معرفی و دانلود کتاب جهنم تکریت؛ خاطرات سرگرد آزاده مجتبی جعفری + خلاصه رایگان

۲.۸ امتیاز(از ۱۱ رأی)
مجتبی جعفری

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب جهنم تکریت؛ خاطرات سرگرد آزاده مجتبی جعفری

«جهنم تکریت» خاطرات آزاده جنگ تحمیلی، مجتبی جعفری است. «خورشید آرام‌آرام داشت در دامنۀ مغرب پنهان می‌شد که در محل دژبانی شهر بغداد توقف کردیم. تقریباً هشت ساعتی بود که در راه بودیم. تنها یک توقف در پمپ بنزین داشتیم و آنجا فقط حاج آقا عباسی توانست قضای حاجتی بکند و بقیه مثل مار به خود می‌پیچیدند. سرانجام اجازه عبور داده شد. با سرعتی کم، وارد شهر بغداد شدیم. هوا کاملاً تاریک شده بود. از خیابان باریکی شبیه خیابان لاله‌زار تهران گذشتیم و از زیر یک پل بزرگ هوایی، وارد پادگانی که معروف به الرشید بود، شدیم. بعد از عبور از چند خیابان، داخل پادگان، از دروازۀ کوچکی که میان دیوارهای بلندی قرار داشت عبور کردیم. اتوبوس وارد محوطۀ جدیدی به نام زندان الرشید شد. بعد از اینکه از مقابل دو محوطۀ مشابه رد شدیم، ما را از اتوبوس‌ها پیاده کردند. در این دو محوطه، تعداد قابل توجهی انسان با لباس‌های عجیب و غریب وجود داشتند. ابتدا فکر کردم عراقی‌اند؛ بعد متوجه شدیم اسرای ایرانی اینجا زندگی می‌کنند! از اتوبوس که پیاده می‌شدم، زیاد متوجه نبودم. یک سرباز عراقی که کنار در ایستاده بود، محکم پشت گردنم کوبید. نزدیک بود زمین بخورم. به سختی خودم را کنترل کردم و از کنار خیل عظیم اسیرانی که از ترس، سرها را لای پاهایشان فرو برده بودند، عبور کردم و جلوی یک ساختمان قدیمی که کمی بزرگ‌تر از اتاق العماره بود، نشستم.»

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب جهنم تکریت؛ خاطرات سرگرد آزاده مجتبی جعفری و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابجهنم تکریت؛ خاطرات سرگرد آزاده مجتبی جعفری

به نسبت بقیه کتابهایِ این مدلی,زیاد جالب نیست درحد خوب و متوسط

dokhtare ketabdoost
توصیه نمی‌کنم.
۱۴۰۴/۱۱/۰۶

این کتاب جالب نبود یعنی خوب نوشته نشده و پر ابهام بود نویسنده حداقل دو جمله از خودش نگفته مستقیما وارد روز اسارت شده

توصیه نمی‌کنم.
۱۴۰۴/۰۳/۰۲

ارزش خوندن وقت گذاشتن نداره سلیقه نویسنده به شدت پایین کلافه کنندس

حمید
مطمئن نیستم.
۱۴۰۳/۰۶/۱۴

خاطرات معمولی یک اسیر نویسنده کتاب در دوران اسارتش میباشد که با گرایش مذهبی و عقیده شخصی مکتوب شده .

نیما0181
۱۴۰۲/۰۸/۲۷

باز خواندن این کتاب متوجه میشویم چه مردان بزرگی داشتیم چه رنج‌ها بردن واقعا دلمان با عراقیها صد سال صاف نمیشه

منصورسعیدی

۱۳۹۹/۰۹/۰۴

این کتاب فوق العاده جذابه پیشنهاد میکنم حتما بخونید

بریده‌هایی از کتاب

منصورسعیدی
این صحبت، حاصل گپ‌های شبانه‌ای بود که گاهی تا ساعت ۲ بعد از نیمه‌شب طول می‌کشید. جعفر وقتی حرف می‌زد، با تمام وجودش مطلب را بیان می‌کرد و سیگاری پشت سیگار روشن و تعارف می‌کرد. گاهی هم به شوخی، عرق صورتش را پاک می‌کرد؛ یعنی اینکه ببخشید، چیزی برای پذیرایی نداریم. صدای جالب و غم‌انگیزی داشت.
اردیبهشتی دیگر؛ خاطرات فرار عبدالمجید خزائی از زندان سلیمانیه عراق
مهناز فتاحی
توفان سرخ؛ خاطرات سرهنگ عراقی عبدالعظیم الشکرچی
عبدالعظیم الشکرچی
عبور از آخرین خاکریز (خاطرات اسیر عراقی دکتر احمد عبدالرحمن)
احمد عبدالرحمن
جنایت‌های ما در خرمشهر؛ خاطرات افسران عراقی از خرمشهر
محمدنبی ابراهیمی
۱۳۳ نفر آخر: خاطرات اسیر آزاد‌شده ایرانی شریف صابری
محسن سنچولی پردل
زندان الرشید؛ خاطرات رئیس ستاد سپاه ششم نیروی زمینی سپاه سردار علی اصغر گرجی زاده
محمدمهدی بهداروند
بچه‌های کفیشه
سیدقاسم یاحسینی
اردوگاه اطفال
احمد یوسف‌زاده
سنگ‌ریزه‌هایی که شمارش نشدند (خاطرات سرتیپ قیس صبیح الزیدی)
فاطیما فاطری