دانلود و خرید کتاب روانشناسی اجتماعی به زبان آدمیزاد دانیل ریچاردستون
تصویر جلد کتاب روانشناسی اجتماعی به زبان آدمیزاد

کتاب روانشناسی اجتماعی به زبان آدمیزاد

معرفی کتاب روانشناسی اجتماعی به زبان آدمیزاد

اگر بخواهید با شیوه‌های دوست‌یابی آشنا شوید یا این‌که چگونه روی دیگران اثر بگذارید، چطور قلب کسی را به‌دست آورید و فکرش را تغییر دهید، چطور به خودتان اطمینان کنید یا نسبت به دیگران تردید داشته باشید، کسی پیدا می‌شود که راهکار‌هایی ساده برای انجام این‌ها در اختیارتان بگذارد. اما روان‌شناسی اجتماعی و این کتاب، چیزی فراتر از پند و اندرز ارائه می‌کند؛ بینش.

«روان‌شناسی اجتماعی به‌زبان آدمیزاد» برای درک علت رفتارهای مردم از ابزار علمی استفاده می‌کند. این‌که چرا مردم از بعضی آدم‌ها خوش‌شان می‌آید و از بعضی دیگر نه؟ چرا گاهی یک بحث فاخر سیاسی نمی‌تواند آن‌ها را متقاعد کند، اما تأیید یک چهرهٔ مشهور سینمایی به‌راحتی این کار را می‌کند؟ پیش‌داوری از کجا سرچشمه می‌گیرد و چه اثری روی افکار و رفتارهای ما می‌گذارد؟

دکتر دنیل س. ریچاردسون استاد ارشد روان‌شناسی تجربی در این کتاب شما را با کاربرد روش‌های تجربی برای پرده‌برداری از سازوکارهای این پدیده‌های روان‌شناختی آشنا می‌کند. روش کار با روان‌شناسی اجتماعی، چگونگی ارزیابی نگرش‌ها و رفتارها، شیوه اندیشیدن درباره خود و دیگران، چگونگی اثرگذاری جمع بر ما و ارزیابی روابط گروه‌ها و جوامع همگی از مباحث مهم و کلیدی در این کتاب‌اند.

این اثر تمامی موضوعات و پدیده‌های مورد بحث در یک دورهٔ درسی دانشگاهی را در بر دارد. بااین‌حال، تا جای ممکن کمتر در آن از اصطلاحات تخصصی و فنی استفاده شده است. خواندن این کتاب به هیچ پیش‌نیازی احتیاج ندارد. حتی اگر از روان‌شناسی یا مطالعات علمی هیچ سر در نمی‌آورید، باز هم می‌توانید مطالب این کتاب را بفهمید. تنها چیزی که لازم دارید، کنجکاوی سالم دربارهٔ مردم است. این کتاب دیدی جامع دربارهٔ یکی از هیجان‌انگیزترین و پویاترین شاخه‌های علوم‌اجتماعی در اختیارتان می‌گذارد.

fateme
۱۳۹۹/۰۲/۲۳

کتابی بسیار روان و جذاب برای عموم مردم به شخصه از کلیشه های روانشناسی بیزارم اما در این کتاب از بیشتر نتایج شگفت زده میشدم کلیشه در آن وجود ندارد

Dexter
۱۳۹۷/۱۲/۰۲

کتاب خیلی جالبیه. همیشه به روان شناسی فردی و اجتماعی علاقه داشتم.این کتاب هم حرف های تازه ای برای گفتن داره . مطالبی رو بیان می کنه که ممکنه ما در ظاهر بگیم بهشون معتقدیم ولی در باطن اعتقادی بهشون

- بیشتر
نیلوفر معتبر
۱۴۰۰/۱۰/۲۶

هم متنش روان بود و هم موضوع هایی که توی کتاب بررسی شده بود، خیلی متنوع و جذاب بودن. سرشار از اطلاعات مفیدی بود که هم کاربردین و هم دانشتون رو می برن بالا... واقعاً کتاب مفصل و جامعی بود و به

