کتاب تحلیل گفتمان سیاسی؛ امر سیاسی بهمثابه یک برساخت گفتمانی
خواندن نظراتمعرفی کتاب تحلیل گفتمان سیاسی؛ امر سیاسی بهمثابه یک برساخت گفتمانی
در کتاب «تحلیل گفتمان سیاسی» امر سیاسی، بهمثابه یک برساخت گفتمانی بررسی میشود. این کتاب گزیدهای قابل اعتنا از آثار اصحاب و نظریهپردازان اصلی و برجستۀ عرصۀ تحلیل گفتمان سیاسی، ارنستو لاکلا، شنتال موف، نورمن فرکلاف، تئون فندیک، روث وداک، تئو فنلیوون، میشل پشو، دیوید هوارث، ایزابلا فرکلاف و ویوین بر است.
گفتمان سیاسی منظومهای معنایی- شناختی است که استعداد و امکان تولید معنا و اندیشه برای کسب، تثبیت یا تلطیف قدرت را داشته باشد. بتواند ذهن و اندیشه عاملان اجتماعی را را در اختیار بگیرد و به جای زور و و سلطه، توانایی اقناع داشته باشد؛ بنابراین گفتمان سیاسی یک استراتژی، آیین، راه، منظومه معنایی و یک زیستجهان است.
در این اثر، ابعاد گوناگون تکوین امر سیاسی در بستر نظریۀ تحلیل گفتمان سیاسی واکاوی و تبیین میشود؛ روندی که در پیوند با تحلیل گفتمان اجتماعی، تحلیل گفتمان رسانه، تحلیل گفتمان ادبی و هنری، تحلیل گفتمان تاریخی، تحلیل گفتمان حقوقی و... میتواند ما را در بهصدا درآوردن زنگ خوانش، روایت و بازروایت امر سیاسی و دیگر ساحتهای زندگی اجتماعی بشر یاری کند.
هابرماس، باختین، بوردیو
سیاه، سفید، و خاکستریمحمدرضا تاجیک
تائوی پوبنجامین هاف
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
۶,۲۰۰۵۰%
دختر سیاسی، بهتر از پسر سیاسی است. مردان، انگار که برای حضور در معرکهی سیاست به دنیا میآیند؛ اما زنان، بر این میدان منت میگذراند که پا در آن مینهند. هر جا زنی هست که به خاطر عدالت میجنگد، آنجا عطری پیچیده
سلام، کتاب خواستم چگونه می تونم خریداری کنم براتون ارسال به شهرستان امکان پذیر است.
عالیست