کتاب عادت های اتمی جیمز کلیر + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب عادت های اتمی

کتاب عادت های اتمی

خواندن نظرات

معرفی کتاب عادت های اتمی

کتاب عادت‌های اتمی (‌Atomic Habits) نوشته جیمز کلیر یکی از تأثیرگذارترین کتاب‌ها در حوزه‌ی موفقیت و خودیاری است. این کتاب که از یکی پرفروش‌ترین‌های نیویورک تایمز محسوب می‌شود، به ما نشان می‌دهد چگونه با عادت‌های کوچک اما مداوم می‌توان به نتایجی بزرگ رسید. به عبارتی، تغییرات بزرگ حاصل تغییرات کوچک در بلند‌مدت هستند. از این کتاب ترجمه‌های زیادی به فارسی موجود است. شما می‌توانید نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره‌ کتاب عادت‌های اتمی اثر جیمز کلیر

موضوع کتاب عادت های اتمی حول این ایده شکل گرفته است که موفقیت یا شکست، نتیجه‌ی مجموعه‌ای از عادت‌های روزمره‌ی ماست. جیمز کلیر با زبانی ساده و مثال‌های کاربردی توضیح می‌دهد که چگونه عادت‌ها ساخته می‌شوند، چرا ترک آن‌ها دشوار است و چگونه می‌توان با روشی علمی به تغییر رفتار پایدار رسید. در ادامه سه درس کلیدی از کتاب را می‌خوانیم.

• عادت‌های کوچک، تفاوت بزرگ ایجاد می‌کنند: ما اغلب اهمیت لحظات سرنوشت‌ساز را بیش‌ازحد برآورد می‌کنیم و ارزش بهبودهای کوچک روزانه را دست‌کم می‌گیریم. بهبود روزانه ۱٪ در بلندمدت (مثلا یک سال) می‌تواند شما را حدود ۳۷ برابر بهتر کند.
  • به‌جای اهداف روی سیستم تمرکز کنید: اهداف به نتایجی که می‌خواهید می‌پردازند، اما سیستم‌ها درباره فرآیندهایی هستند که به آن نتایج منجر می‌شوند. جمله معروف کتاب می‌گوید: «شما به سطح اهدافتان بالا نمی‌روید، بلکه به سطح سیستم‌هایتان سقوط می‌کنید.» مشکل اصلی در تغییر عادت‌ها، اغلب فرد نیست، بلکه سیستم نادرست است.
  • عادت‌های مبتنی بر هویت بسازید: کلید ایجاد عادت‌های پایدار، تمرکز بر ایجاد یک هویت جدید است. رفتارهای کنونی شما بازتابی از هویت فعلی شماست.

خلاصه کتاب عادت‌های اتمی

موضوع کتاب عادت های اتمی حول این ایده شکل گرفته است که موفقیت یا شکست، نتیجه‌ی مجموعه‌ای از عادت‌های روزمره ماست. در عادت‌های اتمی، نویسنده مفهوم چرخه عادت (نشانه، میل، پاسخ و پاداش) را معرفی می‌کند و نشان می‌دهد که شکل‌گیری عادت‌ها از همین چرخه پیروی می‌کند. جیمز کلیر با معرفی قانون یک درصد توضیح می‌دهد که اگر هر روز فقط کمی بهتر شویم، در طول زمان شاهد بهبود تدریجی و اثر تجمعی عادت‌ها خواهیم بود. لازم به ذکر است که کتاب صوتی عادت‌ های اتمی نیز در طاقچه موجود است.

