دانلود و خرید کتاب همان همیشگی مورگان هاوزل ترجمه عادل نوروزی اشلقی
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.

معرفی کتاب همان همیشگی

کتاب همان همیشگی نوشتهٔ مورگان هاوزل و ترجمهٔ عادل نوروزی اشلقی است. انتشارات نسل نواندیش این کتاب را منتشر کرده است؛ راهنمایی برای چیزهایی که هرگز تغییر نمی‌کنند.

درباره کتاب همان همیشگی

کتاب همان همیشگی (Same as ever) راهنمایی برای چیزهایی که هرگز تغییر نمی‌کنند، است. این کتاب دربردارندهٔ چندین داستان‌ پیرامون چیزهایی است که در این جهان پر از دگرگونی، هیچ‌گاه تغییر نمی‌کنند. تاریخ پر از اتفاقات غافلگیرکننده‌ای است که هیچ‌کس نتوانسته وقوع آن‌ها را پیش‌بینی کند، اما تجربیات جاودانۀ فراوانی نیز در سرتاسر آن به چشم می‌خورد. اگر به ۵۰۰ سال پیش یا ۵۰۰ سال بعد سفر کنیم، از شدت تغییرات تکنولوژی و علم پزشکی مات و مبهوت خواهیم ماند؛ تقسیمات جغرافیایی و سیاسی برای ما بی‌معنا خواهد بود و ممکن است زبان‌ها و گویش‌های مردم برایمان کاملاً بیگانه باشد. با وجود همۀ این‌ها متوجه می‌شویم که مردم آن زمان هم در دام ترس و طمع می‌افتند؛ درست همان‌طور که مردم در دنیای امروز گرفتار آن می‌شوند. مردم به شیوه‌هایی آشنا در برابر تهدیدات، حسادت‌ها و تعصبات قومی خود تسلیم می‌شوند. اعتمادبه‌نفس‌های بیش‌ از اندازه و کوته‌بینی‌هایی را از افراد خواهیم دید که ما را به‌یاد رفتارهای امروز مردم می‌اندازند. وقتی به چنین جهان ناشناخته‌ای سفر کنیم، چند دقیقه‌ای را صرف تماشای رفتارهای مردم می‌کنیم و عبارت «همان همیشگی» از دهانمان خارج خواهد شد. مورگان هاوزل کتاب حاضر را در چند فصل نوشته و به موضوع یادشده پرداخته است.

خواندن کتاب همان همیشگی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران مطالعه در باب روان‌شناسی عمومی پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب همان همیشگی

«"عجایب آینده"

همیشه به نظر می‌رسد که ما در حال پسرفت هستیم، زیرا به‌سادگی می‌توان ظرفیت فناوری‌های تازه را دست‌کم گرفت.

واکنش مردم به چیزهایی که درنهایت به فناوری‌های دگرگون‌کننده تبدیل می‌شوند، یک شیوهٔ معمول دارد:

-هرگز درمورد آن نشنیده‌ام.

-درمورد آن شنیده‌ام، اما آن را درک نمی‌کنم.

-آن را درک می‌کنم، اما نمی‌فهمم به چه دردی می‌خورد.

-می‌فهمم که می‌تواند برای ثروتمندان جالب باشد، اما برای من نه.

-از آن استفاده می‌کنم، اما فقط یک اسباب‌بازی است.

-دارد بیشتر به درد من می‌خورد.

-همیشه از آن استفاده می‌کنم.

-نمی‌توانم زندگی‌ام را بدون آن تصور کنم.

-واقعاً مردم در گذشته بدون این زندگی می‌کردند؟

-بیش از اندازه قدرتمند است و باید مهار شود.

این اتفاق بارها و بارها رخ می‌دهد. تصور اینکه یک اختراع کوچک در آینده ظرفیت تبدیل شدن به چه چیزی را دارد، دشوار است.

یک دیدگاه رایج در طول تاریخ این است که اختراعات گذشته خارق‌العاده بوده‌اند، اما اختراعات آینده باید محدود شوند، زیرا ما به تمام چیزهایی که می‌توانستیم به آن‌ها دست یابیم رسیده‌ایم.

در دوازدهم ژانویهٔ سال ۱۹۰۸، روزنامهٔ واشنگتن پست در یک سرتیترِ تمام‌صفحه نوشته بود: «مردان متفکر امریکا عجایب آینده را پیش‌بینی می‌کنند.»

در میان فهرست «مردان متفکر» نام توماس ادیسون نیز با حروف کوچک جای گرفته بود.

خود ادیسون در آن مقطع دنیا را دگرگون کرده بود. او استیو جابز زمان خودش بود.

