کتاب دستبند آرزوها؛ تکرار یک روز جادویی
معرفی کتاب دستبند آرزوها؛ تکرار یک روز جادویی
کتاب دستبند آرزوها؛ تکرار یک روز جادویی (Time After Time) نوشته سارا ملانسکی و کریستینا سونتورنوات، در مورد دختری کلاسپنجمی به نام لوسی است که یک روز کاملاً بد را در اردوی مدرسه پشت سر گذاشته و ناامید است. ولی ناگهان دستبندی مرموز به دستش میرسد که زندگیاش را زیرورو میکند؛ دستبند جادویی به او فرصت پیدا میدهد همان روز را بارها و بارها از نو تجربه کند. انتشارات پرتقال این داستان را با ترجمه الهام فیاضی منتشر کرده است. نسخه الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب دستبند آرزوها؛ تکرار یک روز جادویی
کتاب دستبند آرزوها؛ تکرار یک روز جادویی، اثر مشترک سارا ملانسکی و کریستینا سونتورنوات، چالشهای عاطفی دختربچهای را که با پدیدهی طلاق والدینش دستوپنجه نرم میکند، در قالب یک ماجراجویی جادویی روایت کردهاند. استفاده از ایدهی تکرار یک روز، نهتنها هیجان داستان را بالا میبرد، بلکه به لوسی (و مخاطب) فرصت میدهد تا از زاویههای مختلف به مفاهیمی چون شکست، حسادت و پذیرش نگاه کند. کتاب به گونهای طراحیشده که هر تکرار، لایهای جدید از شخصیتهای پیرامون لوسی را فاش میسازد. اگرچه در ابتدا آرزوهای لوسی سطحی و معطوف به نجات کتانیهای سفید یا پیروزی در مسابقه است، اما او بهتدریج درمییابد که جادو نمیتواند پیچیدگیهای روابط انسانی را به سادگی حل کند. نویسندگان با مهارت، بلوغ فکری لوسی را از میان یک روز افتضاح بیرون میکشند و به او میآموزند که یک روز بینقص، روزی نیست که در آن هیچ اتفاق بدی نیفتد، بلکه روزی است که در آن او شجاعت روبهرو شدن با حقایق زندگی و احساسات دیگران را پیدا میکند.
خلاصه داستان دستبند آرزوها؛ تکرار یک روز جادویی
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند!
داستان از جایی شروع میشود که لوسی، صبح جمعهای که قرار است با کلاسش به موزهی تاریخ طبیعی برود، با هیجان از خواب بیدار میشود. او عاشق خانهی پدرش، کریستالها و فسیلهاست و از اینکه پدرش کارشناس موزه است و اجازه داده در سالن جواهرات دستیارش باشد، ذوقزده است. اما روز رؤیایی خیلی زود به کابوس تبدیل میشود: در اتوبوس، جردانا روی کتانیهای سفید نو و لباسهایش بالا میآورد، مجبور میشود لباس ورزشی گشاد معلمش را بپوشد، در مسابقهی جستوجوی عتیقه با اعتمادبهنفس افراطی چند جواب را اشتباه مینویسد و باعث میشود گروهش ببازد، با بهترین دوستش آلیو جر و بحث میکند و در بخش حفاری استخوان دایناسور هم با اعتراضهایش اوضاع را بدتر میکند.
اوج این روز بد، خواستگاری ناگهانی پدرش از خانم براک، کتابدار مدرسه، وسط سالن جواهرات و جلوی چشم همه است؛ اتفاقی که لوسی را شوکه میکند و باعث میشود از موزه فرار کند. بعد از پیدا شدنش بهوسیلهی پلیس و برگشتن به خانهی مادر، لوسی با جعبهای قرمز روبهرو میشود که روی ایوان گذاشته شده است. داخل جعبه، دستبند مهرهای سرخ و دفترچهای پر از نوشتههای اَدی و بکا است؛ دو دختری که قبلاً صاحب دستبند بودهاند و تجربههای جادوییشان را نوشتهاند. آنها توضیح دادهاند که اگر دستبند را به دست کند و آرزو کند، آرزو برآورده میشود؛ اما جادو همیشه ساده و بیخطر نیست. لوسی با آنها تماس تصویری میگیرد، ماجرای روز فاجعهبارش را تعریف میکند و در نهایت آرزو میکند بتواند امروز را از اول شروع کند. صبح روز بعد، در خانهی پدرش بیدار میشود و میفهمد دوباره همان جمعه است.
چرا باید کتاب دستبند آرزوها؛ تکرار یک روز جادویی را بخوانیم؟
این کتاب برای کسانی که به داستانهای فانتزی روزمره علاقه دارند، تجربهی جالبی است؛ چون جادو در دل زندگی عادی مدرسه و خانه اتفاق میافتد و همهچیز حول یک روز مشخص میچرخد. لحن روایت نزدیک به ذهن یک دختر دهساله است؛ پر از قضاوتهای لحظهای، خشم، خجالت، ذوق و ترس از آبروریزی جلوی همکلاسیها. خواندن این کتاب میتواند کمک کند مفهومهایی مثل مسئولیتپذیری، عذرخواهی، و پذیرش تغییر ملموستر شود.
