دانلود و خرید کتاب منظومه‌ی بازگشت و اشعار دیگر محمد شمس لنگرودی

انتشارات:نشر چشمه
امتیاز:
۳.۴از ۱۶ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب منظومه‌ی بازگشت و اشعار دیگر

رکاب بزن برادر کوچکم رکاب بزن که راه درازی در پیش است وقت که می‌گذرد به کجا می‌رود انبانک طلایی وقت‌ها کجاست نگهبانانش کیستند؟ این شام‌ها که از درخششی ابدی بیمناک‌اند آیا به دره فرو می‌ریزند ...
۱۳۹۹/۰۹/۱۴

بیشتر وصف و قصه‌ای ادبی‌ست تا شعر! به علاقمندان شعر سپید پیشنهاد می‌کنم؛ با توصیفاتش ذهن رو پرواز میده و برخی جاها هم صحنه‌های لطیفی خلق می‌کنه... درکل جملات زیبایی داشت اما شخصاً نتونستم با بیش از ٧٠% محتوای منظومه‌ی بازگشت ارتباط

- بیشتر
اميرحسين
۱۳۹۵/۰۶/۲۴

عالی تر از عالی.عاشق کارهای استاد شمس لنگرودی هستم

چه کسی ما را می‌نویسد چه کسی می‌خواند چه کسی پاک می‌کند.
سحری
نمی‌دانم چه اصراری بود که به دنیا بیاییم بعد بگذارد برود طوری که صدایش را حتا نشنویم.
(:Ne´gar:)
اتفاقی هستی که نمی‌افتی مگر به دست من و شعرهای من.
لاوین
و به زادگاه‌مان به غبار ستاره‌ها باز می‌رویم.
(:Ne´gar:)
دریایت را دوست دارم که فقط برای غرق کردن من آفریدی.
اتفاقی هستی که نمی‌افتی مگر به دست من و شعرهای من
farnaz Pursmaily
ساعت چند بود خدای من آیا ساعت چند بود که مارماهی من به دانش زندگی مبتلا شد
لاوین
ما چون شهاب رها‌شده‌ای در تاریکی به دنیا می‌آییم و راه افتادن خود را روشن می‌کنیم.
pejman
اما نه آفتاب است و نه ماه عصرگاهی غمگین است و من این‌همه را جمع کرده‌ام چون دلتنگ توام.
(:Ne´gar:)
ساعت چند بود خدای من آیا ساعت چند بود که نمی‌دانستیم عمر نه تیک‌تاک عقربه‌ها   تاک‌تاک سرخ خاطره‌هایی است که به صورت من روشنی می‌بخشد.
عشق از خود گریختن و در خود ریختن و شکل اول آشنایی   با شکل‌های دیگر زندگی بود
آرزو ایرانمهر
اتفاقی هستی که نمی‌افتی مگر به دست من و شعرهای من.
(:Ne´gar:)
تاریکی ابرت را دوست دارم که در ستایش روشنی می‌باری رودخانه‌هایت که به سنگ‌ریزه و خارهایم سلام می‌کنند.   دریایت را دوست دارم که فقط برای غرق کردن من آفریدی.
آرزو ایرانمهر
چه کسی ما را می‌نویسد چه کسی می‌خواند چه کسی پاک می‌کند.
عشق از خود گریختن و در خود ریختن و شکل اول آشنایی   با شکل‌های دیگر زندگی بود
pejman
صدای مادر را (بی‌آن‌که لب از لب بگشاید) (او همیشه بی‌سخن از رنج‌ها حرف می‌زد)
pejman
ما بچه‌ها که نمی‌دانستیم خون پیراهن سربازان واقعی است و گلوله‌ی مشقی ربطی به درس شبانه‌ی ما ندارد.