کتاب اردوگاه اطفال
خواندن نظراتمعرفی کتاب اردوگاه اطفال
«اردوگاه اطفال» نوشته احمد یوسفزاده روایت دیگری از رنجها و دردهای اسرای هشت سال دفاع مقدس در زندانها و اردوگاههای عراق است؛ اما بسیار دردناکتر از روایاتی که تابهحال شنیدهاید.
یوسفزاده در این کتاب به سراغ اسرای زیر بیست سال رفته است. اسرایی که در فاصله سالهای ۱۳۶۲ تا ۱۳۶۴ در اردوگاههای رمادی یک و دو معروف به «اردوگاه اطفال» بودهاند.
او در نگارش این کتاب علاوه بر مشاهدات شخصی، ساعتها با آزادگان این اردوگاهها مصاحبه کرده است. هرچند خودش اعتراف میکند که هنوز ناگفتههای زیادی از آن اردوگاهها مانده است که نتوانسته روایت کند: «با این کتاب، تا کنون سه سال از هشت سال اسارت من و همراهانم روایت شده است. میماند پنج سال آخر که در اردوگاه موصل دو گذشته و در یک کتاب جداگانه، اگر خدا بخواهد و عمری باقی باشد شرحش را خواهم نوشت.»
سرباز کوچک امام (ره)
مهدی طحانیان
زندان الرشید؛ خاطرات رئیس ستاد سپاه ششم نیروی زمینی سپاه سردار علی اصغر گرجی زادهمحمدمهدی بهداروند
عبور از آخرین خاکریز (خاطرات اسیر عراقی دکتر احمد عبدالرحمن)احمد عبدالرحمن
آن روز سه و نیم بعد از ظهرسیدسعید غیاثیان
۱۳۳ نفر آخر: خاطرات اسیر آزادشده ایرانی شریف صابریمحسن سنچولی پردل
اروند ما را با خود می بردساسان ناطق
عطر شببوهاحمید حسام
زندانی فاو؛ خاطرات گروهبان دوم عراقی عماد جبار زعلان الکنعانیعماد جبار زعلان کنعانی
جهنم تکریت؛ خاطرات سرگرد آزاده مجتبی جعفریمجتبی جعفری
تکاوران نیروی دریایی در خرمشهر: خاطرات ناخدا یکم هوشنگ صمدی فرمانده گردان تکاوران در خرمشهرسیدقاسم یاحسینی
حمله هوایی به الولید (اچ -۳)احمد مهرنیا
۴۹,۰۰۰۵۰%
این کتاب در واقع ادامه کتاب آن بیست و سه نفر است. لحظات شیرین و گاه تلخی را با این کتاب سپری کردم. خیلی کتاب را دوست داشتم. نقش آدم های بریده و پست در جامعه در مواجهه با دشمن
خییییییییلی خوشحال شدم از دیدنش واقعا آن بیست و سه نفر و ملاصالح عالی بود
کتاب خوبی بود غیر از بعضی از پاورقی هاش که به یه عده فتنه گر آیت الله خطاب شده بود پیشنهاد میکنم کتاب زندان الرشید رو مطالعه کنید
عالی. کتاب زنده رود در تکریت و بخونین.عالیه
اول کتاب بیست و سه نفر و بخونید این کتاب ادامشه **دلاورمردان**
اگر این کتاب رو خوندید و خوش تون اومدش، کنارش همه سیزده سالگی ام و من زنده ام رو هم بخونید. هر کدوم از منظر چند نفر متفاوت....
اردوگاه اطفال، در ادامهی کتاب آن بیست و سه نفر میباشد که بسیار زیبا و دلنشین نوشته شده بود... بسیار از آقای یوسفزاده متشکرم که اردوگاه اطفال را نوشتند تا ما را با وقایع دوران اسارت آشنا کنند و بسیار منتظر
اگر این کتاب را همراه با کتاب ۲۳ نفر بخونید بیشتر اطلاعات بدست می آورید در قسمت هایی از کتاب ملا صالح هم است در کل کتاب عالی ای هستش
جذابیتش به اندازه کتاب بیست و سه نفر نبود ولی در کل کتاب خوبیه
فوق العاده عالی.مستندسازی بی نظیر.توصیف صحنه ها و وقایع بی نظیر