خواندن کتاب دستبند آرزوها؛ تکرار یک روز جادویی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این داستان به نوجوانانی پیشنهاد میشود که به داستانهای فانتزی مدرسهای و خانوادگی علاقه دارند. همچنین به والدینی پیشنهاد میشود که میخواهند از زاویهی نگاه یک کودک، احساسات او را در برابر تغییرات خانواده و رابطههای جدید بهتر بفهمند.
درباره سارا ملانسکی و کریستینا سونتورنوات
سارا ملانسکی (Sarah Mlynowski) (متولد ۱۹۷۷)، نویسندهی کاناداییتبار است که تخصص ویژهای در خلق دنیاهای فانتزی و جادویی برای مخاطبان کودک و نوجوان دارد. او بیش از هر چیز برای تواناییاش در بازآفرینی خلاقانهی داستانهای کلاسیک و مفاهیم سنتی جادو شناخته میشود. یکی از موفقترین آثار این نویسنده، مجموعهی «قصه ها عوض می شوند» است که در آن شخصیتها با ورود به دنیای افسانههای پریان، مسیر روایتهای قدیمی را تغییر میدهند. او همچنین در مجموعهی محبوب «جادوی برعکس» (به همراه لارن میرکل و امیلی جنکینز)، شرکت داشته که در مورد پذیرش تفاوتها و نقصها در قالب جادو است. ملانسکی علاوه بر آثار فانتزی مانند «جادو در منهتن»، در حوزهی ادبیات جوانان و بزرگسالان نیز فعال است.
کریستینا سونتورنوات (Christina Soontornvat) (متولد ۱۹۸۰) نویسنده و مهندس تایلندیتبار آمریکایی است. او در رشتههای مهندسی مکانیک و آموزش علوم در دانشگاههای ترینیتی و آستین تگزاس تحصیل کرده است. سونتورنوات در سال ۲۰۲۱ با کسب همزمان دو جایزهی افتخاری نیوبری برای رمان فانتزی «آرزو در تاریکی» و کتاب مستند «همهی سیزده نفر»، موفقیتی کمنظیر را در تاریخ این جوایز ادبی رقم زد و جایگاه خود را تثبیت کرد. آثار سونتورنوات اغلب با تمرکز بر مضامینی نظیر عدالت، هویت و پایداری در برابر سختیها نوشته میشوند و بازتابدهندهی تجربیات فرهنگی و علایق علمی او هستند. رمان «آخرین نقشهبردار» از دیگر آثار برجستهی اوست که توانست برای سومین بار جایزهی افتخاری نیوبری را برای وی به ارمغان بیاورد.
بخشی از کتاب دستبند آرزوها؛ تکرار یک روز جادویی
«سلام، مایا،
من لوسی هستم. تو من را نمیشناسی... یعنی هنوز نمیشناسی. ولی میخواهم دربارهٔ شگفتانگیزترین اتفاق زندگیام برایت بگویم.
اتفاقی که برای تو هم افتاده.
این جعبهٔ اسرارآمیزی که با پست برایت آمده، برای من هم پست شده بود. من هم محو تماشای دستبند توی جعبه شده بودم، همانطور که احتمالاً الان تو هستی. من هم درست مثل تو، نامهای به دستم رسید که در آن برایم نوشته بودند این دستبند دقیقاً چیست و چطور باید ازش استفاده کرد.
همانموقع قول دادم هیچکدام از اشتباههایی را که دیگران با این دستبند جادویی (بله، جادویی) مرتکب شدهاند، تکرار نکنم.
ولی اوضاع درست طبق نقشه پیش نرفت.
تمام سعیم را میکنم تا ماجراهایی را که با این دستبند داشتهام برایت تعریف کنم. فکر میکنم باید این کار را در حق تو انجام بدهم. بقیهاش؟ بقیهاش دیگر به خودت بستگی دارد.
همهچیز از دیروز، جمعه شروع شد.»
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب دستبند آرزوها؛ تکرار یک روز جادویی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | دستبند آرزوها؛ تکرار یک روز جادویی |
| شابک: | ۹۷۸۶۰۰۴۶۲۰۰۳۱ |
| تعداد صفحهها: | ۱۴۴ صفحه |
| قیمت کتاب: | ۱۷۵۰۰۰ تومان |
| برچسب: | مجموعه دستبند آرزوها |

واقعا کتاب خیلی عالی هستش من از وقتی که جلد ۱ و ۲ اومد منتظر بودم جلد جدیدش بیاد،واقعا توی این مجموعه از زندگی واقعی هم حرف زده. جلد ۴ هم اومده که می تونید فعلا از سایت پرتقال خریداری...بیشتر
خیلی عالیه البته به نظرم اول خودتان نمونه را بخوانید شاید نظرمان متفاوت بود