تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

کتاب زنی در کابین ۱۰
معرفی کتاب زنی در کابین ۱۰
معرفی کتاب زنی در کابین ۱۰
کتاب الکترونیکی «زنی در کابین ۱۰» (The Woman in Cabin 10) نوشتهٔ «روث ور» با ترجمهٔ اکرم افشار و ویراستاری فهیمه پارچهباف، اثری در ژانر تریلر روانشناختی و معمایی است که توسط نشر مبین اندیشه منتشر شده است. داستان حول محور یک روزنامهنگار زن و ماجرایی مرموز در یک کشتی کروز لوکس میچرخد. این کتاب با فضاسازی پرتنش و روایت پرتعلیق، مخاطب را به دنیای رازآلود و پرابهام خود میبرد. نسخه الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب زنی در کابین ۱۰
«زنی در کابین ۱۰» در دستهٔ رمانهای معمایی و تریلر قرار میگیرد و فضای آن در یک کشتی تفریحی لوکس در آبدرههای نروژ شکل میگیرد. نویسنده، «روث ور»، با الهام از سنت داستانهای جنایی کلاسیک، اثری خلق کرده که در آن عناصر تعلیق، اضطراب و بیاعتمادی به خوبی در هم تنیده شدهاند. داستان در دورهای معاصر روایت میشود و با تمرکز بر شخصیت اصلی، لوئیس بلکلاک، روزنامهنگاری که به مأموریتی کاری دعوت شده، آغاز میشود. فضای بسته و محدود کشتی، شخصیتهای مرموز و اتفاقات غیرمنتظره، زمینه را برای شکلگیری یک معمای پیچیده فراهم میکند. این کتاب با استقبال زیادی در میان علاقهمندان به داستانهای معمایی روبهرو شده و به دلیل روایت پرکشش و فضاسازی خاصش، توجه مخاطبان را جلب کرده است. نویسنده با پرداختن به روان شخصیتها و ایجاد حس ناامنی و تردید، خواننده را تا پایان با خود همراه میکند.
خلاصه کتاب زنی در کابین ۱۰
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند!داستان با لوئیس بلکلاک، روزنامهنگار جوانی آغاز میشود که پس از تجربه یک دزدی و حمله در خانهاش، دچار اضطراب و بیخوابی شده است. او برای پوشش خبری سفر افتتاحیه یک کشتی تفریحی لوکس به نام «آئورورا بوریالیس» انتخاب میشود. لو با وجود وضعیت روحی متزلزلش، این فرصت را از دست نمیدهد و به سفر میرود. در کشتی، او با مهمانان و خدمهای روبهرو میشود که هرکدام رازها و انگیزههای پنهانی دارند. شبی، لو شاهد حادثهای عجیب میشود: صدای فریاد و افتادن چیزی در آب از کابین کناری (کابین ۱۰) را میشنود و گمان میکند زنی به قتل رسیده است. اما وقتی موضوع را پیگیری میکند، با انکار خدمه و نبود هیچ نشانهای از زن یا حادثه مواجه میشود. لو که به خاطر گذشتهٔ اخیرش مورد تردید قرار میگیرد، تلاش میکند حقیقت را کشف کند و در این مسیر با ترسها، توهمات و خطرات تازهای روبهرو میشود. فضای بستهٔ کشتی، بیاعتمادی میان مسافران و فشار روانی، او را به مرز فروپاشی میبرد. داستان با پیشروی در لایههای معما، مخاطب را میان واقعیت و خیال معلق نگه میدارد و تا انتها، راز کابین ۱۰ و سرنوشت زن ناشناس را در هالهای از ابهام باقی میگذارد.
چرا باید کتاب زنی در کابین ۱۰ را خواند؟
این کتاب با فضاسازی پرتنش و روایت معمایی، تجربهای متفاوت از یک تریلر روانشناختی را ارائه میدهد. فضای بسته و محدود کشتی، حس ناامنی و بیاعتمادی را به خوبی منتقل میکند و مخاطب را درگیر تعلیق و تردید میسازد. پرداخت دقیق به جزئیات روانی شخصیت اصلی و روایت غیرقابل پیشبینی، باعث میشود خواننده تا پایان داستان را دنبال کند. برای کسانی که به داستانهای معمایی با محوریت شخصیتهای زن و روایتهای پرتعلیق علاقه دارند، این کتاب میتواند تجربهای جذاب باشد.
خواندن کتاب زنی در کابین ۱۰ را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این رمان برای علاقهمندان به داستانهای معمایی، تریلر روانشناختی و روایتهایی با فضای بسته و پرتعلیق مناسب است. کسانی که به داستانهایی با شخصیت زن قوی، معماهای پیچیده و فضای رازآلود علاقه دارند، از این کتاب لذت خواهند برد. همچنین برای مخاطبانی که به دنبال تجربهٔ اضطراب، تعلیق و کشف راز در دل یک محیط محدود هستند، این اثر پیشنهاد میشود.
بخشی از کتاب زنی در کابین ۱۰
«خواب دیدم دختری در آبهای سرد و تاریک میان امواج خروشان و زیر فریادهای پرهیاهوی مرغان دریایی شناور است. چشمان خندان و پرفروغش از شوری آب دری؛ سفید و پف کرده شده بود. پوست رنگپریده و چروکیدهاش، همراه با لباسهایی که در تماس با صخرههای دندانهدار تکهتکه شده بودند، تصویری غمانگیز و نگرانکننده را به نمایش میگذاشت.موهای بلند و مشکیاش، تنها چیزی بود که دستنخورده باقی مانده بود. تارهایش با صدفها و تورهای ماهیگیری گره خورده و همچون شاخهها و برگهای جلبکهای دریایی در آب شناور بودند؛ به ریسمانی فرسوده میمانست که امواج خروشان آن را به ساحل کشانده و همچون توری گسترده بر ماسهها رها کرده بودند. صدای برخورد امواج به ریگهای ساحل، فضای خوابم را پر کرده بود.با ترس از خواب پریدم. چند لحظه طول کشید تا به یاد بیاورم کجا هستم و بسیار بیشتر از آن زمان برد تا دریابم صدایی که در گوشم میپیچید، بخشی از خواب نبود؛ بلکه کاملاً واقعی بود.»
من نسخه چاپی و با ترجمه دیگهای خوندم و بشدت توصیهش میکنم