کتاب سیلی واقعیت راس هریس + دانلود نمونه رایگان

تصویر جلد کتاب سیلی واقعیت

کتاب سیلی واقعیت

معرفی کتاب سیلی واقعیت

معرفی کتاب سیلی واقعیت

کتاب الکترونیکی «سیلی واقعیت (یافتن آرامش و رضایت درونی در روزهای دشوار)» نوشتهٔ «راس هریس» و ترجمهٔ «دم و یموس مرو مس موس سم أ یر پنیین» اثری در حوزهٔ روانشناسی و خودیاری است که به موضوع مواجهه با رنج، فقدان و چالش‌های زندگی می‌پردازد. این کتاب با نگاهی علمی و تجربی، راهکارهایی برای یافتن آرامش و رضایت درونی حتی در شرایط سخت ارائه می‌دهد. ناشر این اثر «گرم ره» است. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب سیلی واقعیت

«سیلی واقعیت» در دوره‌ای نوشته شده که دغدغهٔ بسیاری از افراد، یافتن معنا و آرامش در دل بحران‌ها و ضربه‌های ناگهانی زندگی است. کتاب با روایتی شخصی و صادقانه، خواننده را به سفری درونی دعوت می‌کند تا با پذیرش واقعیت‌های تلخ و غیرقابل تغییر، راهی برای رضایت و بهروزی بیابد. نویسنده با الهام از مدل درمان پذیرش و تعهد (ACT)، مفاهیمی مانند ذهن‌آگاهی، شفقت به خود و هدفمندی را به زبانی ملموس و کاربردی شرح می‌دهد. ساختار کتاب به گونه‌ای است که هر فصل، جنبه‌ای از مواجهه با رنج و رشد فردی را باز می‌کند و در کنار روایت‌های شخصی، تمرین‌ها و مثال‌هایی برای درک بهتر مفاهیم ارائه می‌شود. این اثر در فضایی میان روانشناسی مدرن و حکمت معنوی سنتی حرکت می‌کند و تلاش دارد به مخاطب نشان دهد که چگونه می‌توان حتی در دل سختی‌ها، گنج‌هایی از معنا و آرامش را کشف کرد.

خلاصه کتاب سیلی واقعیت

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!کتاب با تجربهٔ شخصی نویسنده از مواجهه با تشخیص اوتیسم فرزندش آغاز می‌شود؛ ضربه‌ای که او را به جست‌وجوی راهی برای کنار آمدن با واقعیت‌های دردناک سوق می‌دهد. نویسنده چهار گام کلیدی برای مواجهه با «شکاف واقعیت» معرفی می‌کند: مهربانی با خود، لنگر انداختن (تثبیت خود در لحظهٔ حال)، موضع‌گیری بر اساس ارزش‌ها و یافتن گنج‌های پنهان در دل رنج. در ادامه، مفاهیمی مانند حضور ذهن، هدفمندی و قدردانی به عنوان ارکان رضایت درونی شرح داده می‌شوند. کتاب با مثال‌های ملموس و تمرین‌های عملی، نشان می‌دهد که چگونه می‌توان با پذیرش درد و رنج، به جای انکار یا فرار از آن، به آرامش و رشد فردی دست یافت. نویسنده تأکید می‌کند که رضایت درونی، مستقل از شرایط بیرونی و دستاوردهاست و هر فردی می‌تواند با تغییر نگرش و تمرین ذهن‌آگاهی، حتی در سخت‌ترین شرایط، معنا و آرامش را تجربه کند.

چرا باید کتاب سیلی واقعیت را خواند؟

این کتاب با رویکردی واقع‌گرایانه به رنج و فقدان، به جای وعده‌های ساده‌انگارانه، راه‌هایی برای پذیرش واقعیت و یافتن آرامش درونی ارائه می‌دهد. تمرین‌ها و مثال‌های کتاب، مخاطب را به تجربهٔ عملی مفاهیم دعوت می‌کند و به او کمک می‌کند تا در مواجهه با بحران‌ها، به جای سرکوب یا انکار احساسات، با خود مهربان باشد و از دل رنج، معنا و رشد را بیرون بکشد. «سیلی واقعیت» برای کسانی که به دنبال راهی برای تاب‌آوری و رضایت پایدار هستند، می‌تواند الهام‌بخش و راهگشا باشد.