- بیشتر
esrafil aslani
۱۴۰۰/۱۲/۲۵

"مردم الگوهای تکراری را در جهان اجتماعی اطراف‌شان پیدا می کنند، اما همان طور که در پیدا کردن آنها مهارت زیادی دارند، در کشف چیزهایی که در این الگوها نیست هم ماهرند. مردم زود قضاوت می‌کنند و شواهدی را که

- بیشتر
فاطمه
۱۳۹۹/۱۱/۰۴

به نظرم عاااالی بود لحظه به لحظه ش برام جذاب بود.قلم روان،ترجمه عالی محتوی عالی

Alaghe Band
۱۴۰۱/۰۴/۲۱

واقعا کتاب خوبی بود و به زمینه های زیادی پرداخته بود و جالب اینجاست که صرفا حرف نمیزد و برای همه ی حرباش دلیل و آزمایش علمی داشت. به همه توصیه می کنم

کاربر ۵۱۱۹۸۴۳
۱۴۰۲/۱۱/۲۱

واقعا زیبا متن روان نکات جالب و قشنگ خیلی استفاده کردم

علی
۱۴۰۲/۰۲/۲۶

کتاب اصلا روانشناسی زرد نیست. شامل نتایج مطالعات و کمی توصیه. داستان پژوهشهای روانشناسی که تعریف میکنه بسیار جذابه!

