم انتشار کتابهایی در باب مهمترین مسایل حیات فرهنگی و عاطفی معاصر است.
آلن دوباتن در کتاب آرامش به مشکلاتی میپردازد که در نتیجه فقدان همدلی و خودشناسی و ضعف ارتباط با دیگران به وجود میآید. در کتاب آرامش دوباتن به دنبال علتها و محتوای مشکلات اینچنینی است تا به واسطه درک صبورانه و ارزشمندی که از زوایای ذهن شما حاصل میکند، شما را به شرایطی سرشار از آرامش برساند. آرامشی که میتواند حلال خیلی از مشکلات روحی، ارتباطی و ذهنی و جسمی باشد.
خیلی از کتابهایی که قصد تغییر ما را دارند یا میخواهند ما را پولدارتر کنند و یا زیباتر، اما این کتاب قرار است ما را به آرامش بیشتری برساند.
و یکباره هراس آغاز میشود: آن هنگام که دندانهایمان را مسواک میزنیم و از پشت دیوار اتاق هتل غیرمستقیم سروصدای مشاجرهی زوج اتاق کناری را میشنویم؛ آن هنگام که زوجی اخمو را پشت میز بغلی در رستوران میبینیم و البته آن هنگام که جنجال به روابطمان هجوم میآورد.
آنطور که در رابطه به شدت بدرفتاری میکنیم، در هیچجای دیگر این رفتارها از ما سر نمیزند. ما در رابطه به افرادی تبدیل میشویم که دوستانمان حس میکنند تاکنون شناخت درستی از ما نداشتهاند. استعداد حیرتانگیزی برای پریشانی و خشم در خود کشف میکنیم، سرد و عصبانی میشویم و در را محکم میکوبیم. دشنام میدهیم و زخمزبان میزنیم. امیدهای بلندبالای خود را وارد رابطه میکنیم اما در عمل به نظرمان میرسد گویی این رابطه مشخصاً طوری طراحی شده که پریشانی ما را به حداکثر برساند.
اگر به کاربرد فلسفه در زندگی علاقه دارید. اگر دوست دارید در مدرسه زندگی درسهایی بیاموزید که زندگی تان را بهتر کنند و به شما در رشد فردی و اجتماعی کمک کنند، کتاب آرامش را بخوانید.
آلن دوباتن فیلسوف، نویسنده و مجری تلوزیون فرانسوی است که دغدغهاش نوشتن درباره زندگی روزمره به شیوهای فلسفی است. او در تمام نوشتههایش میکوشد فلسفه را وارد زندگی عادی انسان کند. دوباتن آنقدر به این موضوع علاقه دارد که دوره دکتری خود در دانشگاه هاروارد را رها کرد تا درباره فلسفه در زندگی به زبان ساده بنویسد.
مهمترین کتابهای آلن دو باتن، تسلی بخشیهای فلسفه، هنر سیر و سفر و پروست چگونه میتواند زندگی شما را دگرگون کند، نام دارند.
فهرست کتاب آرامش
دستهبندی | |
تعداد صفحات | ۱۴۸ صفحه |
نوع فایل | EPUB |
تاریخ انتشار | ۱۳۹۷/۰۱/۱۳ |
مشاهده همه نظرات (۷۲)کتاب کوچک و دوستداشتنی با متنی روان و جذابه یادمون میاره توقعات و انتظارات باعث رنجش خودمون میشه. جای راسل گفت که "مسئله مهم آینده یادگیری مدارا کردن با هم نوعانتون هست." هیچ هنری بالاتر از هنر زندگی کردن نیست و بدون
دوباتن توی این کتابش به خوبی مسائل بهم زننده آرامش و در سه حیطه روابط، افراد دیگه و محیط کار توضیح میده و اصول لازم برای داشتن آرامش و باز میکنه. جوری که راه رسیدن به آرامش و پیدا میکنین.
وای خیلی خیلی عالی خیلی عالی فقط یک باز بخونش ضد بار عاشقش میشی
یکی از بهترین کتاب هایی که در حوزه ی روانشناختی باید خواند. انسان به درک بالاتری از آرامش با خواندن این کتاب دست پیدا می کند
خیلی خیلی خیلی دوستش داشتم. واقعا کمکم کرد. شخصا آلن دو باتن رو دوست دارم. مرسی که این کتاب رو در بینهایتِ طاقچه گذاشتید💛