کتاب حیات طیبه در پرتو ایمان و عمل صالح
معرفی کتاب حیات طیبه در پرتو ایمان و عمل صالح
کتاب الکترونیکی حیات طیبه در پرتو ایمان و عمل صالح نوشتۀ طاهره ماهروزاده است و نشر مهاجر آن را منتشر کرده است. کتاب حیات طیبه در پرتو ایمان و عمل صالح، به بررسی مسائل اخلاقی و ایمانی برای رسیدن به سعادت در دین اسلام میپردازد.
درباره کتاب حیات طیبه در پرتو ایمان و عمل صالح
کتاب حیات طیبه در پرتو ایمان و عمل صالح، به روش توصیفی تحلیلی با رجوع به آیههای قرآن کریم و روایتهای معصومان ابتدا ویژگیهای عقل صالح را بررسی کرده و سپس به آثار فردی و اجتماعی ایمان و عمل صالح در دنیا و آخرت میپردازد و به این نتیجه میرسد که دین اسلام دارای نظام کامل تربیتی و برنامههای صحیح عملی است و برای پیروانش سعادت دنیوی و مادی این جهان و فلاح و رستگاری در آخرت را به همراه میآورد. مؤلف بیان میدارد که حیات طیبه، زندگی پویا و زنده و خالی از هر زشتی و بدی است؛ بشر امروزه آنچه تنها در سایه ایمان به خدای یگانه و اجابت دعوت حقتعالی و رسولش و انجام عمل صالح به دست میآید، در بهرهوری از مادیات بهتنهایی میجوید، به همین دلیل در حیرانی و سرگردانی باقیمانده است.
خواندن کتاب حیات طیبه در پرتو ایمان و عمل صالح را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای علاقهمندان به مباحث دینی و اخلاقی مناسب است.
بخشی از کتاب حیات طیبه در پرتو ایمان و عمل صالح
«انسانها با غریزۀ فطری و حب ذاتی خود همواره برای جلب نیکی و دفع ضرر تلاش میکنند؛ ولی این حرکت و تلاش به تناسبِ جهانبینی افراد متفاوت است. آنان که جهان را بر پایۀ ماده استوار میدانند، جهانبینیشان بر اصالت ماده توصیف میشود و خود را همچون گویی رها شده در میدان مسابقه میبینند و با حرصی عنان گسیخته سعی دارند برای خود زندگی همراه با شادی، لذت و آرامش فراهم کنند؛ زندگی و حیاتی که به دور از هر ناراحتی، مشقت و بیماری باشد؛ بنابراین در پی ثروت و رفاه مادی هستند و خوشبختی و سعادت خود را در همین زندگی دنیوی میبینند.
اما بشر متمدن امروز به جای آسایش، راحتی و سعادت، به سوی خودخواهیها گام برمیدارد، تا حدی که روح متکبرش جهان را به ورطۀ نیستی کشانده و مادیگرایی، حرص و طمع بیپایان، نداشتن توجه کافی به مسائل اخلاقی و ایمانی و انسان بودن، این جوامع را دچار مفاسد اجتماعی، ناراحتیهای روزافزون و بیماریهای روانی کرده است...»
حجم
۲٫۵ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۳
تعداد صفحهها
۵۴ صفحه
حجم
۲٫۵ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۳
تعداد صفحهها
۵۴ صفحه