کتاب قورباغه را بخور!
معرفی کتاب قورباغه را بخور!
کتاب قورباغه را بخور! نوشتهٔ برایان تریسی و ترجمهٔ روزبه شبانی است. نشر افکار این کتاب را منتشر کرده است. این اثر در باب تنبلی است.
درباره کتاب قورباغه را بخور!
کتاب قورباغه را بخور! (Eat that frog) برابر با ۲۱ روش عالی برای پیروزی بر وسوسهٔ پشت گوش انداختن و دستیابی به بیشترین نتیجه در کمترین زمان است. این کتاب روشهایی برای غلبه بر تنبلی ارائه کرده و به مخاطبان کمک میکند تا عادت به تعویق انداختن کارها را ترک کنند. برایان تریسی در این اثر به شما کمک میکند تا با روشی آشنا شوید که وقتتان را افزایش میدهد؛ در حقیقت او با کمک این تمثیل جذاب به شما کمک میکند تا یاد بگیرید هر کاری را در چه زمانی انجام دهید و چه کارهایی را در اولویت قرار دهید.
خواندن کتاب قورباغه را بخور! را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران حوزهٔ روانشناسی عمومی پیشنهاد میکنیم.
درباره برایان تریسی
برایان تریسی در ۵ ژانویهٔ ۱۹۴۴ در شارلوت تاون در کانادا و در خانوادهای فقیر به دنیا آمد. او نویسنده و سخنران انگیزشی در زمینۀ بهبود مهارتهای حرفهای و خودیاری است. پدر برایان کار دائمی نداشت و نمیتوانست هزینههای زندگی را بهآسانی تأمین کند؛ به همین خاطر، برایان و ۳ برادرش با کمک نهادهای خیریه تحصیل کردند. او همیشه تلخی فقر را در زندگی خود حس میکرد؛ پس بسیار زود مجبور به ترک مدرسه شد تا به کارهای سخت و فیزیکی کمدرآمد بپردازد. سرانجام، برایان تریسی، در دهۀ ۲۰ زندگیاش، سفرهایی به سرتاسر جهان را آغاز کرد. او به آمریکا، انگلیس، فرانسه، اسپانیا و پس از آن به آفریقا سفر کرد. مدتی در آفریقای جنوبی ماند، کار کرد و در رشتۀ ورزشی کاراته، کمربند سیاه گرفت. این نویسنده، سفرهایش را بهسوی خاورمیانه و شرق آسیا ادامه داد. تریسی دربارۀ مهارتهای فروش و مشاورۀ مدیریتی و توسعهٔ نیروی انسانی اطلاعات دارد. او شرکتی بینالمللی به نام خودش راهاندازی کرده و در کشورهای گوناگون و شرکتهای مطرح جهان، برنامههای مشاورهای و آموزشی برگزار میکند. از جمله آثار این نویسنده میتوان به «قورباغهات را قورت بده»، «قدرت جذبه: قانون شکستناپذیر پول»، «جادوی جهتدارکردن زندگی»، «ترفندهایی برای فروش بیشتر»، «بیشتر حقوق بگیرید»، «مذاکره»، «بازاریابی: شیوهها و تکنیکهای کاربردی بازاریابی و فروش»، «هنر فروشکردن»، «موفقیت شغلی»، «نقطهٔ تعادل خود را پیدا کنید»، «جذابیت و زبان بدن»، «طعم شیرین پیروزی»، «بهانه ها را کنار بگذارید!» و... اشاره کرد. ایدهها و راهکارهای ارائهشده بهوسیلۀ برایان تریسی، از نظر علمی و عملی، در سطح جهان اثبات شده است.
بخشی از کتاب قورباغه را بخور!
««به من حقوق میدهند که چه کنم؟» این یکی از مهمترین سؤالاتی است که در طول دورهٔ کاریتان بارها میپرسید یا پاسخ میدهید.
اتفاقا اکثر آدمها دقیقا نمیدانند حقوق میگیرند که چه کنند.
اما اگر به روشنی ندانید که برای چه کاری حقوق میگیرد و استخدام شما برای حصول به چه امری است، دشوار بتوانید به بهترین وجه خود را نشان بدهید و مزد بیشتری دریافت کنید و سریعتر ارتقای مقام پیدا کنید.
به زبان بسیار ساده، پاسخ این است که شما استخدام شدهاید تا حاصل کار به خصوصی به دست دهید. مزد یا حقوق پرداختی است در قبال میزان معینی از کمیت و کیفیت کاری که میتواند با کار دیگران ترکیب شود و محصول یا خدمتی را که مشتریان خریدارش هستند ایجاد کند.
هر کاری را میتوان از نظر حاصل کار به پنج یا هفت زمینه اصلی، گاه هم بیشتر، خرد کرد. این نتایج آن نتایجی هستند که شما اجبار مطلقِ صددرصد دارید که بدانها دست یابید تا وظایف خود را انجام داده باشید و بیشترین مشارکت را در سازمان خود به عمل آورده باشید.
زمینههای اصلی حاصلِ کار به عملکردهای حیاتی بدن میمانند، از قبیل عملکردهائی که فشار خون، ضربان قلب، میزان تنفس، و فعالیت امواج مغزی مشخصشان میکنند. فقدان هریک از این عملکردهای حیاتی به مرگ این ارگانیسم منجر میشود. به همین ترتیب، عدم موفقیت شما در دستیابی به یک حاصل حیاتی در کارتان میتواند به پایان کار شما منجر شود.
نمونهاش، زمینههای کلیدی مدیریت و برنامهریزی، سازماندهی، پرسنلی، نمایندگی، سرپرستی، محاسبات و اندازهگیری، و گزارش. اینها زمینههائی هستند که مدیر آن باید به حاصلِ مورد نظر برسد تا وظیفهاش را با موفقیت انجام داده باشد.
باید در زمینهٔ شغلتان از دانش و مهارت لازم برخوردار باشید. این ملوزمات مدام در حال دگرگونیاند. ممکن است شایستگیهای اولیه را داشته باشید و بتوانید در مرحلهٔ آغازین انجام دهید. اما نتایج کلیدی همواره هستهٔ مرکزی کار شما را تشکیل میدهند و همانها هستند که مشخص میسازند در کارتان موفق بودهاید یا نه.
زمینهٔ کلیدی حاصل کار، چیزی است که باید بدان دست یابید تا در کارتان موفق شوید. این در واقع یک زمینهٔ وظیفهای است که در آن مسئولیت کامل دارید. اگر شما این وظیفه را انجام ندهید، کس دیگری نخواهد بود که آن را انجام دهد. زمینهٔ کلیدی حاصل کار، فعالیتی است که در زیر کنترل شماست.»
حجم
۷۹٫۵ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۸۴
تعداد صفحهها
۱۵۹ صفحه
حجم
۷۹٫۵ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۸۴
تعداد صفحهها
۱۵۹ صفحه