دانلود و خرید کتاب ایوانف اثر آنتوان چخوف | نشر جوانه توس | طاقچه
با کد تخفیف Salam اولین کتاب الکترونیکی‌ات را با ۵۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
کتاب ایوانف اثر آنتوان چخوف

کتاب ایوانف

نویسنده:آنتوان چخوفمترجم:ناهید کاشی‌چیانتشارات:نشر جوانه توسدسته‌بندی:امتیاز:
۴.۳از ۸ رأیخواندن نظرات
انتشاراتنشر جوانه توس

دسته‌بندی

معرفی کتاب ایوانف

چخوف در نامه‌ای می‌نویسد:

«به تئاتر کُرش رفته بودم. نمایشی که در حال اجرا بود، بی سر و ته و مسخره می‌نمود. به عنوان انتقاد هر چه بر زبانم آمد به کُرش گفتم. او در پاسخ با خنده و شوخی گفت: آیا بهتر نیست به جای انتقاد، خودتان نمایشنامه‌ای بنویسید. پاسخ دادم: چرا که نه! حتماً می‌نویسم.»

آنتوان چخوف به‌زودی کار نوشتن نمایشنامه را شروع کرد. او به برادرش چنین نوشت: «شبی همان‌طور که در بستر دراز کشیده بودم، موضوع را در ذهنم پروراندم. روی هم رفته دو هفته و یا دقیق‌تر بگویم ده روز روی آن کار کردم.»

این نمایشنامه که ایوانف نام گرفت در تاریخ ۵ اکتبر ۱۸۸۷ به چاپ رسید. اولین بازتاب ایوانف در مطبوعات چنین بود: «آنتون پاولوویچ چخوف نمایشنامه‌ای کمدی با عنوان ایوانف نوشته است که موضوع آن در تئاتر روسیه کاملاً تازگی دارد.

معرفی نویسنده
عکس آنتوان چخوف
آنتوان چخوف
روس | تولد ۱۸۶۰ - درگذشت ۱۹۰۴

آنتوان پاولویچ چخوف، در سال ۱۸۶۰، در شهر تاریخی و بندریِ «تاگانروگ» در جنوب روسیه به دنیا آمد و در سال ۱۹۰۴، درگذشت. با گذشت یک قرن از زندگی این نویسنده، او هنوز هم یکی از مهم‌ترین، چیره‌دست‌ترین و حرفه‌ای‌ترین داستان‌نویسان و نمایشنامه‌نویسان تاریخ ادبیات جهان است.

دیگران دریافت کرده‌اند

سایر کتاب‌های آنتوان چخوف

مشاهده همه

سایر کتاب‌های نشر جوانه توس

مشاهده همه

علیِ‌دهقانِ‌فارسی
۱۴۰۱/۱۱/۲۰

درود به کتاب‌باز های عزیز، همانند سایر نمایشنامه های ایشون فوق‌العاده و جذاب بود. | خوش بخوانید.

mahsam
۱۴۰۱/۰۵/۱۷

این ترجمه اصلن خوب نیست، این کتاب رو با ترجمه‌ی پرویز شهدی توصیه می‌کنم بخونید. اون ترجمه رووان‌تر و قابل فهم‌تر هست.

Hossein
۱۳۹۵/۱۲/۰۲

آقا به سوال این ایوانف آخر نمایش نامه خودش رو کشت؟ اصلا نفهمیدم چی شد آخرش سریع تموم شد.

بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است