سردبیر واشنگتن پست پرسیده بود: «آیا عصر اختراعات به پایان خود رسیده است؟»»

کاربر روز صفر
۱۴۰۳/۰۷/۱۴

مورگان هاوزل با گسترش تعدادی از پست‌های وبلاگ خودش آنها را به این کتاب تبدیل کرده. با اینکه با بسیاری از مقالات کوتاه این کتاب از قبل آشنا بودم، اما ایده‌ها و افکار او همیشه باعث می‌شد لحظه‌ای مکث کنم

- بیشتر
الی
۱۴۰۳/۰۶/۲۶

کتاب عالی با ترجمه روان و بی نقص🌸👍

افرادی که به کامیابی بلندمدت دست پیدا می‌کنند، آن‌هایی هستند که درک می‌کنند دنیای واقعی زنجیره‌ای بی‌پایان از بی‌معنایی، سردرگمی، روابط نامنظم و انسان‌های غیرایدئال است.
shahram naseri
من دوستی دارم که در افریقا با فقر مطلق بزرگ شده است. اکنون او در کالیفرنیا در حوزهٔ فناوری مشغول به کار است. او می‌گوید که تا امروز، هنوز هم وقتی یک غذای گرم می‌خورد، عقل از سرش می‌پرد. برای او شگفت‌انگیز است که غذا در امریکا تا این اندازه فراوان است. تأمل کردن درمورد خود این موضوع نیز برای من شگفت‌انگیز است.
shahram naseri
«بزرگ‌ترین بازدارندهٔ خلاقیت، کم‌طاقتی شماست؛ یعنی همان میل تقریباً مهارنشدنی برای شتاب بخشیدن به یک فرایند، اظهار نمودن یک چیز و جلب‌توجه».
کاربر روز صفر
«برای لذت بردن از صلح، لازم است تقریباً همهٔ افراد انتخاب‌های خوبی داشته باشند. درمقابل، تنها یک انتخاب اشتباه از یک طرف کافی است تا جنگ راه بیفتد.»
کاربر روز صفر
وقتی در یک زمینه شروع به مطالعه کنید، به نظر می‌رسد که باید خروارها چیز را به ذهن بسپارید. آنچه واقعاً به آن نیاز دارید، تشخیص اصول اساسی‌ای است که آن زمینه را تحت‌تأثیر خود قرار می‌دهند؛ عموماً سه تا دوازده مورد از آن‌ها. آن یک‌میلیون چیزی که فکر می‌کردید باید به خاطر بسپارید، صرفاً ترکیبات متفاوتی از همان اصول اساسی هستند.
کاربر روز صفر
پول خوشبختی را به همان شیوه‌ای به ارمغان می‌آورد که داروها موجب رضایت مصرف‌کنندگان خود می‌شوند: اگر درست از آن استفاده شود فوق‌العاده است، اگر برای پوشاندن یک ضعف استفاده شود خطرناک است و اگر به هیچ مقداری از آن بسنده نشود، فاجعه‌آمیز است.
shahram naseri
اقتصاد امروز عملکرد خوبی در خلق این سه مورد دارد: ثروت، توانایی به رخ کشیدن ثروت و حسرت عمیق از ثروت دیگران.
shahram naseri
وقتی از چارلی مانگر نودوهشت‌ساله پرسیدند: «شما به‌شدت خوشحال و راضی به نظر می‌رسید. راز شما برای داشتن یک زندگی شاد چیست؟» پاسخ داد: اولین قانون برای یک زندگی شاد، داشتن انتظارات پایین است. اگر انتظارات غیرواقعی داشته باشید، در تمام طول زندگی‌تان درمانده خواهید بود. شما نیاز دارید که انتظارات منطقی داشته باشید و هنگام حصول دستاوردهای زندگی، آن‌ها را فارغ از خوب و بدشان، با میزان مشخصی از شکیبایی پذیرا باشید.
shahram naseri
دنیل کانمن می‌گوید: «آدمیزاد نمی‌تواند اعداد بسیار بزرگ یا بسیار کوچک را درک کند. دانستن این حقیقت برای ما سودمند خواهد بود.»
shahram naseri
دنیل کانمن نوشته است: «تشخیص اشتباهات دیگران راحت‌تر از تشخیص اشتباهات خود آدم است».
shahram naseri

حجم

۲۲۳٫۱ کیلوبایت

سال انتشار

۱۴۰۳

تعداد صفحه‌ها

۲۴۸ صفحه

حجم

۲۲۳٫۱ کیلوبایت

سال انتشار

۱۴۰۳

تعداد صفحه‌ها

۲۴۸ صفحه

قیمت:
۷۹,۹۰۰
تومان