دانلود و خرید کتاب اریش فروم راینر فونک ترجمه مریم ایزدیان
تصویر جلد کتاب اریش فروم

کتاب اریش فروم

معرفی کتاب اریش فروم

سرگذشت «اریش فروم » اثر راینر فونک، جلد نهم از مجموعه مصور «بزرگان هنر و اندیشه» نشر پارسه است که مریم ایزدیان آن را گردآوری و ترجمه کرده است. متون اصلی این مجموعه، کتاب‌های انتشارات روولت آلمان است که با عنوان تک‌نگاری‌های رورورو منتشر می‌شود. این انتشارات صد ساله از مارس ۱۹۵۸ فعالیت خود را در زمینۀ انتشار این مجموعه، آغاز و تاکنون بیش از سیصد عنوان کتاب را با شمارگان بیش از بیست میلیون جلد منتشر کرده است. نویسندگان این کتاب‌ها نیز همه‌گی از پژوهشگران و اساتید دانشگاه‌اند که بر اعتبار علمی و تاریخی این سرگذشت نامه‌ها می‌افزایند. زبان کتاب‌ها شیوا و ساده و همه‌فهم است و برای مخاطب خاصی نوشته نشده است. در نتیجه دایره وسیعی را از دانشجویان و پژوهشگران تا مخاطبان عادی علاقه‌مند، دربر می‌گیرد. زندگی‌نامه‌های مصور، ویژگی‌ روان‌شناختی خاصی دارند و آن ایجاد تمرکز و کمک به فهم بیشتر متن از طریق تصویر است. گاه یک تصویر به‌مراتب آسان‌تر و سریع‌تر از چندین صفحه متن می‌تواند نکته‌های زندگی‌نامه‌ای و حتی حال و هوای زندگی اندیشمند یا هنرمندی را برای ما تداعی و همدلی ضروری برای فهم بهتر متن را ایجاد کند.
ویتگنشتاین: راهنمایی برای سرگشتگان
مارک آدیس
گفت‌وگویی درباره‌ی نسبی‌انگاری، مطلق‌انگاری و ورای آن‌ها
مایکل کراوس
داستان معرفت تاریخی در سه پرده
سیدرضا وسمه‌گر
در باب دوستی
میشل دو مونتین
صبحانه با سقراط؛ سفر (فلسفی) خارق‌العاده در یک روز عادی
ابوالفضل حقیری قزوینی
در محفل شاعران مرده
سیس نوته بوم
هایدگر و هیپو از دروازه مروارید می‌گذرند
دانیل کلاین
درباره فردیت و فرم‌های اجتماعی
گئورگ زیمل
فلسفه در زمانه حاضر
آلن بدیو
سورن کیرکگور: پاره‌های فلسفی
سی. استیون اونز اِونز
تحلیل روان‌کاوانه‌ی متون ادبی
ژان بلمن نوئل
اندر حماقت حکمت: ۹۶ تعبیر تازه از سخنان و نقل‌قول‌های آشنا
نسترن ظهیری
دیگری
ریشارد کاپوشینسکی
مارتین هایدگر
گایر مانفرد
شامگاه فلسفه؛ مروری بر رکود تفکر فلسفی در ایران
بهروز عباسپور
خود ناشناخته؛ فرد در جامعه امروزی
کارل گوستاو یونگ
تاریخ شعر زنان: از آغاز تا سده هشتم هجری قمری
روح‌انگیز کراچی
نامه های جویس به نورا
جیمز جویس
عاشقانه های شعر کرد
آرش سنجابی
نظری برای کتاب ثبت نشده است
هدف از رشد انسان، سازگارکردن فرد با نیازهای اقتصادی و اجتماعی عصر نیست، بلکه رشد هر فرد براساس نیازهایی است که سبب شکوفاشدن بهینهٔ توانایی‌ها و تکامل او می‌شود.
El Santo
جامعهٔ آرمانی جامعه‌ای است که در آن هیچ فردی وسیلهٔ به هدف رسیدن دیگری نباشد؛ در آن، هر فرد بدون استثنا، خود وسیله و هدف باشد. ازاین‌رو هیچ‌کس نباید برای هدف‌هایی به‌کار گرفته شود، یا خود را در مسیری قرار دهد که مانع شکوفایی نیروهای انسانی‌اش شود. در این جامعه، انسان در کانون آن قرار دارد و همهٔ فعالیت‌های اقتصادی و سیاسی در خدمت پیشرفت او است.