سخت‌کوشی بهتر از نابغه بودن است
A PERSON
تجربیات زندگی هر قدر هم شگفت‌انگیز یا وحشتناک باشند، حدود سه ماه بعد احساسات ما به وضعیت عادی برمی‌گردد.
A PERSON
) بگویید احساس می‌کنید کدام درست و کدام نادرست است: برای تغییر رفتار دیگران، اول باید نگرش‌هایشان را تغییر دهیم. هرچه بیشتر برای انجام کاری تشویق شوید، بیشتر از آن لذت می‌برید. تصمیمی که به‌شکل گروهی گرفته شود، معقول‌تر از تصمیمی است که فردی به تنهایی بگیرد. اگر کسی تنها باشد، کمتر احتمال دارد به کسی که در خیابان دچار مشکل شده است کمک کند.
Dexter
طبق نظر روزنبرگ و هاولند، اگر کسی نتواند نگرشش را بیان کند، پس نگرشی ندارد.
penelope
پژوهشگران خانم از بعضی مردان روی یک پل مرتفع و از بعضی مردان روی یک پل کم‌ارتفاع نظرسنجی می‌کنند. در پایان نظرسنجی، شمارهٔ تماسی به شرکت‌کنندگان می‌دهند تا اگر خواستند بتوانند از نتایج نظرسنجی باخبر شوند. اما نتایج نظرسنجی اصلاً برای پژوهشگران اهمیتی نداشت، آن‌ها فقط داشتند جذابیت بین فردی را عملیاتی‌سازی می‌کردند؛ این‌که آیا مردان با پژوهشگر تماس می‌گیرند و از او درخواست آشنایی بیشتر می‌کنند یا نه. شرکت‌کنندگانی که روی پل بلند با پژوهشگر دیدار کرده بودند، بیشتر جذب او شده بودند. آن‌ها ترس از افتادن از روی پل را با احساس علاقه نسبت به پژوهشگر اشتباه گرفته بودند.
Dexter
ما معمولاً آنچه را بیش از همه تجربه کرده‌ایم دوست داریم
A PERSON
تجربیات زندگی هر قدر هم شگفت‌انگیز یا وحشتناک باشند، حدود سه ماه بعد احساسات ما به وضعیت عادی برمی‌گردد.
fateme
بنابراین، از نظر من باید در زمینهٔ چگونگی به تصویر کشیدن گروه‌های اجتماعی مختلف در رسانه‌ها بیشتر دقت کنیم. بعضی‌ها می‌گویند اشکالی ندارد اگر در بیشتر موارد ابله‌ترین شخصیت نمایش‌های تلویزیونی غربی یک زن بور است یا این‌که شخصیت‌های مسلمان فیلم‌ها همیشه تروریست از آب درمی‌آیند. آن‌ها معتقدند این موضوع مشکلی ایجاد نمی‌کند؛ چون هر کس می‌داند که نه همهٔ بورها خنگ‌اند و نه همهٔ مسلمان‌ها تروریست. اما حرف من این است که چنانچه این تداعی‌ها به‌طور مرتب در تلویزیون به تصویر کشیده شوند، به‌تدریج در حافظهٔ مردم نفوذ می‌کنند و بخشی از فرهنگ جامعه می‌شوند.
penelope
در لحظهٔ طرد شدن، تقریباً همان نواحی مغز فعال شد که در پاسخ به درد جسمی فعال می‌شود. به عبارت دیگر، پژوهشگر این آزمایش ادعا کرد که درد ناشی از طردشدگی یک درد واقعی است.
fateme
اگر آن‌قدر بدشانس بوده‌اید که یک اتفاق اندوهناک در زندگی‌تان پیش آمده باشد، می‌توانید پیش یک روان‌شناس فرویدی بروید که اعماق کودکی‌تان را بکاود و تقصیر را به گردن رابطهٔ شما با پدر و مادرتان بیندازد. می‌توانید تمامی کتاب‌های خودیاری منتشرشده را بخوانید، و یا به این توصیه که مادربزرگم به من یاد داد و شاید مادربزرگ شما هم یادتان داده باشد، گوش دهید: «صبر داشته باش. همه چیز درست می‌شود.» شواهد علمی تأییدکنندهٔ توصیهٔ مادربزرگ‌ها خیلی بیشتر از تمامی شواهد تأییدکنندهٔ نظریهٔ فروید است.
fateme
مردم در زمان‌های مختلف و به افراد مختلف پاسخ‌هایی متفاوت می‌دهند و دست آخر هم مخالف آن عمل می‌کنند
A PERSON
من عاشق محصولات اپل هستم، چون بهترین‌اند. اما این جملهٔ آخرم یک اشتباه خیلی بزرگ است. من گرفتار تفکر تعصب‌آمیز و سوگیرانه شده‌ام. من معتقدم محصولات اپل بهتر از بقیهٔ محصولات‌اند، اما میان یک عقیدهٔ شخصی با حقیقت عینی تفاوت زیادی وجود دارد. اگر بخواهیم بی‌طرفانه به قضیه نگاه کنیم، میان سیستم‌های رایانه‌ای «بهترین» وجود ندارد. فقط ما به سیستم‌عامل بعضی از آن‌ها عادت می‌کنیم یا می‌بینیم متناسب با نیازهای ماست. اما مردم در بیشتر مواقع دربارهٔ رایانه‌ها، تیم‌های ورزشی، حزب‌های سیاسی و انواع مختلف موسیقی عقاید خودشان را با حقایق واقعی اشتباه می‌گیرند.