خواندن و دانلود کتاب عادت‌های اتمی را به چه کسانی پیشنهاد می‌‌کنیم؟

کتاب عادت‌ های اتمی تنها یک کتاب خودیاری ساده نیست؛ اثری است ساختاریافته و علمی که اصول روان‌شناسی رفتار و عصب‌شناسی را برای تغییر عادت‌ها به کار می‌بندد. در واقع، نویسنده باور دارد که تغییرات اساسی در عادت‌های ما با گام‌های کوچک و تقریباً نامرئی حاصل می‌شود. بنابراین، علاوه بر علاقه‌مندان به کتاب‌های خودیاری و موفقیت، این اثر را می‌توان به طیف وسیع‌تری از خوانندگان پیشنهاد کرد که عبارت‌اند از:

• افراد عمل‌گرا: کسانی که به‌جای شعار انگیزشی، به‌دنبال فرمول عملی و گام‌به‌گام هستند.
  • علاقه‌مندان به پیشرفت تدریجی: افرادی که به قدرت بهبودهای کوچک روزانه (قانون ۱٪) اعتقاد دارند.
  • والدین و مربیان: معلمان و والدین نیز با درک این چارچوب می‌توانند به‌جای فشار آوردن بر نتیجه، بستری ایجاد کنند که در آن عادت‌های یادگیری و رشد به‌صورت طبیعی و خودکار در کودکان و دانش‌آموزان شکل گیرد.

اگر از خواندن آثاری مثل کتاب راز (راندا برن)، بیندیشید و ثروتمند شوید (ناپلئون هیل) و از خوب به عالی (جیم کالینز) لذت بردید، این اثر را نیز دوست خواهید داشت.

چرا باید کتاب عادت‌های اتمی را بخوانیم؟

• یاد می‌گیریم چگونه ساخت عاد‌ت‌های خوب را به‌صورت اصولی شروع کنیم.
  • با روش‌های عملی برای ترک عادت‌های بد آشنا می‌شویم.
  • درک بهتری از نقش هویت در تغییر رفتار پیدا می‌کنیم.
  • با مفهوم طراحی محیط برای آسان‌تر شدن عادت‌های مثبت آشنا می‌شویم.
  • یاد می‌گیریم با استفاده از قانون دو دقیقه شروع هر عادتی را ساده کنیم.
  • به قدرت تغییر رفتار پایدار از طریق اقدامات کوچک ایمان می‌آوریم.
جمله زیبا از کتاب عادت های اتمی

کتاب عادت‌های اتمی چند صفحه است؟

نسخه اصلی کتاب عادت‌ های اتمی حدود ۳۲۰ صفحه دارد. تعداد صفحات ممکن است بسته به نوع ترجمه و ناشر کمی متفاوت باشد، از جمله در نسخه‌های فارسی مانند کتاب عادت های اتمی ترجمه هادی بهمنی.

از مطالعه‌‌ی کتاب عادت‌های اتمی چه درس‌‌هایی می‌‌گیریم؟

برای کسی که این کتاب موفقیت را می‌‌خواند، عادت‌‌های اتمی درس‌‌های فراوانی به او خواهد داد. موفقیت از گام‌‌های بسیار کوچک و تغییرات خُرد آغاز می‌‌شود. این اولین درس کتاب جمیز کلیر است. درس بعدی، قصدِ تغییر عادت درون هر فرد است. کسی که مدام می‌‌گوید «چرا موفق نمی‌‌شوم؟» باید به این فکر کند که تغییراتی در عادت‌‌های روزمره‌‌ی خود بدهد، کما این‌‌که این تغییرات به قول کلیر صرفا یک درصدی تلقی گردند. سومین درس، تکرار هرروزه‌‌ی چهار قانون تغییر رفتار کلیر است که باعث می‌‌شود به سرعت عادت‌‌های خوب و بد هرکس از هم جدا شده و یکی بهبود (عادت خوب) یابد و دیگری حذف (عادت بد) شود. با این حال کلیدی‌‌ترین درسی که خواندن کتاب عادت‌‌های اتمی به ما می‌‌دهد این است که همه‌‌چیز در زندگی بر اساس نظم معنا می‌‌یابد. بنابراین تا زمانی که نظم در هر کاری به وجود نیاید، رسیدن به هدف ممکن نخواهد بود.

