کتاب رَنت (زندگینامه شفاهی باستر کیسی)
نویسنده:چاک پالانیک
مترجم:سونیا رزمجویی
انتشارات:انتشارات کتاب سده
دستهبندی:
امتیاز:
از ۱۴ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب رَنت (زندگینامه شفاهی باستر کیسی)
«...این غریبهٔ گاوچرون چشمهای سبز روشن داره. یه جور رنگی مثل سبزی ضدیخ ماشین».
«رنت» داستان زندگی باستر رنت کیسی یکی از پرکارترین قاتلهای زنجیرهای است که چاک پالانیک از زبان دوستان دوران کودکی و نزدیکان وی روایت میکند.
کتاب به دوبخش کودکی و بزرگسالی رنت تقسیم میشود و ایدئولوژیها و چگونگی قتلهای رنت و عضویت در گروه شبگردها (تقریبا مثل اعضای گروه باشگاه مشتزنی) را از زبان دوستان و خانوادهی رنت روایت میکند و تمام این داستانها با طنزی سیاه همراه است:
توی یکی از نامههایی که رنت برام فرستاد نوشته بود وقتی همه داخل ماشینی هستن نمیتونی مردها رو از زنها تشخیص بدی، یا سیاهها رو از سفیدها، اگه ازش میپرسیدی سختترین تیم برای شکست دادن کدوم بود، میگفت منحرفها. میگذاریشون تو ماشین تو یه بازی، و چیزی که میبینی یه جور خشم محدودشده است. هیچکس شدیدتر از فلجهایی که با دست ماشین رو کنترل میکنن نمیرونه. یا دخترهای لاغرمردنی صد پوندی.
همدرد
لالاییکیم توی
خاطرات خفتهپاتریک مودیانو
ما همیشه قلعه نشینانشرلی جکسون
درویش و بیگانهمارک تواین
جدای از لحن ترجمه که با لحن زبان اصلی همخوانی نداره ( و البته خود متن ترجمه هم مرتب ادبی عامیانه میشه) یکمورد بود برام خیلی عجیب بود که می نویسم و اگر دوستان عزیز مخصوصا جناب جهانگیری لطف کنند
من به دنبال کتابی درباره قاتلین زنجیرهای بودم که خوندن مقدمه این کتاب جذبم کرد اما همینطور که پیش رفت کمکم در کمال تعجب متوجه شدم داستان در مورد یه قاتل زنجیرهای نوعی به اون صورت که تو ذهن ما
ترجمه بسیار خوب و دقیق. تبریک ویژه به مترجم این اثر که علی رغم تعدد شخصیت ها، لحن های متفاوت، اصطلاحات پیچیده علمی و ... به خوبی از پس این کار بر آمده اند. درک محتوای این اثر بسیار سخت
یک کتاب عجیب غریب توصیفاتی دارد که هیچ جای دیگه نخونده بودم واقعی در عین حال تخیلی نویسندهاش کسی است که باشگاه مشتزنی رو نوشته (فیلمش رو که دیوید فینچر ساخته خیلی معروفه) باید صبور باشی که ربط بعضی اتفاقات مشخص بشود جالبه
نویسندش باشگاه مشت زنی رو نوشتهfight club
ترجمه عالی.
عالیه تا اینجایی که خوندم...
کتاب خیلی خوبیه. چاک پالانیک نویسندهی قهاریه. ترجمه کتاب هم شیوا و عالی بود.
لذت بردم ترجمه هم قابل قبول