دانلود و خرید کتاب پنجاه متفکر بزرگ معاصر از ساختارگرایی تا پساانسان‌گرایی جان لچت ترجمه پیروز ایزدی
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
تصویر جلد کتاب پنجاه متفکر بزرگ معاصر از ساختارگرایی تا پساانسان‌گرایی

کتاب پنجاه متفکر بزرگ معاصر از ساختارگرایی تا پساانسان‌گرایی

نویسنده:جان لچت
انتشارات:نشر ثالث
امتیاز:
۵.۰از ۱ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب پنجاه متفکر بزرگ معاصر از ساختارگرایی تا پساانسان‌گرایی

کتاب پنجاه متفکر بزرگ معاصر از ساختارگرایی تا پساانسان‌گرایی نوشتهٔ جان لچت و ترجمهٔ پیروز ایزدی است. نشر ثالث این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب پنجاه متفکر بزرگ معاصر از ساختارگرایی تا پساانسان‌گرایی

جان لچت در کتاب پنجاه متفکر بزرگ معاصر از ساختارگرایی تا پساانسان‌گرایی در کنار بررسی اجمالی آثار متفکران، زندگی‌نامه‌ٔ آنان را نیز در اختیار خوانندگان قرار داده است. او در این اثر یک یا چند جنبه از آثار ۵۰ متفکر بزرگ معاصر از ساختارگرایی تا پساانسان‌گرایی را گاه به‌طور مفصل معرفی کرده و به جنبه‌هایی پرداخته که از ساختارگرایی تأثیر پذیرفته‌اند. نویسنده با این افکار و اندیشه‌ها درگیر می‌شود، به مخالفت با آن‌ها می‌پردازد یا بینش حاصل از آن‌ها را تحسین می‌کند. در این اثر با سنت‌های فکری پدیدارشناسی، ساختارگرایی، «نشانه‌شناسی، فمینیسم نسل دوم، پسامارکسیسم، مدرنیته/ مدرنیسم، پسامدرنیته/ پسامدرنیسم، آشنا می‌شوید و اطلاعاتی در باب متفکران هر سنت به دست می‌آورید. ویراست دوم این کتاب حاوی ده مدخل جدید است دربارهٔ آگامبن، بدیو، برگسون، باتلر، هاراوی، هایدگر، هوسرل، ماتورانا، ویریلیو و ژیژک، همراه با بازنگری اساسی در مدخل‌های مربوط به بارت، بنیامین، دلوز، دریدا، کریستوا، لاکان و لیوتار و نیز بازنگری قابل توجه در مدخل‌های مربوط به آرنت، بودریار، بوردیو، چامسکی، فروید، فوکو، ایریگاری، لودوف، مرلوپونتی و سِر و افزودن برخی مطالب به آن‌ها و ویرایش‌های جزئی در بقیهٔ مدخل‌ها. کلیهٔ مدخل‌های ویراست اول به طور کامل بازبینی شده و به ویژه سیستم ارجاع‌دهی و نیز بخش‌های «آثار عمده» و «برای مطالعهٔ بیش‌تر» روزآمد شده‌اند. بنابراین، ویراست دوم به لحاظ محتوا کاملاً متفاوت با ویراست اول است

خواندن کتاب پنجاه متفکر بزرگ معاصر از ساختارگرایی تا پساانسان‌گرایی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران مطالعه در باب سنت‌های فلسفی و علاقه‌مندان به فلسفه پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب پنجاه متفکر بزرگ معاصر از ساختارگرایی تا پساانسان‌گرایی