درباره‌‌ی جیمز کلیر؛ نویسنده کتاب

جیمز کلیر نویسنده، سخنران و پژوهشگر حوزه‌ی رفتار انسانی است که تمرکز اصلی او بر عادت‌ها، تصمیم‌گیری و پیشرفت مستمر است. نوشته‌های او میلیون‌ها خواننده در سراسر جهان دارد.

برای آشنایی بیشتر با جیمز کلیر می‌توانید بیوگرافی کامل نویسنده را در صفحه‌ی اختصاصی او در سایت طاقچه مطالعه کنید.

نظرات افراد و مجله‌‌های مشهور درباره‌‌ی کتاب

کتاب عادت‌های اتمی با استقبال گسترده‌ای از سوی مخاطبان و رسانه‌ها مواجه شده است. در ادامه نظر برخی از نشریات و افراد مشهور را آورده‌ایم:

مجله نیویورک تایمز این کتاب را راهنمایی عملی برای تغییر زندگی می‌داند.
  • نویسندگان مطرح حوزه‌ی توسعه فردی، جیمز کلیر را یکی از تأثیرگذارترین متفکران این حوزه معرفی کرده‌اند.
  • بسیاری از کارآفرینان و مربیان موفق، این کتاب را منبع الهام روزانه خود می‌دانند.

جوایز و افتخارات این کتاب

در ادامه برخی از جوایز و افتخارات کتاب عادت‌های اتمی را فهرست کرده‌ایم:

• یکی از پرفروش‌ترین کتاب‌های نیویورک تایمز
  • فروش بیش از چندین میلیون نسخه در سراسر جهان
  • ترجمه‌شده به ده‌ها زبان زنده دنیا
  • استفاده به‌عنوان منبع آموزشی در سازمان‌ها و شرکت‌های بزرگ

چه ترجمه‌های دیگری از این کتاب منتشر شده است؟

کتاب عادت‌های اتمی در ایران با ترجمه‌های متنوعی منتشر شده است و خوانندگان می‌توانند بسته به سلیقه‌ی خود نسخه‌ی مناسب را انتخاب کنند. این تنوع ترجمه باعث شده دسترسی به این اثر برای طیف گسترده‌ای از مخاطبان آسان‌تر شود. هادی بهمنی، زهرا صادقی، سحر عظیمی، سهراب صفا، محمد باهوش، لادن شریعت‌زاد، هوشمند دهقان، یگانه سهرابی نیا، علی خوروش و شقایق خدادادی از جمله مترجمان فارسی این اثر هستند. در این میان، ترجمه هادی بهمنی از همه مشهورتر و بهترین ترجمه کتاب عادت های اتمی است.

نقدهای مطرح بر کتاب عادت‌های اتمی

با وجود استقبال گسترده‌ی خوانندگان از این کتاب، نقدهایی نیز به آن وارد شده است که در ادامه به برخی از آن‌ها اشاره کرده‌ایم:

• ساده‌سازی بیش از حد برخی مفاهیم روان‌شناختی
  • تکرار ایده‌ها در بخش‌های مختلف کتاب
  • تمرکز بیشتر بر مثال‌های فردی تا ساختارهای اجتماعی
  • کم‌توجهی به تفاوت‌های فرهنگی در شکل‌گیری عادت‌ها
  • کاربردپذیری کمتر برای شرایط پیچیده زندگی

بخشی از متن کتاب عادت‌های اتمی

عادت‌ها غالبا هیچ تفاوتی ایجاد نمی‌کنند، تا اینکه از یک حد مرزی عبور کنیم و سطح جدیدی از عملکرد گشوده شود. در مراحل اولیه و میانی هر اقدامی، غالبا دره‌های ناامیدی وجود دارند. انتظار دارید که پیشرفتتان به‌صورت خطی باشد و وقتی می‌بینید تلاش‌هایتان ثمرهٔ خود را در چند روز، هفته یا ماه اول نشان نمی‌دهند، ناامید می‌شوید. حس می‌کنید که قرار نیست به جای خاصی برسید. این نشانه‌ای از هرگونه پروسهٔ ترکیب شدن است: قدرتمندترین نتایج با تاخیر ظاهر می‌شوند.

