دانلود و خرید کتاب تاریخ اندیشه فلسفی چین ون های مینگ ترجمه امین بذرافشان
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
تصویر جلد کتاب تاریخ اندیشه فلسفی چین

کتاب تاریخ اندیشه فلسفی چین

نویسنده:ون های مینگ
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب تاریخ اندیشه فلسفی چین

کتاب الکترونیکی «تاریخ اندیشه فلسفی چین» نوشتۀ ون های‌مینگ با ترجمۀ امین بذرافشان در گروه انتشاراتی ققنوس چاپ شده است. این کتاب دربارۀ سیر تحول فلسفۀ چین از دوران پیشاچین تا روزگار معاصر است و تلاش می‌کند با نگاهی تطبیقی و دسته‌بندی‌شده، خواننده را با مراحل گوناگون رشد و تحول مکاتب فلسفی چین آشنا کند.

درباره کتاب تاریخ اندیشه فلسفی چین اثر ون های‌مینگ

کتاب تاریخ اندیشه فلسفی چین به معرفی اندیشه‌های کلیدی و جریان‌های مهم فلسفی در تاریخ چین اختصاص دارد. این کتاب رای پژوهشگران فلسفه، علاقه‌مندان به فلسفۀ تطبیقی و خوانندگان کنجکاو دربارۀ اندیشه‌های غیرغربی مفید خواهد بود. اثر حاضر نگرشی تاریخی و تحلیلی دارد که فهم ریشه‌های فکری شرق دور را آسان‌تر می‌کند. این کتاب از فلسفۀ سیاسی دوران باستان گرفته تا معرفت‌شناسی در عصر سونگ و مینگ و نوآوری‌های فکری در دورۀ مدرن را پوشش می‌دهد. مؤلف با تکیه بر یک رویکرد تطبیقی، فلسفۀ چین را در قالب ساختارهایی قابل درک برای مخاطب غربی نیز توضیح می‌دهد؛ مانند دسته‌بندی‌های موضوعی بر اساس فلسفۀ سیاسی، مابعدالطبیعه و معرفت‌شناسی. نویسنده با نگاهی تحلیلی، بر این نکته تأکید دارد که دغدغه‌های فلسفۀ چین همچون پرسش از «رابطۀ انسان با جهان»، «معنای طریقت» و «شناخت خویشتن» برخلاف تصور عمومی، هم‌سنگ دغدغه‌های فلسفۀ غرب بوده‌اند اما با بیان و روش متفاوت. یکی از ویژگی‌های کتاب، بررسی مفصل مفهوم «طریقت» است که در اندیشۀ چینی مفهومی بنیادین به‌شمار می‌رود و هم به معنای مسیر زندگی و هم روش زیستن و رشد فردی اشاره دارد.

فهرست کتاب تاریخ اندیشه فلسفی چین:

مقدمه

دیباچه: جذابیت ویژۀ فلسفۀ چین

آغازگاه فلسفۀ چینی

فلسفۀ سیاسی در فلسفۀ چین

مابعدالطبیعه در فلسفۀ چین

معرفت‌شناسی فلسفۀ چین

نوآوری و اصول‌گرایی در فلسفۀ چین

فلسفۀ مدرن چین

پیوست: جدول تطبیقی رویدادهای مهم فلسفۀ چین و غرب

گاهشمار سلسله‌های چین

یادداشت‌ها

کتاب تاریخ اندیشه فلسفی چین را به چه کسانی پیشنهاد می‌دهیم؟

این کتاب را به دانشجویان و پژوهشگران فلسفه، علاقه‌مندان به فرهنگ و تفکر چینی، و کسانی که به فلسفۀ تطبیقی و نگاه‌های غیرغربی به هستی و انسان علاقه دارند، پیشنهاد می‌کنیم.

درباره ون های‌مینگ

ون های‌مینگ استادتمام فلسفۀ دانشگاه خلق چین و دارای دکترای فلسفۀ تطبیقی از دانشگاه هاوایی است. او در زمینۀ فلسفۀ چین و تطبیق آن با فلسفۀ غرب فعالیت پژوهشی دارد و عضو چندین انجمن فلسفی بین‌المللی است. او در نگارش این اثر تلاش کرده با حفظ دقت تاریخی و ساختار علمی، خواننده را با جریان‌های اندیشه در تمدن چینی آشنا کند.

بخشی از کتاب تاریخ اندیشه فلسفی چین

«در تغییرات بیان شده است که «غایت نهایی» آغازگر کون و مکان است. هر چیزی در جهان غایتی نهایی دارد، تمامیت زمین و آسمان و هر آنچه در آن است هم غایت نهایی است. وجود اشیا می‌تواند بی‌وقفه تقسیم شود، وحدت و کثرتِ وجود یکسان است. در صورتی که غایت نهایی به تصویر کشیده شود «طرح غایت نهایی» به وجود می‌آید، طرحی که دایره‌ای را با یک منحنیِ روان، به دو بخش تقسیم می‌کند که نیمی از آن سفید (روشنی) و نیمی دیگر سیاه (تاریکی) و شکل آن به مانند ماهی است، به همین جهت ماهی تاریک و روشن نیز خوانده می‌شود.

در تغییرات اعتقاد بر این است که غایت نهایی همان نیروی نخستین (عالم آفرینش) است، نیروی نخستین فرصت زایش را در بر دارد که به دو نیروی تاریکی و روشنی تبدیل می‌شود، نیروی روشنی سبک و پاک بود و عروج کرد و به آسمان تبدیل شد،‌ نیروی تاریکی سنگین و آلوده بود تنزل یافت و به زمین تبدیل شد. می‌توان گفت، هر چیز در عین حال که یک غایت کامل است، می‌تواند تاریکی یا روشنایی را از وجود خود جدا کند. دو حالت تاریکی و روشنی باز به تاریکی و روشنی تقسیم شدند، یا به بیانی دیگر، یک تاریکی و یک روشنی زاییده شد و به چهار نماد روشنی بزرگ، تاریکی کوچک، روشنی کوچک، تاریکی بزرگ تبدیل شدند.»

نظری برای کتاب ثبت نشده است

حجم

۲٫۲ مگابایت

سال انتشار

۱۴۰۱

تعداد صفحه‌ها

۱۶۷ صفحه

حجم

۲٫۲ مگابایت

سال انتشار

۱۴۰۱

تعداد صفحه‌ها

۱۶۷ صفحه

قیمت:
۴۰,۰۰۰
تومان