خواندن کتاب سیلی واقعیت را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای افرادی مناسب است که با بحران‌های زندگی، فقدان، بیماری، شکست یا ناامیدی دست‌وپنجه نرم می‌کنند و به دنبال راهی برای پذیرش و کنار آمدن با واقعیت‌های تلخ هستند. همچنین برای علاقه‌مندان به روانشناسی، درمان پذیرش و تعهد (ACT)، ذهن‌آگاهی و رشد فردی مفید است.

فهرست کتاب سیلی واقعیت

- مقدمه: سیلی و شکاف معرفی مفهوم «شکاف واقعیت» و اهمیت پذیرش آن در زندگی.- بخش نخست: پس از سیلی چهار گام کلیدی برای مواجهه با ضربه‌های زندگی: مهربانی با خود، لنگر انداختن، موضع‌گیری و یافتن گنج.- فصل‌های حضور، هدف و قدردانی شرح سه رکن اصلی رضایت درونی و تمرین‌های مرتبط با ذهن‌آگاهی و هدفمندی.- بخش دوم: با خودتان مهربان باشید تمرین‌های شفقت به خود و اهمیت رابطهٔ صمیمانه با خویشتن در مواجهه با رنج.- بخش سوم: لنگر بیندازید تکنیک‌های تثبیت خود در لحظهٔ حال و مدیریت احساسات و افکار دشوار.- فصل‌های هدف و درد، سه ستون عشق، ارتباط و مراقبت بررسی نقش روابط، مراقبت و مشارکت در تاب‌آوری و معنا یافتن در زندگی.- فصل‌های پایانی: چه چیزی واقعاً اهمیت دارد؟، چهار رویکرد تاب‌آوری، در دست گرفتن زغال‌های گداخته ارائهٔ راهبردهای عملی برای مواجهه با موقعیت‌های دشوار و یافتن معنا در دل رنج.- پیوست‌ها: ذهن‌آگاهی، شفاف‌سازی ارزش‌ها، هدف‌گذاری و رشد کودک ابزارها و تمرین‌های تکمیلی برای رشد فردی و ذهن‌آگاهی.

بخشی از کتاب سیلی واقعیت

«آخرین باری که سیلی واقعیت را تجربه کردید، چه زمانی بود؟ همه ما در زندگی خود بارها و بارها سیلی‌های واقعیت را دریافت کرده‌ایم؛ لحظاتی که زندگی ناگهان ضربه‌ای دردناک به ما وارد می‌کند. این ضربه‌ها شوکه‌کننده و دردناک هستند، تعادل ما را بر هم می‌زنند و برای ایستادن دوباره به تقلا می‌افتیم؛ گاهی موفق می‌شویم و گاهی نقش بر زمین می‌شویم.سیلی واقعیت شکل‌های گوناگونی دارد: گاهی آن‌قدر شدید است که بیشتر به یک مشت می‌ماند؛ مانند مرگ عزیزان، بیماری یا جراحت‌های جدی. حوادث ناگوار، جنایات خشونت‌آمیز، تولد فرزندی با معلولیت، ورشکستگی، خیانت، حسادت وقتی می‌بینیم دیگری به آرزوی ما رسیده است؛ سوزش گزند؛ تنهایی وقتی متوجه می‌شویم چقدر از دیگران دور افتاده‌ایم؛ فوران شرم یا رنجش از رفتاری نامناسب؛ شوک‌های کوتاه و ناخوشایند دیدن تصویر خود و نارضایتی از آن؛ و ضربه‌های دردناک شکست، ناامیدی یا طرد شدن.گاهی سیلی واقعیت به سرعت در خاطره محو می‌شود: لحظه‌ای گذرا، یک تلنگر کوتاه و ناگهانی. گاهی ما را مبهوت و سرگردان می‌کند و روزها یا هفته‌ها در بهت و حیرت رها می‌سازد. اما سیلی واقعیت هر شکلی که داشته باشد، یک ویژگی ثابت دارد: دردناک است. ما انتظارش را نداریم، دوستش نداریم و مسلماً مراتب دشوارتر است: وقتی سیلی واقعیت ما را از خواب غفلت بیدار می‌کند. آنگاه با «شکاف» روبه‌رو می‌شویم.»

۱۴۰۴/۰۴/۲۴

خیلی کناب کاربردی و عمیقی بود