کتاب آرزوهای بزرگ
خواندن نظراتمعرفی کتاب آرزوهای بزرگ
رمان «آرزوهای بزرگ» چارلز دیکنز (۱۸۷۰-۱۸۱۲) را دینا مکفادن برای نوجوانان بازنویسی و محبوبه کرمی آن را به فارسی ترجمه کردهاست. داستان، زندگی مردی به نام پیپ، از هفت سالگی تا سی و چند سالگی است. پیپ داستان هایی را برای ما تعریف می کند که باعث شکلگیری شخصیت فعلی او شدهاند. او در طول این مسیر با دوستان و آدمهای زیادی آشنا میشود که در تصمیمات و اهدافی که در زندگی پیش میگیرد، نقش مهمی ایفا میکنند. آرزوهای بزرگ داستانی است که هرکسی میتواند با آن ارتباط برقرار کند. چرا که هر کسی در طول زندگی خود ممکن است با مشکلات پیپ مواجه شود. این رمان نشان میدهد که مالکیت و ثروت نمیتوانند درون شخصیتها را تغییر دهند و هم چنین پیدا کردن خود واقعی، نیاز به طی کردن مسیری طولانی دارد. مسیری که البته در نهایت انسان را به آگاهی میرساند:
من و هربرت زندگی خوبی در لندن داشتیمـ لباسهای نو، مبلمان آنچنانی و غذاهای گران. پولهایمان زود خرج و قبضها، پرداختنشده روی هم تلنبار میشد. به بدهیهایمان فکر هم نمیکردیم، چه برسد به اینکه خودمان را به خاطرشان به زحمت بیندازیم. جوان بودیم و از آزادیمان لذت میبردیم. من هم مثل یک نجیبزادهی واقعی، خوشلباس و تحصیلکرده بودم و نیازی به کار کردن نداشتم.
روز قبل از تولد بیستسالگیام، نوشتهای ازطرفِ آقای جگرز به دستم رسید. قرارمان برای روز بعد، ساعت پنج بعدازظهر تنظیم شده بود. وقتی رسیدم ویمیک سریع تولدم را تبریک گفت و چشمکی زد.
آقای جگرز صدایم زد: «آقای پیپ! حالا که به این سن رسیدی چه احساسی داری؟ آمادگیاش را داری که عاقلانه رفتار کنی؟»
از خجالت سرم را پایین انداختم؛ آقای جگرز میدانست که چقدر بیحسابوکتاب پولهایم را خرج میکردم.
گفتم: «بله، آقا.»
آقای جگرز گفت: «خیلی بیحساب پول خرج میکنی. باید حواست را جمع کنی.» بعد کمی مکث کرد و ادامه داد: «متوجه هستی؟»
گفتم: «بله.» و بعد پرسیدم: «حالا که دیگر به سن قانونی رسیدهام، قیمم خودش را معرفی میکند؟»
گفت: «هنوز نه. ولی این هدیهی تولدت است.»
ـ یک چک پنج هزار پوندی!
داریوش عابدی
کیلمنی، بانوی باغال. ام. مونتگمری
خانه رویاهالیز روزنبرگ
۱۱۱ قصه برای بچه های ماجراجوانید بلایتون
تاروک، خار خونین (نبرد هیولاها، شش گانه یازدهم، عصر جدید؛ جلد شصت و دو)آدام بلید
الکو، ارباب دریا (نبرد هیولاها، شش گانه یازدهم، عصر جدید؛ جلد شصت و یکم)آدام بلید
سه خواهر، طلسم خانوادگی و یک ذره جادومیشل هریسن
پیتر و شکارچیان ستارهدیو بری
پاکسسارا پنی پارکر
دخترهای عصبانیله لا لی
۱۰ سالم بود این کتابا رو خوندم شاهزاده و گدا کنت مونت کریستو رابینسون کروزو الیور تویست ارزوهای بزرگ و سرود کریسمس که نشر افق چاپشون کرده بود ممنونم از نشر افق که بچگی منو رنگ زد البته دیوید کاپرفیلدم از کتابای بابام برداشتم و خوندم😉
فکر کنم از اولین رمان های خارجی بود که خوندم زیبا و جذاب
به نظر من خوندن این نسخه از رمان آرزوهای بزرگ اشتباه بزرگی ! بهتر متن کامل از انتشارات دوستان رو که با ترجمه آقای ابراهیم یونسی هست رو مطالعه کنید. دیگر آثار خوب دیکنز: روزگار سخت (انتشارات نگاه) سرود کریسمس(نشر مرکز) دختری به نام
کتاب خیلی جالبی بود ب نظرم کاملا کشش داستان رو داشت ، توصیف ها ، موضوع بندی ، اتفاقات ، زمانبندی همه و همش خوب بود ارزشش رو داره هر کسی بخوندش 💛
کتابش فوق العادست من نسخه ی چاپی ش رو هم خوندم برای سن نوجوان مناسبه کلا چیز خوبیه
اگه تازه شروع به کتاب خواندن ، مخصوصاً رمان کردین، این کتاب یکی از بهترین انتخاب هاست، کتاب معروفیه و نیازی به معرفی نداره ، داستان جذابی داره و شما رو زده نمیکنه
بسیار زیبا
عالی بود اولین باره توی کتابخونه همگانی عضو شدم خیلی جالبه و واقعا من راضیم... کاش کتابهای بیشتری بهش اضافه بشه
خیلی خوب بود
کتاب بسیار خوبی بود💟🌼