کتاب رویای بلورین ملیحه ضیائی فشمی + دانلود نمونه رایگان

ویراستار:احسان عبدی
انتشارات:انتشارات آرنا
امتیازبدون نظر

معرفی کتاب رویای بلورین

کتاب الکترونیکی «رویای بلورین» مجموعه‌ای از اشعار «ملیحه ضیائی‌فشمی» است که با ویراستاری «احسان عبدی» و توسط نشر آرنا منتشر شده است. این اثر در قالب شعر فارسی معاصر سروده شده و مضامینی چون عشق، طبیعت، گذر زمان، امید، رنج و دغدغه‌های اجتماعی را در بر می‌گیرد. «رویای بلورین» با نگاهی شاعرانه به زندگی و احساسات انسانی، تلاش می‌کند تجربه‌های فردی و جمعی را در قالب واژه‌ها به تصویر بکشد. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب رویای بلورین

«رویای بلورین» اثری از «ملیحه ضیائی‌فشمی» است که در قالب مجموعه شعر عرضه شده و فضای آن متأثر از دغدغه‌های عاطفی، اجتماعی و فلسفی شاعر است. این کتاب در دوره‌ای منتشر شده که شعر معاصر فارسی همچنان در حال تجربه‌کردن فرم‌ها و مضامین تازه است و شاعران بسیاری به بیان احساسات و مسائل روزمره با زبانی شخصی و گاه انتقادی می‌پردازند. ساختار کتاب، مجموعه‌ای از شعرهای کوتاه و بلند است که هرکدام به موضوعی خاص می‌پردازند؛ از عشق و دلدادگی تا تأملات اجتماعی و فلسفی دربارهٔ زندگی، مرگ، امید و ناامیدی. در این مجموعه، شاعر با بهره‌گیری از تصاویر طبیعت، فصل‌ها، عناصر عاشقانه و اجتماعی، تلاش کرده است تا پیوندی میان تجربه‌های فردی و دغدغه‌های جمعی برقرار کند. قالب کتاب، شعر آزاد و گاه کلاسیک است و تنوع موضوعی و زبانی در آن به چشم می‌خورد. «رویای بلورین» با رویکردی تأمل‌برانگیز، مخاطب را به تماشای جهان از زاویه‌ای شاعرانه دعوت می‌کند.

چرا باید کتاب رویای بلورین را بخوانیم؟

این مجموعه شعر، با پرداختن به موضوعاتی چون عشق، گذر زمان، امید و رنج‌های انسانی، فرصتی برای همدلی با احساسات و دغدغه‌های مشترک فراهم می‌کند. «رویای بلورین» با تصویرسازی‌های زنده و توجه به جزئیات زندگی روزمره، می‌تواند برای کسانی که به دنبال لمس لحظات ناب و تأمل در تجربه‌های انسانی هستند، جذاب باشد. همچنین، حضور مضامین اجتماعی و نگاه انتقادی به مسائل روز، این کتاب را به اثری تبدیل کرده که نه‌تنها به احساسات فردی، بلکه به دغدغه‌های جمعی نیز می‌پردازد. خواندن این مجموعه، امکان مواجهه با زبان شاعرانه و تجربهٔ عواطف انسانی را در بستری متفاوت فراهم می‌کند.

این کتاب برای علاقه‌مندان به شعر معاصر فارسی، کسانی که دغدغه‌های عاطفی و اجتماعی دارند و افرادی که به دنبال تأمل در احساسات انسانی و تجربه‌های زیسته هستند، مناسب است. همچنین، برای دوستداران ادبیات و دانشجویان رشته‌های ادبیات فارسی و هنر، می‌تواند منبع الهام و مطالعه باشد.

بخشی از کتاب رویای بلورین

«سال‌های عمرم در پاییز برگ‌ریزان زمانه مُرد گل جوانیم بر سر شاخة درختان زمانه پژمرد هنوز از عطر و بوی گلستان سیر نشده بودم سخت بحسرت‌نشانده پژمرد تنها یک گل بود آن‌هم سرشاخة حسرت بجا ماند کمکم آن‌هم تکیده افسُرد زیر ساية درختان تموز هنوز ننشسته بودم و گرما را با خود یک‌سره برد باد طغیانگر وحشی پاییز به‌ناگاه از راه رسید بی‌بار و برم کرد شبیخون به گلستان زده دستیرد زردی گرفت رنگ و رخسار سبز دشت و دمنم از بیداد زمانه پزمُرده آزرد و سرما گرفت دامن زمانه را درخت عریان بدنم با ذرات يخ و برف پوشانده خود تمامي عمر ما تنها درگردش فصل‌ها خلاصه شده فصل‌ها بازی می‌دهند مارا می‌شویم ازخود گاه بی‌خود پیوند دوره‌های چرخش فصول همواره با ما بوده عاقبت زمین بلعید درخود حل نمود جسم مارا که مُرد»

۲۵%