کتاب مهمان صخرهها: خاطرات سرهنگ خلبان محمد غلامحسینی
خواندن نظراتمعرفی کتاب مهمان صخرهها: خاطرات سرهنگ خلبان محمد غلامحسینی
خاطرات خلبانهایی که از جنگ زنده برگشتهاند، گونه دیگری از ادبیات امروز جهان است که زیبایی و شگفتی آن، کتابخوانهای زیادی را گرد این نوشتهها جمع کرده است. انگار آخرین وظیفه سربازی چنین انسانهای فکور و فداکاری که زندگیشان به سمتوسویی پیشبینینشده و متفاوت پیش رفته و سرنوشت آنها در آسمانها رقم خورده، نوشتن خاطرات است. این خاطرات چه تلخ باشد چه شیرین، ادبیاتی همهخوان و ملی است و همین راز ماندگاری چنین خاطراتی است.
امروز خلبان محمد غلامحسینی، پس از گذشت حدود سی سال از سقوط سرنوشتساز هواپیمایش، خاطرات زندگی خود را برای سرکار خانم راحله صبوری تعریف کرده است. شاید به همین دلیل کتاب مهمان صخرهها، اولین کتابی باشد که زندگی کامل یک خلبان ایرانی را پیشروی ما میگشاید.
پرواز روی خاک: خاطرات سرهنگ خلبان منوچهر شیرآقایی
سیدقاسم یاحسینی
آسمان مال من بود؛ خاطرات سرهنگ خلبان صمدعلی بالازادهساسان ناطق
تکاوران نیروی دریایی در خرمشهر: خاطرات ناخدا یکم هوشنگ صمدی فرمانده گردان تکاوران در خرمشهرسیدقاسم یاحسینی
من از سی و سه نفر ( زندگینامه خلبان یحیی پازوکی)مصطفی محمدی
حمله هوایی به الولید (اچ -۳)احمد مهرنیا
بادهای برفی؛ ﺧﺎﻃﺮﺍﺕ ﺳﺮﻭﺍﻥ ﻋﺮﺍقی ﺍﺣﻤﺪ ﻏﺎﻧﻢ ﺍﻟﺮبیعیمحمد نبی ابراهیمی
سید آسایشگاه ۱۵: خاطرات اسیر آزادشدۀ ایرانی سید جمال ستارهدانساسان ناطق
چریک پیرسیدولی هاشمی
زندانی فاو؛ خاطرات گروهبان دوم عراقی عماد جبار زعلان الکنعانیعماد جبار زعلان کنعانی
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
۵۵,۵۰۰۵۰%
به نسبت کتابهایی که در این زمینه خوانده ام،متوسط بود
خیلی کتاب خوبی بود بین کتاب هایی که درباره این موضوعات خونده بودم برام جالب بود
داستان خلبانی که تو کردستان ایران سقوط می کنه و اسیر ضدانقلاب می شه یه مدت مدید با بدن کاملا زخمی تو کوهستان های منطقه جابجا می شده
با سلام با توجه به این که کتابهای زیادی در زمینه زندگی نامه خلبانان غیور ارتش جمهوری اسلامی ایران مطالعه کرده ام این کتاب با نثری روان و جذاب خواننده را با خود همراه می سازد و روایت داستان خیلی
درود بر شما کتاب خوبیه و به دوستان توصیه میکنم
کتاب جالبی است وفداکاری خلبانان دوران جنگ را به خوبی نمایش می دهد با آرزوی رحمت خدا برای شهدا صلوات