دانلود و خرید کتاب فرهنگ و هویت: تاریخ، نظریه و کاربرد انسان‌شناسی روان‌شناختی چارلز لیندولم ترجمه محسن ثلاثی
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
کتاب فرهنگ و هویت: تاریخ، نظریه و کاربرد انسان‌شناسی روان‌شناختی اثر چارلز لیندولم

کتاب فرهنگ و هویت: تاریخ، نظریه و کاربرد انسان‌شناسی روان‌شناختی

انتشارات:نشر ثالث
دسته‌بندی:
امتیاز:
۴.۴از ۱۰ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب فرهنگ و هویت: تاریخ، نظریه و کاربرد انسان‌شناسی روان‌شناختی

«فرهنگ و هویت» نوشته‌ی چارلز لیندولم استاد انسان‌شناسی در دانشگاه بوستون آمریکا و ترجمه محسن ثلاثی استاد بازنشسته‌ی انسان‌شناسی دانشگاه تهران است. این کتاب به تاریخ، نظریه و کاربرد انسان‌شناسیِ روان‌شناختی می‌پردازد. این کتاب برای پاسخ دادن به این پرسش‌های دشوار، موادی را از سه انگاره بزرگ و گاه متناقض وضعیت بشری بیرون می‌کشد: یکی انگاره انسان‌شناختی، که داده‌های مردم‌نگاری گردآوری شده از فرهنگ‌های گوناگون را تحلیل و تفسیر می‌کند؛ دیگری انگاره جامعه‌شناختی، که سازمان‌های اجتماعی و ساختارهای نهادی قدرت را با هم مقایسه می‌کند؛ و سه دیگر، انگاره روان‌شناختی، که به بررسی حالت‌های ذهنی افراد می‌پردازد. هدف کلی در این کتاب، توصیف و مشارکت در کوشش برای درهم نوردیدن مرزهای رشته‌ای و تأسیس نظریه یکپارچه‌ای از تجربه بشری است. برای رسیدن به این هدف، چکیده‌ای از بحث‌های بنیادین در باره رابطه میان هدف شخصی و جمعی در اندیشه غربی در کتاب مطرح می‌شود. سپس، توضیح داده می‌شود که تحقیق‌های میان‌فرهنگی در این مباحث چه نقشی داشته‌اند و یافته‌های این پژوهش‌ها با مسائل کنونی در باره ماهیت خودشناسی، ادراک، شناخت، عاطفه و تجربه عشق و اجتماع چه ارتباطی داشته‌اند. در جریان این بررسی، نویسنده هرجا که توانست است، چشم‌اندازها و تبیین‌های انتقادی خودش را نیز ارائه می‌دهد. هدف از انجام این کار، یافتن پاسخی نهایی برای این پرسش‌ها نیست بلکه تحریک بحث و استدلال هرچه بیش‌تر است. یک رشته تحقیقی اگر همه‌چیز را پایان‌یافته انگارد و چیزی برای بحث بیش‌تر باقی نگذارد، رشته‌ای مرده است؛ همچنان‌که خوانندگان این کتاب درخواهند یافت، انسان‌شناسیِ روان‌شناختی، امروزه به راستی بسیار دور از این وضعیت است.

نظرات کاربران

محمود
۱۳۹۹/۰۹/۰۳

ترجمه خوب و قابل فهم بود. اما من به دو دلیل بیشتر از چهل صفحه از کتاب نخواندم. دلایل را ذکر می‌کنم تا شاید مفید واقع شد. یک، اینکه کتاب حداقل تا جایی که من مطالعه کردم به شدت بر

- بیشتر
جستجوگر
۱۴۰۱/۰۵/۲۸

همانطور که در شرح است کتابی است دز باب روان‌شناسی انسان شناختی. نویسنده که خود در این زمینه استاد دانشگاه است ابتدا مروری دارد بر آرا فلاسفه در زمینه هویت انسان و فرهنگ از افلاطون تا ارسطو و روسو و لاک

- بیشتر
کاربر ۶۸۸۳۰۲
۱۴۰۱/۰۸/۱۰

کتاب خوبیه اما در نسخه الکترونیکی کمی بهم ریخته است و شور خواندن رو خاموش میکنه

حسین
۱۴۰۰/۰۸/۰۴

کتاب خواندنی هست

بریده‌هایی از کتاب
مشاهده همه (۲)
بیش‌تر ماها اصطلاح «بحران هویتی» را بی‌درنگ می‌فهمیم و از فضایل «خودیابی» و «محشور بودن با احساس‌هایمان» و «ابراز وجود»، به آسانی سخن می‌گوییم. گاه این سخن را به زبان می‌آوریم که «امروزه خودمان نیستیم» و می‌کوشیم «خودمان را پیدا کنیم». به نظر می‌رسد که خود این نوع بازیابی با تلاش شخصی مرتبط است و با مطالبات اجتماعی مغایرت دارد. ما کسانی را که نقش بازی می‌کنند دوست نداریم و آن‌ها را آدم‌های قلابی می‌انگاریم، در حالی که کسانی را دوست داریم و می‌ستاییم که به نظرمان واقعی و اصیلند.
چڪاوڪ
والدین آمریکایی از بچه‌هایشان، حتا زمانی که هنوز قادر به تکلم نیستند، انتظار دارند ترجیح‌های شخصیشان را نشان دهند. تصور می‌شود که همین فرآیند خودیابی و ابراز وجود است که به خودمختاری و خود اختیاری فردی می‌انجامد و در یک جهان سرشار از رقابت، موفقیت شخصی و زندگی رضایت‌آمیزتری را به ارمغان می‌آورد.
کاربر ۴۴۳۳۸۳۳

حجم

۱۱٫۲ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۴

تعداد صفحه‌ها

۷۲۰ صفحه

حجم

۱۱٫۲ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۴

تعداد صفحه‌ها

۷۲۰ صفحه

قیمت:
۳۶۰,۰۰۰
تومان