این یکی از دلایل اصلی برای دشواری‌های ایجاد عادت‌های ماندگار است. افراد تغییرات کوچکی ایجاد می‌کنند، نمی‌توانند نتیجهٔ محسوس را ببینند و تصمیم به توقف آن می‌گیرند. با خود فکر می‌کنند که «من این ماه هر روز دویدم، پس چرا هیچ تغییری در بدنم نمی‌ببینم؟» وقتی چنین تفکر غالب شود، خیلی راحت عادت‌های خوبتان را کنار می‌گذارید. اما به‌منظور ایجاد تفاوت‌های معنادار، عادات باید به‌اندازهٔ کافی پابرجا بمانند تا قله فتح شود – که آن را «قلهٔ پتانسیل پنهان» می‌نامم.

اگر برای ایجاد یک عادت خوب یا شکستن یک عادت بد، به سختی تقلا می‌کنید، بدین معنا نیست که توانایی بهبود را از دست داده‌اید. غالبا به این خاطر است که هنوز «قلهٔ پتانسیل پنهان» را فتح نکرده‌اید. وقتی بالاخره «قلهٔ پتانسیل پنهان» را فتح کردید، افراد آن را یک موفقیت یک‌شبه خواهند نامید!

hamex
۱۳۹۸/۰۱/۲۰

در مورد تفاوت این کتاب یعنی »عادتهای اتمی« با کتاب »قدرت عادت« نکته زیر بعد از مطالعه این دو کتاب به نظر من رسید که شاید مفید باشد. کتاب قدرت عادت بیشتر در مورد مفاهیم شکل‌گیری عادات بحث میکند ولی این

ent
۱۳۹۹/۰۱/۱۳

کتاب توضیح داده که تغییر عادت های کوچک روزانه چگونه میتواند نتایج شگرفی در طول زمان داشته باشد.ترجمه روان و ملموس و عالیه و کتاب خیلی قشنگ و کاربردییه.من خسته میشم میام میخونمش و حالم خوب میشه.و به نظرم جا

یا مهدی(عج)♡
۱۳۹۹/۰۹/۲۴

اگه هزارتا ستاره داشتم هزارتا میدادم بهش👏🏻👏🏻👏🏻🤩 من خیلی دنبال یه راه حل جامع وکاربردی برای تغییر وتثبیت عادات میگشتم تااین کتابو خوندم،اگه شماهم مثل من دنبال راه حل اید این کتاب واقعا عالیه، کتاب عادت های اتمی با بیان ساده

HOC
۱۳۹۹/۰۹/۰۲

معمولا این دست کتاب ها کلیشه هستند. این کتاب اصلا کلیشه نیست و مواردی یادآوری میکنه که واقعا کاربردیه ممنون از نویسنده، مترجم و طاقچه

A L I
۱۳۹۹/۰۸/۰۹

شباهت هایی با " قدرت عادت " چارلز داهیگ داشت اما هر چقدر که اون کتاب سعی در آزمایش و آزمون های منطبق با نتایج علمی داشت، این کتاب درونی تر و خودمونی تر بود. . کل کتاب شامل تشریح، راهنما، مثال

Faith💫
۱۳۹۸/۰۸/۲۷

میشه کتاب رایگان آخرین روز دلخواه باشه ؟ یه کتاب رایگان به دلخواه خیلی عالی میشه😍😍

Mohammad Mahdi Khorshidi
۱۳۹۹/۰۲/۱۰

در این کتاب، یک الگوی چندمرحله ای برمبنای رفتارشناسی برای ایجاد عادات جدید و روش معکوس و متضاد همین الگو برای ترک عادت معرفی شده و در قسمت های مختلف کتاب به طرق مختلفی همچون مثال زدن افراد و تیم

◦•●◉✿ آرزو ✿◉●•◦
۱۳۹۹/۰۸/۱۵

خیلی زود تمومش کردم و برای بار دوم می‌خوام از طاقچه بخونمش و حرفه‌ای خوبشو نکته برداری کنم