«به شکلی کنایه‌آمیز (به دلیل پرداختن به سیاست پس از یازدهم سپتامبر)، وضعیت استثنایی یا همان هوموساکر به حاکمیت نیرو می‌بخشد: آگامبن، به پیروی از آرای کارل اشمیت که آثارش در آخرین کتاب او، حالت استثنایی (۲۰۰۵) تحلیل شده، می‌گوید حاکم کسی است که می‌تواند حالت استثنایی را تعیین کند. تناقض حاکمیت در این است که حاکم مانند هوموساکر «هم در داخل و هم در خارج نظم حقوقی قرار دارد». به تعبیر اشمیت، لیبرالیسم نمی‌تواند ماهیت راستین سیاست را درک کند، زیرا چنین فرض می‌کند که در کل، نظام حقوقی دربرگیرندهٔ رویدادهای سیاسی خواهد بود و آن‌ها را پیش‌بینی خواهد کرد و در نتیجه، روابط حقوقی را به شکل غالب روابط سیاسی در خواهد آورد. در این‌جا، باید چنین تصور کرد که قوانین اساسی قواعد اصلی رفتار سیاسی را وضع می‌کنند و سیستم دادگاه‌ها تضمین می‌کنند که همهٔ طرف‌ها به قانون اساسی پایبند باشند. در صورتی که چنین شرایطی حالت عادی داشته باشد، اثبات ماهیت حاکمیت موضوعیت نخواهد داشت. با وجود این، اشمیت می‌گوید زندگی سیاسی به همان اندازه که تابع حالتی عادی است که توسط قانون پیش‌بینی کرده تابع احتمال و امور غیرقابل پیش‌بینی نیز به شمار می‌رود. احتمالات و امور غیرقابل پیش‌بینی مبنای حالت استثنایی را شکل می‌دهند. حاکم ابتدا باید تصمیم بگیرد در چه مواردی حالت استثنایی وجود دارد و دوم در مورد راهبردهای مقابله با آن ــ از جمله تعلیق فرایندهای قانونی عادی ــ به تصمیم‌گیری بپردازد، که مهم‌تر از همهٔ این راهبردها، اعلام وضعیت اضطراری است. بنابراین، نوعی رابطه همبستگی بین حاکم و امر استثنایی وجود دارد. امر استثنایی از خود قدرتی ندارد (زیرا آن را حاکم تعیین می‌کند)؛ با این حال، بدون امر استثنایی، وجود حاکمیت و حفظ آن غیرممکن می‌شود. آگامبن، به پیروی از ژان لوک نانسی، برای توصیف این وضعیت به اصطلاح آلمانی «ban» (نفی بلد) متوسل می‌شود. کسی که به موجب قانون نفی بلد می‌شود صرفاً از حوزهٔ قانون کنار نهاده نمی‌شود، بلکه «از سوی قانون رها می‌شود؛ یعنی در آستانه‌ای قرار می‌گیرد که در آن زندگی و قانون، و نیز بیرون و درون از یکدیگر تشخیص داده نمی‌شوند؛ یعنی وضعیتی خطرناک و تهدیدآمیز. در این‌جا واقعاً نمی‌توان گفت کسی که نفی بلد شده است خارج یا داخل نظم حقوقی قرار دارد». از این رو، قانون هم حاکم را نصب می‌کند و هم او را خارج از حوزهٔ قانون قرار می‌دهد. این پارادوکس حاکمیت است.»

نظری برای کتاب ثبت نشده است
بانک نهایی؛ امتحانات هویت اجتماعی با ۲۰ تمام میشه پایه دوازدهم
محمدابراهیم مازنی
باکتری ها
حمید میرزا آقایی
قانون در کوهستان
طاهره (مهری) جعفری
راهنمای صریح برای بازاریابی رسانه ای
شرکت مارکتو
سلسله تقریرات دروس تفسیری حضرت آیت الله مهدوی کنی (ره)؛ تفسیر سوره بقره (جلد چهارم)
محمد عترت‌دوست
ماناک، شکارچی خاموش (چهارگانه‌ی اول ورود هیولاها؛ جلد سوم)
آدام بلید
مناظره های چهارده معصوم (ع)، برگزیده بحارالانوار
محمدباقر مجلسی
کسب و کار رفتار
ریچارد چتاوی
خسرو و شیرین
فریده گلبو (کردوانی)
ذهن ملتهب
ادوارد بالمور
شرح زندگانی من (جلد دوم)
عبدالله مستوفی
و ما نیز آنها بودیم
کیانوش کاکاوند
اپیدمیولوژی و مبارزه با بیماری ها برای پرستاران
میرمحمد حسینی
انقلاب آلمان ۱۹۲۳-۱۹۱۷ (جلد اول)
پی یر بروئه
دستورالکاتب فی تعیین المراتب
محمد بن هندوشاه النخجوانی (شمس منشی)
تاریخ سامانیان (جلد دوم)
جواد هروی
retail Planning and management
قاسم اسماعیلی
آسیب شناسی فرهنگ حاکم بر ایران مقارن ظهور اسلام
سیدحامد نیازی
فقه الاسرة از شرایع الاسلام
ابوالقاسم نجم الدین جعفربن حسن (محقق حلی)

حجم

۶۸۴٫۶ کیلوبایت

سال انتشار

۱۴۰۲

تعداد صفحه‌ها

۶۶۱ صفحه

حجم

۶۸۴٫۶ کیلوبایت

سال انتشار

۱۴۰۲

تعداد صفحه‌ها

۶۶۱ صفحه

قیمت:
۳۳۰,۵۰۰
تومان