کتاب بذر جادو
خواندن نظراتمعرفی کتاب بذر جادو
«بذر جادو» جدیدترین رمان از برنده جایزه بوکر سال۲۰۰۰، مارگارت آتوود، نویسنده و شاعر کانادایی است.
او نویسنده رئالیست کانادایی است که با دریافت جایزه «بوکر» و برگزیده شدن بهعنوان یکی از ۲۰ زن نویسنده تأثیرگذار در دنیا، با رمانهایی چون سرگذشت ندیمه، عروس فریبکار و آدمکش کور نزد فارسیزبانان شناختهشدهاست.
در این کتاب، آتوود به سراغ نمایشنامه «طوفان» شکسپیر رفته و اثر درخور تحسین دیگری را منتشر کردهاست. «بذر جادو» را میتوان بازخوانیِ «طوفان» از زبان آتوود دانست.
فلیکس فیلیپس، کارگردان تئاتر، که در پی دسیسهچینی نزدیکترین همکارش که در حقیقت دشمن دیرینه او بودهاست، مجبور به ترک حرفهاش در تئاتر میشود و تن به تبعیدی خودخواسته میدهد. تبعیدی که زمینهساز انتقام است. انتقام از تمام کسانی که او را از کارگردانی اثر محبوبش – طوفان – محروم کردهاند.
بخش کوتاهی از کتاب:
یکباره سقوط کرده بود. بادش خالیشده بود. از عرش به فرش افتاده بود. تکهپارههای زندگی پوک و توخالیاش را به هم وصله زده بود و در بیغولهای روزگار میگذراند، انگار در مرداب فراموشی غرقشده باشد؛ و تونی، آن کثافت متظاهر و خودنما حالا با کلهگندهها میپرد و شامپاین سرمیکشد و خاویار و گوشت چکاوک و خوک کوفت میکند و توی ضیافتهای رسمی شرکت میکند و دار و دستۀ کاسهلیسهای چاپلوسش مجیزش را میگویند...
همانهایی که روزگاری کاسهلیس فلیکس بودند.
مارچ
صبحانه قهرمانانکورت ونهگات
جایی که ماه نیست (شوک سقوط)نیتان فایلر
زندگی واقعیادلین دیودنه
فانوس دریاییالیسون مور
سالها بوده که هر رمانی از مارگارت آتوود دست گرفتم و خواستم بخوانم نتونانستن با آن ارتباط برقرار کنم و همان اوایل کتاب کنارش گذاشتم ، در مورد نوشته هایشان هم فکر مبکردم رمان های خسته کننده با موضوعات کسالت
جالب بود . هیچ قسمتی از کتاب ادم رو خسته نمیکرد. توضیحات به اندازه و نه کم و نه زیاد. ترجمه خوبی هم داشت.
این انتشارات جدیده؟
با اینکه قیمتش یه کوچول بالاست اما خیلی قشنگ و خاصه نویسندش قلم خاصی داره 😍🌟🌟🌟🌟🌟
یه داستان فوقالعاده و جذاب
خاص بود، تکراری نبود، باید فیلم ازش بسازن، در کل جالب بود
یه رمان جذاب که در عین جذابیت، القای فرهنگی نداره. از خوندنش لذت بردم.
نسخه نمونه رو که خوندم ترغیب شدم حتما نسخه کامل رو تهیه کنم. ترجمه خیلی خوب بود و بسیار روان و جذاب بود. طرح جلد خوبی هم داره. ۵ ستاره کامل حقش هست.
من انگلیسیش رو خوندم کتاب جذابیه.. امیدوارم ترجمه درست باشه چون کتاب سختخوانیه.
موضوع جالبی داشت، خلاقیت ذهن نویسنده قابل تحسین است👌