دانلود و خرید کتاب چگونه بر خود مسلط شویم پل ژاگو ترجمه ایرج مهربان

کتاب چگونه بر خود مسلط شویم

نویسنده:پل ژاگو
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب چگونه بر خود مسلط شویم

کتاب الکترونیکی چگونه بر خود مسلط شویم نوشتهٔ پل ژاگو و ترجمهٔ ایرج مهربان است. گروه انتشاراتی ققنوس این کتاب را منتشر کرده است. نویسنده در این اثر روش‌های علمی برای توانمند بودن و راهنمای فرمانروایی بر غرایز و چیرگی بر هیجانات را شرح داده است.

درباره‌ی کتاب چگونه بر خود مسلط شویم

در کتاب چگونه بر خود مسلط شویم، قرار است با روش‌های عملی و تمرین‌های به خصوص به توانمند شدن هر چه بیشتر خود کمک کنیم و یاد بگیریم چطور بر غرایز و هیجانات خویش فائق بیاییم. مهارت تسلط بر خویشتن به ما کمک می‌کند تا در شرایط مختلف و متفاوت سخت و پیچیده تا آسان و پیش پا افتاده، در تصمیم‌گیری‌های دشوار روزمره یا انجام اقداماتی که نیاز به قاطعیت و آرامش هم‌زمان دارند، به بهترین وجه عمل کنیم. بسیاری از مسائل همانند رعایت کردن رژیم غذایی، یا انجام تمرین‌های ورزشی و درسی و کاری که نیاز به مداومت دارند نیز باید در سایه‌ٔ تسلط بر خود انجام شوند وگرنه بی‌نتیجه می‌مانند. عنوان فصل‌های کتاب حاضر عبارت است از «تسلط بر خویش اکتسابی است»، «از سستی بپرهیزید»، «آنچه باید از آن اجتناب ورزید»، «تعادل جسمانی»، «حالت‌های منفی روانی»، «تکانش‌ها و صائق‌ها»، «حساسیت‌ها»، «غلبه بر ضمیر ناخودآگاه»، «تسلط بر خود در زندگی بیرونی»، «تسلط بر خود در زندگی درونی» و «تسلط بر خویش و عمل» و «تمرین‌های ویژه».

خواندن کتاب چگونه بر خود مسلط شویم را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب برای افرادی که تلاش می‌کنند هر روز کارایی و بازدهٔ خود را بالاتر ببرند و می‌خواهند در شرایط سخت و پیش‌بینی نشده، به خوبی تصمیم بگیرند و عمل کنند، پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب صوتی چگونه بر خود مسلط شویم

«داشتن تخیلی پریشان توأم با احساساتی بودن بسیار عمیق، می‌تواند به شعله‌ور شدن احساسات بینجامد. تحت تأثیر یک نوشته، شرکت در یک همایش، یک نمایش، برخورد به یک نمونه یا یک شادی ساده، چه برنامه‌هایی که به‌طور ناگهانی تهیه یا متوقف می‌شوند، تصمیمهایی که گرفته می‌شوند و یا فردی با انرژی پایان‌ناپذیر به کاری می‌پردازد. بعد ظرف چند روز تمام این تصمیمهای زیبا همانند رؤیایی زایل می‌شوند، و این از آن روست که تأثیرات هیجانی خارجی که خالق این حالت بوده، فروکش کرده است.

اگر این رویداد زیاد تکرار شود، فرد ممکن است به سستی و ضعف قطعی دچار آید، دیگر مایل نباشد دست به اقدامی بزند و از پیش به این نتیجه برسد که با تداوم قادر به فکر کردن و عمل کردن نیست. و هیچ چیز نمی‌تواند از این احساس فلج‌کننده‌تر باشد...

برای پرهیز از این تناوبها و نوسانها، اولین اقدام لازم این است که با واقع‌بینی و ژرف‌نگری به بررسی امکانات و قوای کنونی خود، و شناختها و ظرفیتهایی که در اختیار داریم بپردازیم. دومین اقدام، بررسی دقیق مشکلات ناگزیر برای هر عمل ابتکاری و هر کوششی است که نتیجه تصوری نیکوی آن ما را به انجامش برانگیخته است. این دو اقدام را مطلقا باید در تنهایی، در انزوایی آرام و خارج از دسترس هر گونه تلقینات یا تحریکات انجام دهیم. اگر آدمی به این نتیجه برسد که اقدام پیش‌بینی شده فراتر از امکانات کنونی اوست، آن را به تعویق خواهد افکند تا زمان مقتضی فرا رسد و امکانات لازم فراهم آید تا او دست به کار شود.

به‌طور کلی، بهتر است هر کس تصمیم‌هایش را خودش بگیرد و انرژیهایش را از خودش اخذ کند. البته بهترین کار این است که قبل از تصمیم‌گیری اطلاعات لازم را گرد آوریم، فن کار را یاد بگیریم یا شناختهای لازم را کسب کنیم، از شخصیتهای نیرومند سرمشق بگیریم و اقداماتی از این دست، اما اگر بخواهیم منتظر الهام، سائق یا تشویقی از خارج بنشینیم، بزرگترین خطا را از لحاظ تسلط بر خویش مرتکب شده‌ایم.

فقط برنامه‌هایی موفق می‌شوند که با خونسردی درک و مطالعه شده و با روشمندی و محرمانه به اجرا درآیند. فقط کارهایی که با حواس جمع و بی‌شتاب آغاز شوند می‌توانند بدون شکست ادامه یابند و به فرجام رسند.

ما به هزاران نفر از کسانی که به تناوب در کار خود دچار شور و شوق و سپس سستی و لاقیدی و احساس شکست شده‌اند، نشان داده‌ایم که چگونه با تمرینهای لازم به بازآموزی خود بپردازند؛ تمرینهایی که نخست ساده و کوتاه‌اند، سپس بتدریج بیشتر و شدیدتر می‌شوند و به سطح لازم برای شروع به کار می‌رسند. به هر کس گفته‌ایم که هر تمرین را هر وقت می‌خواهید انجام دهید، به شرط آنکه دست کم ده دقیقه در روز باشد، اما با دقت و توجه انجام دهید و توقع کاری کامل و عالی از خود داشته باشید.»

دیوان نرگسی ابهری
تنهایی جمعی
عباس مهیاد
تفکر
سیمون بلک برن
من یه دانه گندمم نه برگ چغندر!
نادیا خیری
دورهمی دوستان (اجتماع الاصدقاء)
مینا جیگاره
مشکلات رفتاری کودکان با نشانگان داون
دیوید استین
علوم چندش‌آور و ترسناک؛ نور خیره‌کننده و پرتوهای چشم‌سوز دیگر
آنا کِلِی بورنه
خلاصه کتاب عادات کوچک (صد خلاصه برتر)
بی جی فوگ
ژنیکولوژی عمومی B
مهدخت منشی
صیادان
اکبر رادی
دیوان رهی معیری
رهی معیری
پاداش کلوخ‌انداز؛ گزارش ایرانی چهل و چهار قصه‌ی انیرانی برای قصه‌ی دوستان نه تا نود ساله
ناصر ایرانی
جوجه تیغی
زکریا تامر
پژوهشی در تاثیر نمایش خلاق در فرآیند تربیتی کودکان پیش از دبستان (گروه سنی ۶)
بیتا محمودی