کتاب دشت مشوش
معرفی کتاب دشت مشوش
«دشت مشوش» نوشته علیرضا رحیمینژاد، داستانی جنایی براساس پرونده قاتل کودکان پاکدشت است.
بیجه، قاتل سریالی کودکان پاکدشت، بعد از ۲۰ قتل دستگیر و در ملأ عام اعدام شد، اما پروندهی او در اذهان عمومی هرگز بسته نخواهدشد. بیجه که بود؟ چگونه بزرگ شد؟ چرا چنین بیرحمانه کودکان فقیر و بیگناه را میکشت؟ چرا شناسایی و دستگیری بیجه این همه طول کشید؟ این کتاب دربارهی زندگی، دستگیری و اعدام این قاتل دهشتناک است:
حسین بهسختی مخارج خانواده و اعتیادش را تأمین میکرد. پرداخت هزینهها در تهران از توان او خارج بود، به همین دلیل خانواده غلامپور چندی بعد به منطقهای در حاشیه کرج عقبنشینی کرد، اما اعتیاد و فقر همچنان میتاخت و حسین را چنان اسیر کرده بود که به خانوادهاش هیچ توجهی نداشت و حتی به فکرش هم نرسید علی را در مدرسه ثبتنام کند.
علی از همان مراحل اول زندگی، نخستین علائم ناسازگاری را بروز داد. او که از سن کم طعم تریاک را چشیده بود در ۱۰ سالگی مصرف سیگار را شروع کرد و ۱۲ سال بعد به حشیش آلوده شد. او از همان کودکی روزگارش را در خیابانها و محلههای پرخطر و جرمخیز میگذراند؛ نزاع، فحاشی، چاقوکشی و سرقت به راه و رسم زندگیاش تبدیل شده بود، عادتی که او را تا سن ۳۱ سالگی، که به اتهام همدستی با بیجه دستگیر شد، ۱۰ مرتبه پشت میلههای زندان کشاند. عمده اتهامهای او در آن سالها استعمال تریاک و هرویین، نگهداری مواد مخدر و سرقت بود. علی هنوز نوجوان بود که همراه خانوادهاش به قیامدشت مهاجرت کرد؛ مکانی که در آن، فرصت برای جرم و اعتیاد مهیاتر از پیش بود.
من درست در همون سالها ساکن قیامدشت بودم.واقعا با خوندن این کتاب تمام اون روزا از جلو چشام رد شد.بچه هایی که تنها سرگرمیشون رفتن کوچه و بازی بود بخاطر این اتفاقات بیشتر اوقات خونه بودیم. اما چیزی که درآوره اینکه
جای کتابای دری وری که نوشته میشه باید اینجور کتاب ها چاپ بشه و خونده بشه کتاب تلخیه . موضوع کتاب قتل های زنجیره ای پاکدشت هست که در اون یک نفر بعد از کشتن و تجاوز به بیست کودک دستگیر
داستان تلخی داره. نکته ی قابل توجه برای من این بودکه نویسنده خیلی تاکید میکرد که عوامل محیطی توی شکل گیری اینطور افراد مثل بیجه تاثیرگذاره که التبه به نظر من درستم هست.
کتاب، شرح بی طرفانه ای از قتل های سریالی ست. نویسنده از منابع مختلفی مثل مصاحبه با افراد مطلع از جریان، استفاده از جراید و مقالات موجود و صحبت های خود متهم بهره برده تا هر چه بهتر بتونه روایت یک
جناب آقای رحیمی نژاد نویسنده ی محترم از شما سپاسگزارم به عنوان یک مادر که باخواندن این اثر هوشمندانه یک زنگ خطر رو در کنار گوش خودم احساس کردم که بیشتر از پیش مواظب فرزندم باشم وبه مادران دیگر هم
ایکاش به همه قاتل های زنجیره ای نگاه دقیقی بشه
کتاب چیزی جز جریان خطی پرونده جنایت های پاکدشت در خودش نداره که البته روند اون پرونده به خودی خود برای پیگیری جذابه. اما نگاه و تحلیل نویسنده کجاست؟ جنایت های پاکدشت پرونده ای عظیم و به شدت قابل بررسیه
کتاب تحقیقی واقعی در مورد محمد بسیجه (معروف به بیجه) از قاتلان زنجیره ای معروف ایران است. کتاب برای سرگرمی نیست و خواندن آن را بجز به منظور تحقیق در مورد موضوع قتل های زنجیره ای پیشنهاد نمیکنم. همچنین بنظرم آمد
بهتون توصیه میکنم بعد از خوندن این کتاب پادکست «redrum» روهم گوش بدید
کتاب شرح مفصلی از قتل های زنجیره ای بیجه است. روش های مختلفی که در هر قتل بکار میبرد و انگیزه هایی که از این قتل ها داشت. جنون غیرقابل کنترلی که حاصل زندگی سخت و روابط بد خانواده اش