کتاب دو مسلمان در محضر کییرکهگود (رمان فلسفی به شیوۀ کییر کهگود)
خواندن نظراتمعرفی کتاب دو مسلمان در محضر کییرکهگود (رمان فلسفی به شیوۀ کییر کهگود)
«دو مسلمان در محضر کییرکهگود (رمان فلسفی به شیوۀ کییر کهگود)» نوشته امیر دالوند و منصور حیدرزاده، کامران سمیعی شاهسوندی و حمیدرضا پارسا است:
این کتاب حاصل سالها مطالعۀ نویسنده در مورد فلسفۀ سورن کی یرکه گود فیلسوف بزرگ دانمارکی است و به پیروی از آثار رمان وارۀ این فیلسوف نوشته شده و چند لایه دارد: دیدگاه هایی متفاوت بر جامعۀ دانمارک و فرهنگ و روحیات مردم آن، مباحث حاد اجتماعی و سیاسی دهه های اخیر، تصویری از شرایط خارجی ها، داستان هایی ریزودرشت با اشخاص ایرانی که در دانمارک امروز می گذرد، و سرآخر روایتی ساده و دست اول از فلسفۀ کی یرکه گود. در این کتاب خواننده با هر سطحی از معلومات به شناختی گام به گام از فلسفۀ پرجذبۀ این فیلسوف هستی گرا نائل می شود، فلسفه ای با اعتبار همیشگی که دریچه هایی تازه برای تحلیل هستی فردی به روی شخص می گشاید.
براهین جهانشناختی از دیدگاه ابنسینا و آکویناس
زمین از دریچه آسمانمصطفی ملکیان
فیزیک و طبیعتورنر هایزنبرگ
فردریک شوپنمحمد طالشیان
اسلام و مدرنیته؛ تحول یک سنت فکریفضل الرحمان
فاطمه نگین عرش، جامعترین فرهنگ سیره شناسی حضرت زهرا (س) در کتب شیعهمحمدرضا رمزی اوحدی
ادیان زنده جهانرابرت. ا. هیوم
من می دانم (جلد دوم)امیر تولایی
من می دانم (جلد اول)امیر تولایی
اعدام کلاغ هااعظم عراقیان
گروه عقربسینا حسین زاده
پیش از این درمورد مشکلات ایرانی ها دردانمارک و تصاحب بچه های انها به بهانه های مختلف توسط دولت دانمارک شنیده بودم مخصوصا مادری که در این مورد حتی با وزیر خارجه ایران ملاقات داشتند برای بازگرداندن فرزند بیمارش... چنین