معرفی و دانلود کتاب شب‌های بی‌مهتاب: خاطرات اسیر آزاد شده ایرانی سرهنگ شهاب‌الدین شهبازی + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب شب‌های بی‌مهتاب: خاطرات اسیر آزاد شده ایرانی سرهنگ شهاب‌الدین شهبازیsubscriptionAvailable

کتاب شب‌های بی‌مهتاب: خاطرات اسیر آزاد شده ایرانی سرهنگ شهاب‌الدین شهبازی

۵.۰ امتیاز(از ۴ رأی)
محسن کاظمی

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب شب‌های بی‌مهتاب: خاطرات اسیر آزاد شده ایرانی سرهنگ شهاب‌الدین شهبازی

سرهنگ شهاب‏‌الدین شهبازی افسر ژاندارم سال‏‌های آخر حکومت پهلوی است. افسری که به‏‌خاطر رفتار و دیدگاه‏‌های مخالف با رژیم شاه، برای ادامه خدمت به نقاط دوردست ایران اعزام و در این مناطق با چهره‏‌های مبارز و انقلابی در تبعید آشنا شد و ارتباط یافت و در حوزه استحفاظی خود به تأمین حقوق مردم و رعایا همت گمارد. شهبازی پس از پیروزی انقلاب اسلامی، در تابستان ۱۳۵۸هـ. ش عهده‏‌دار فرماندهی ده پاسگاه مرزی در هویزه می‌شود. با شروع جنگ تحمیلی او و گروهان تحت ‏امرش در وضعیتی کاملاً نابرابر به دفاع در تهاجم دشمن بعثی برمی‌خیزد. او بعد از حدود دو ماه نبرد و مقاومت حماسه‏‌انگیز، درحالی‌که زخمی و زمین‏‌گیر است به اسارت دشمن درمی‌آید که این اسارت ده سال به طول می‌انجامد و برای او خاطراتی تلخ و شیرین را رقم می‌زند. وجه بارز خاطرات شهبازی در جریان‏‌شناسی سیاسی ـ ایدئولوژیک دوران اسارت است که مرزبندی‏‌ها و دسته‏‌بندی‏‌های بخشی از اسرا (افسران) را به دست می‌دهد.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب شب‌های بی‌مهتاب: خاطرات اسیر آزاد شده ایرانی سرهنگ شهاب‌الدین شهبازی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابشب‌های بی‌مهتاب: خاطرات اسیر آزاد شده ایرانی سرهنگ شهاب‌الدین شهبازی
فرمت کتابEPUB
شابک-۹۷۸-۶۰۰-۳۳۰-۰۰۸-۸

HQSAMM
۱۳۹۵/۰۱/۰۴

خیلی عاااااالی، بسیار زندگی جالبی را بازگو کردند. حتما توصیه می کنم، نکات جالب به نظر من: -زندگی انقلابی پیش از انقلاب -مقاومت ها و ایستادگی های جالب در مقابل دشمن بعثی -تفرقه ایدئولوژیک میان ایرانیان و راه های کنار آمدن و وحدت داشتن

sh
۱۳۹۹/۰۱/۲۱

تو این کتاب با دلتون حس میکنین که عاشقانه مردای خدا پای انقلاب و امام و وطنشون وایسادن.بی ادعا....

شریف
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۰/۰۵/۳۰

در نوع خود کتاب ارزشمندی است علاوه بر ذکر خاطرات تحلیل هایی از اوضاع اسرا و جنگ دارد

بریده‌هایی از کتاب

sh
ما از امام آموخته بودیم که رضای خدا را مقدم بشماریم.
محمد
پس از پذیرش قطع‌نامه، یکبار فرمانده اردوگاه اجازه داد تا هواخوری عصرگاهی ما تا ساعت هشت و نیم ـ نه شب ادامه یابد. ما برای اولین‌بار تا آن وقت شب بیرون ماندیم و من موفق شدم دوباره پس از هشت سال و نیم، آسمان مهتابی و پر ستاره را ببینم. در این مدت نه ماه دیده بودم، نه ستاره و این برایم تازگی داشت و خیلی جالب بود. به خاطر دارم، فردای آن شب بچه‌ها از فرمانده اردوگاه به خاطر دادن وقت بیشتر برای هواخوری و درک آن شب مهتابی تشکر کردند.