A PERSON
روان‌شناسان اجتماعی می‌خواهند بفهمند ما چه کسانی را دوست داریم و به چه کسانی عشق می‌ورزیم، چرا به بعضی آدم‌ها کمک می‌کنیم و به بعضی دیگر آسیب می‌رسانیم، چگونه دربارهٔ خودمان و دیگران می‌اندیشیم و چگونه با دیگران ارتباط برقرار می‌کنیم.
Dexter
اگر معلمی این کلیشه را داشته باشد که ریاضیات دخترها خوب نیست، سر کلاس کمتر از آن‌ها می‌خواهد به سؤالات پاسخ بدهند و کمتر آن‌ها را به انجام تکالیف سخت مجبور می‌کند و بعد از گذشتن چندترم به این شیوه، تعجبی ندارد که بعضی دخترها در این زمینه از پسرها عقب بیفتند؛ بنابراین کلیشهٔ معلم تأیید می‌شود.
fateme
شاید فکر کنید جهان بدون کلیشه مکانی شگفت‌آور، عادلانه و پر از مدارا خواهد بود. بله درست است: در چنین جهانی هیچ‌گونه نژادپرستی یا نابرابری جنسیتی وجود نخواهد داشت. اما از آن طرف، مردم باید وقت زیادی را برای شناسایی هر کس به‌عنوان یک فرد مجزا صرف کنند. به‌این‌ترتیب مثلاً باید از یک بچهٔ ۱۰ ساله بپرسید ازدواج کرده است یا نه، یا بررسی کنید که کارمند کتابخانه که پشت پیشخوان می‌ایستد سواد دارد یا نه. گاهی اوقات ساختن پیش‌فرض مفید است و کارها را آسان می‌کند. کلیشه‌ها هم همین کارکرد را دارند.
fateme
همان‌طورکه فستینگر گفته است، «مردم به چیزهایی که مجبورند تحمل کنند باور پیدا می‌کنند و عشق می‌ورزند». شاید این جمله برای نوشتن روی یک کارت عاشقانه زیاد جالب نباشد، اما علم کاملاً آن را تأیید می‌کند.
fateme
خیلی‌ها معتقدند میان مغز زن و مرد تفاوت‌های فیزیکی و عینی وجود دارد که تفاوت میان مشاغل و مسئولیت‌های مورد علاقه‌شان را توجیه می‌کند. برای این حرف هیچ دلیل و مدرک مطمئنی وجود ندارد، اما پژوهشگران همچنان به دنبال چیزی هستند که دلشان می‌خواهد ببینند.
esrafil aslani
تنها حدود ۱ درصد کل مرگ‌ومیرها به دست شخص دیگری اتفاق افتاده است، حتی اگر همهٔ جنگ‌ها را هم در این محاسبه در نظر بگیریم. تعداد مرگ‌های ناشی از تصادف با ماشین دو برابر مرگ‌هایی است که از سوی افراد اتفاق می‌افتد. درواقع اگر قرار باشد شخصی شما را از بین ببرد، احتمال این‌که این فرد خودتان باشید ۵۰ درصد بیشتر است تا کسی دیگر. خطرناک‌ترین فردی که ممکن است شما با او روبه‌رو شوید، همان کسی است که از توی آینه به شما نگاه می‌کند.
نیلوفر معتبر
شواهدی وجود دارد که نشان می‌دهد نمرات آزمون نگرش‌های پنهان (IAT) بهتر از مقیاس‌های آشکار می‌تواند رفتار را پیش‌بینی کند. در ایالات‌متحده مطالعه‌ای روی پرستاران شاغل در یک مرکز اورژانس انجام شد. این افراد به‌شدت درگیر این انتخاب دشوار بودند که وضعیت کدام بیماران اورژانسی‌تر است؛ مثلاً بیمارانی که خونریزی شدید داشتند یا نمی‌توانستند نفس بکشند از اولویت بالاتری برخوردار بودند یا بیمارانی که «فقط» پایشان شکسته بود یا گرفتار ویروسی شده بودند. هیچ‌کدام از این پرستارها نگرش نژادپرستانهٔ آشکاری نداشتند. بااین‌حال، پژوهشگران دریافتند که تفاوت در زمان واکنش آن‌ها در آزمون نگرش‌های پنهان، پیش‌بینی می‌کند که آن‌ها در اولویت دادن به سفیدپوستان تمایل بیشتری دارند.
نیلوفر معتبر
وقتی مردم با دیگران حرف می‌زنند ـ حتی با پژوهشگران‌ـ می‌خواهند تصویر خوبی از خودشان نشان دهند. ما به این پدیده، سوگیری عرضهٔ خود می‌گوییم. گاهی اوقات، برای مردم خوب عرضه کردن خودشان مهم‌تر از این است که پاسخ‌های دقیق و درست بدهند.
نیلوفر معتبر

حجم

۴٫۷ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۷

تعداد صفحه‌ها

۳۶۰ صفحه

حجم

۴٫۷ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۷

تعداد صفحه‌ها

۳۶۰ صفحه

قیمت:
۷۵,۰۰۰
۵۲,۵۰۰
۳۰%
تومان