دانلود و خرید کتاب زوج جدید در آپارتمان 5B لیزا آنگر ترجمه فروزان صاعدی

انتشارات:نشر گویا
امتیاز:
۴.۰از ۱ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب زوج جدید در آپارتمان 5B

کتاب زوج جدید در آپارتمان 5B نوشتهٔ لیزا آنگر و ترجمهٔ فروزان صاعدی است. نشر گویا این رمان معاصر آمریکایی را منتشر کرده است.

درباره کتاب زوج جدید در آپارتمان 5B

کتاب زوج جدید در آپارتمان 5B برابر با یک رمان معاصر و آمریکایی است که رمانی پلیسی به شمار می‌رود. این رمان که ۵ بخش و ۴۵ فصل بخش دارد، نفس‌گیر و هیجان‌انگیز و شبح‌آلود توصیف شده است. این اثر یک راوی اول‌شخص دارد. داستان چیست؟ این رمان را بخوانید تا بدانید.

خواندن کتاب زوج جدید در آپارتمان 5B را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران ادبیات داستانی آمریکا و قالب رمان پلیسی پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب زوج جدید در آپارتمان 5B

««مگه بهت نگفتم دختر کوچولو که دنیای بیرون خطرناکه با شکارچیایی که توی هر گوشه‌ای در کمینن؟»

در کنار پدرم روی اولین نیمکت کلیسایش می‌نشینم، نیمکتی که حالا دراز و زهواردررفته است و هر لحظه نزدیک است که از هم جدا شود. ابرهای خاکستری متراکم در آسمان فراز سرمان که از لای سوراخ‌های گستردهٔ سقف قابل مشاهده‌اند، به‌سرعت در حرکت و آمادهٔ طوفان هستند. بوی آمدن باران را می‌فهمم، احساس می‌کنم سینوس‌هایم متورم شده‌اند. دوست ندارم اعتراف کنم که آن مکان، زیبایی فرسوده و انرژی غیرقابل‌انکارش را دوست داشتم. دوست ندارم اعتراف کنم که در اعماق وجودم، پدرم را دوست داشتم، حتی با تمام عیب‌هایش، با تمام دروغ‌هایش.

می‌گویم: «تو دروغ گفتی. دربارهٔ خیلی چیزها.»

سرش را خم می‌کند، موهای بلند جوگندمی صورتش را پوشانده است.

«واقعاً مطمئنی که من دروغگو هستم؟ و اون معلم‌ها، اون کتاب‌ها، اون دنیای بیرون، اون داستان‌هایی که براتون می‌گن واقعی‌ترن؟»

«علم، بابا.»

می‌خندد، خندهٔ بزرگی که همیشه باعث می‌شود من هم بخندم، حتی وقتی خشمگینم. از دستش عصبانی هستم. همیشه آن را با خودم حمل می‌کنم، جوششی از رنجش به‌خاطر هر نوع قصور و کوتاهی‌ای که در حقم کرده بود. دکتر بلک همیشه می‌گوید در نقطه‌ای می‌توانیم انتخاب کنیم و راهی برای بخشیدن خانواده‌مان پیدا کنیم. اگر به شما صدمه می‌زنند، احتمال دارد کسی هم به آنها صدمه زده باشد. پذیرش این مطلب یک‌جور رهایی است. تا کنون این اتفاق برای من نیفتاده است یا اجازه نداده‌ام که اتفاق بیفتد.

پدرم می‌پرسد: «علم خطاناپذیره؟»

من حتی به او پاسخ نمی‌دهم؛ زیرا او هرگز من را متقاعد نکرده است که می‌تواند بیماری را با لمسش درمان کند و خودش هم هرگز باور نکرده است که نمی‌تواند. پس چه فایده دارد؟

«خب حالا می‌خوای چی کار کنی گلبرگ گل رز؟ خواهرت اومده کمکت کنه و تو اون رو از خودت دور کردی. حالا چی؟»

مچ دستم درد می‌کند، به پایین نگاه می‌کنم و آن‌ها را بسته می‌بینم. بلند می‌شوم و شروع به دویدن می‌کنم؛ اما بعد روی زمین می‌افتم. پاهایم هم بسته است.

همان‌طور که روی زمین افتاده‌ام فکر می‌کنم که این اتفاق نیفتاده. این فقط یک خواب است.

او بالای سرم می‌ایستد، به پایین نگاه می‌کند، دلش می‌سوزد. «ما خودمون رو می‌بندیم، گلبرگ گل رز. این دنیا نوعی زندانه و فقط ما می‌تونیم خودمون رو آزاد کنیم.»»

پسر عزیزم دوستت دارم
۱۴۰۳/۱۱/۲۹

سلام دوست من ممنون از طاقچهء عزیزم تازه شروع کردم به خوندن تا اینجا بنظر خوب میاد