حسین محمدی
۱۳۹۹/۰۸/۱۲

به نظرم این ترجمه ازترجمه خرده عادتهابهتراست

mellow
۱۳۹۸/۰۸/۲۷

تو این شرایط باید کتاب های جورج اورول رو رایگان میکردید دقیقا شرایط مارو میگه. محدود محدود محدود

بریده‌هایی از کتاب

وقتی پرخوری می‌کنید یا فندک می‌زنید یا به جستجو در شبکه‌های اجتماعی می‌پردازید، خواستهٔ واقعی شما چیپس، سیگار یا یک مشت لایک نیست. آنچه واقعا می‌خواهید ایجاد یک حس متفاوت است.
Baran65
چگونه یک عادت خوب بسازیم اولین قانون (سرنخ): آن را شفاف و آشکار کنید. دومین قانون (تمایل): آن را جذاب کنید. سومین قانون (پاسخ): آن را ساده کنید. چهارمین قانون (پاداش): آن را رضایت‌بخش کنید. می‌توانیم این قوانین را معکوس کنیم تا نحوهٔ شکستن یک عادت بد را یاد بگیریم. چگونه یک عادت بد را از بین ببریم اولین قانون (سرنخ): آن را مخفی (پنهان) کنید. دومین قانون (تمایل): آن را لوس و غیرجذاب کنید. سومین قانون (پاسخ): آن را دشوار کنید. چهارمین قانون (پاداش): آن را عامل نارضایتی کنید.
Reza
برای اینکه به بهترین نسخه از خودتان تبدیل شوید، باید دائما اعتقاداتتان را ویرایش کنید و هویت خود را به‌روزرسانی نمایید و توسعه دهید.
Orafa
از نظر ریاضی، قضیه این‌گونه است: اگر به مدت یک سال هر روز ۱ درصد بهتر شوید، در انتهای کار ۳۷ برابر بهتر خواهید شد. بالعکس اگر هر روز از سال ۱ درصد بدتر شوید، در نهایت به صفر نزدیک خواهید شد. آنچه به‌عنوان یک پیروزی کوچک یا گام جزئی رو به عقب پنداشته می‌شود، در نهایت به‌صورت یک پیروزی یا شکست بسیار بزرگ‌تر انباشته خواهد شد.
samira
طراح دنیای خود باشید، نه اینکه صرفا کاربر آن باشید.
neda
تنها با نگاه به دو، پنج یا شاید ده سال آینده است که ارزش عادت‌های خوب و عواقب عادت‌های بد برایمان آشکار می‌شود.
Dexter
موفقیت محصول عادات روزانهٔ شما است
Z Pourmandi
دوپامین نه‌تنها در زمانی که لذت را تجربه می‌کنید، بلکه در زمان پیش‌بینی آن نیز منتشر می‌شود. معتادان به قمار بیشترین میزان دوپامین را پیش از اینکه روی فلان چیز شرط ببندند تجربه می‌کنند، نه زمانی که می‌برند. معتادان به کوکائین بیشترین موج دوپامین را در زمان دیدن پودر ترشح می‌کنند، نه زمانی که آن را بالا می‌کشند.
abcd
بالاترین تهدید برای موفقیت، نه شکست بلکه بی‌حوصلگی است
سامان ابهری
مغز شما با میل به سیگار کشیدن یا چک کردن اینستاگرام یا انجام بازی‌های کامپیوتری تکامل نیافته است. در اعماق درون، شما خواهان کاهش میزان ابهام و اضطراب، کسب تایید و مقبولیت اجتماعی یا دستیابی به شأن و منزلت هستید. - یافتن عشق و تولید مثل = استفاده از تیندر - ارتباط و پیوند با دیگران = جستجو در فیس‌بوک - کسب مقبولیت و تایید اجتماعی = پست گذاشتن در اینستاگرام - کاهش ابهام = جستجو در گوگل - دستیابی به منزلت و پرستیژ = انجام بازی‌های کامپیوتری
pedram

۵۰%