کتاب پیش از سقوط
خواندن نظراتمعرفی کتاب پیش از سقوط
کتاب «پیش از سقوط» نوشته نوآ هاولی، فیلمساز و نویسنده آمریکایی و ترجمهی سمیرا حیدری (-۱۳۷۰) ، داستانی در آمریکای دهه ۶۰ و ۷۰ را روایت میکند. هاولی در این رمان داستان یازده مسافر را به تصویر میکشد که شبی از شبهای تابستان برای سفر به نیویورک با یک جت خصوصی سفر میکنند. این گروه شانزده ساعت بعد از پروازشان دچار حادثهای میشوند که سرنوشت همه آنها را دگرگون میکند. ماجرای سقوط این هواپیما اگر چه خیلی سریع در روند داستان برای مخاطب آشکار میشود اما اصل قصه اتفاقها و رویدادهایی است که هر یک از این شخصیتها در ادامه ماجرا و بعد از سقوط به اقیانوس پشت سر میگذارند.
به گفته منتقدان تصویرسازیها و شخصیتپردازی دقیق این نویسنده و پرداخت مناسبش از لحظه سقوط و حیرانی این مسافران در اقیانوس از جمله نقاط قوت این رمان است که نمیتوان به سادگی از کنار آن گذشت.
توطئه، توهم، شک، بدبینی، حادثه، اقبال و روابط انسانی همه اینها موضوعاتی است که در فصلهای این رمان به آن پرداخته میشود. به گفته منتقدان داستان پرتعلیقی که در روابط انسانی و رابطه شکننده میان یک زوج را نیز مورد بررسی قرار میدهد و طبیعت انسان و استقامت او را در زمان بحران مورد ارزیابی قرار میدهد. بخش کوچکی از کتاب:
مگی همانند هزاران دقیقه در هر روز، عشق عمیق مادرانهای در خود احساس میکند. آنها پرواز میکنند، اما او احساس ناامیدی میکند. این بچهها همهی هستی او هستند. همهی زندگیاش. همین دو کودک، همهی هویتش! او بار دیگر به سراغ جیجی میرود تا پتویش را مرتب کند، و این درست همان لحظهی بیوزنی است، لحظهای که چرخهای هواپیما از زمین بلند میشوند، وضعیتی که انسان را میان زمین و هوا معلق نگه میدارد، و مگی را منقلب میکند و میترساند. پرواز میکنند. آنها دارند پرواز میکنند! وهنگامی که از هوای مهآلود بالاتر میروند، حرف میزنند و میخندند و به ترانههای دههی ۱۹۵۰ و یا صدای ضربههای چوب بیس بال گوش میدهند، هیچکدامشان خبر ندارند که تنها شانزده دقیقهی دیگر، هواپیمایشان به درون اقیانوس سقوط میکند.
با من روراست باش
پسر شایستهفریدا مک فادن
قصه هایی برای هر جا و هر زمانیوگنی واسیلیویچ کلویف
روزهای بیشتری در کتاب فروشی موریساکیساتوشی یاگی ساوا
۵۴,۲۵۰۳۰%
داستان خیلی خیلی قشنگی بود. جذاب، پر کشش و قوی. واقعا لذت بردم.هر وقت به خودم اومدم دیدم صفحات خیلی زیادی رو خوندم بدون اینکه متوجه گذر زمان بشم و در طول خوندن فقط لذت بردم. توصیه میکنم بخونید و
سلام این کتاب واقعا عالیه . هم داستان و هم ترجمه از همه افرادی که کتاب پیرمرد صد ساله رو خوندن دعوت میکنم حتما این کتاب رو هم بخونن
۱۱۱. یکی از بهترین کتابهایی بود که تا اینجای سال خوندم. داستان بسیار دقیق و صریحه. بنظر میاد ناشر و مترجم کاملا به اصل کتاب وفادار بودن و حتی جلدش، شبیه جلد اصلیه. ماجرای سقوط یه جت خصوصی که شامل ۲ خانواده پولدار و
یه کتاب متوسط ، با طول و تفصیل های الکی ، ملغمه ای از نقد سرمایه داری و نظرات فلسفی در قالب یه داستان جنایی معمولی بدون پیچش خاصی، یه جاهایی بدجور نخ نما بود و گاف های عجیبی داشت
خیلی جذاب مخصوصا که یجورایی معمایی بود و همه دنبال این بودن که چی یا کی باعث سقوط هواپیما شد
اگر برای مطالعه یک رمان جنایی معمایی این کتابو دارید انتخاب میکنید، بهتره این کارو نکنید. این کتاب بیشتر یک درام اجتماعی و اندکی سیاسیه که وسطش یه معمایی هم اتفاق افتاده و یه عده طی یک حادثه کشته شدن.
داستان طویل وکشدار وخسته کننده ای هست .
پر از توصیفات اضافه و کشدار و البته حوصله سر بر که فقط حجم کتاب و زیاد کرده بود.
شروع خوبی ندارن حوصله سر بره نمیدونم چرا طاقچه کتاب های جذاب تر و ب بی نهایت اضافه نمیکنه!!
قشنگ بود من دوست داشتم تا بحال همچین داستانی نخونده بودمدجذاب بود