پویا پانا
انسان دارای موجودیتی واحد است. اندیشه‌ها، احساسات و روش زندگی او با یکدیگر پیوند دارند. وقتی او از نظر احساسی آزاد نباشد، نمی‌تواند در اندیشیدن نیز آزاد باشد، و اگر در مناسبات اقتصادی و اجتماعی و شیوهٔ زندگی‌اش آزاد نباشد، نمی‌تواند از نظر احساسی و عاطفی آزاد باشد.
پویا پانا
زندگی، زیستن در اکنون است با جهت‌گیری برای آینده و بی‌درنگی.
پویا پانا
دستیابی به عشق واقعی، زمانی امکان‌پذیر است که دو نفر از کانون هستی خود به یکدیگر بپیوندند، یعنی هریک بتواند کانون هستی خود را در کانون هستی دیگری درک و تجربه کند. واقعیت انسان تنها در کانون هستی است، زندگی تنها در این‌جا جریان دارد، بنیان عشق در این‌جا است، عشقی که این‌گونه درک شود، در پویایی همیشگی است؛ سکون نیست، حرکت است، رشد است و همکاری است، حتی اگر بین دو طرف کشمکش یا هماهنگی وجود داشته باشد؛ غم یا شادی حکمفرما باشد، در برابر این واقعیت بنیانی که هریک خود را در کانون هستی دیگری درک می‌کند، اهمیت کمتری دارد و به‌جای گریختن از خویش، با یکدیگر به وحدت می‌رسند.
پویا پانا
زندگی زمانی ثمربخش به‌شمار می‌آید که انسان آن را با تکیه بر نیروهای انسانی، همچون خرد، عشق و کار مولد در جهت همبستگی انسانی استوار کند. درحقیقت، اگر انسان بکوشد زندگی را به‌جای تکیه بر نیروی درونی، با تکیه بر تکیه‌گاه‌ها و جایگزین‌های نامناسب استوار کند، زندگی اش توخالی، یکنواخت و بی‌انگیزه خواهد بود.
پویا پانا
امنیت ما در شیوهٔ تفکر سالم و خردورزانهٔ ما نهفته است. یعنی حقیقت‌گرایی خردمندانه و بخشنده‌ای که واقعیت‌ها را درمورد دشمن و خود می‌داند و رویدادها را تنها بر پایهٔ حدس و گمان ارزیابی نمی‌کند، بلکه داوری دربارهٔ آن‌ها را براساس ارزیابی‌های مستدل انجام می‌دهد و خود را تسلیم تمایلات خودخواهانه و جانبدارانه نمی‌کند.
پویا پانا
من همچنان در این دنیا بیگانه‌ام، دنیایی که در آن، هدف تنها کسب درآمد بیش‌تر است؛ و درست به همین دلیل، احساس من، آن را بیش‌تر نابهنجاری می‌داند.
پویا پانا
از نگاه فروم، اگر شخص نیرویش را تنها صرف کسب درآمد کند، هم زندگی و هم روحش را تباه کرده است. فروم به‌یاد می‌آورد که حتی در دوران کودکی نیز زندگی‌کردن را با هدف کسب پول، عجیب می‌دانست: برایم عجبیب بود که اشخاص، زندگی خود را صرف پول‌درآوردن می‌کردند و هنگامی که کسی از بستگان می‌گفت که فروشنده است، برایم به این معنا بود که او همهٔ وقتش را صرف پول‌درآوردن می‌کند و از همین رو من احساس شرمندگی می‌کردم.
پویا پانا

حجم

۱٫۴ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۳

تعداد صفحه‌ها

۱۳۶ صفحه

حجم

۱٫۴ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۳

تعداد صفحه‌ها

۱۳۶ صفحه

قیمت:
۶۶,۰۰۰
تومان