دانلود و خرید کتاب سه دختر حوا الیف شافاک ترجمه شهناز ایلدرمی
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
تصویر جلد کتاب سه دختر حوا

کتاب سه دختر حوا

نویسنده:الیف شافاک
دسته‌بندی:
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب سه دختر حوا

کتاب سه دختر حوا نوشتۀ الیف شافاک با ترجمۀ شهناز ایلدرمی در انتشارات ۳۶۰ درجه به چاپ رسیده است. یک حادثه زنی را به دهۀ ۱۹۸۰ می‌برد جایی که با دوستانی از ملیت‌های مختلف ماجراهایی از دوستی تا جدایی را تجربه کردند. این کتاب یکی از رمان‌های واقع‌گرا و غیرعرفانی الیف شافاک است.

درباره کتاب سه دختر حوا

داستان سه دختر حوا، در استانبول و آکسفورد از دهۀ ۱۹۸۰ تا زمان حاضر روایت می‌شود. کتاب روایتی از ایمان و دوستی، سنت و تجدد، عشق و خیانت است. داستان از زبان زنی به نام پری روایت می‌شود. پری زنی خانه‌دار و ثروتمند اهل ترکیه است. در یک مهمانی در استانبول و در کنار ساحل حضور دارد که کیف‌دستی‌اش را می‌دزدند. در حال تلاش برای پس گرفتن کیفش عکسی قدیمی روی زمین می‌افتد که تصویری از سه دختر و استاد دانشگاهشان است. این عکس پری را به ۱۹سالگی می‌برد جایی که برای اولین بار برای تحصیل به خارج از کشور رفت و از اینجا شروع به بازگو کردن داستان می‌کند.

کتاب سه دختر حوا در سال ۲۰۱۶ منتشر شد و بر خلاف کتاب‌های دیگر الیف شافاک، مضمونی غیرعرفانی و غیرفلسفی دارد. این رمان یکی از موضوع‌های مهم دنیای انسان‌های قرن بیست‌ویکم را روایت می‌کند و آن، تفاوت آرا و عقاید و تضادها و تنش‌های حاصل از تحمل نکردن عقاید است.

شیرین، مونا و پری سه دختر با طرز فکرهای متفاوت مذهبی و عقیدتی هستند که شخصیت‌های این کتاب را شکل می‌دهند. پری اهل ترکیه و سردرگم است در حالی که شیرین اهل ایران آتئیست و مونا اهل آمریکا مذهبی است. هر یک در وضعیتی متفاوت از هم زندگی می‌کنند. آن‌ها به‌صورت اتفاقی در دانشگاه آکسفورد کنار هم قرار می‌گیرند و با یکدیگر آشنا می‌شوند و فضای داستان را به‌سمت بحث‌های پرتنشی می‌کشانند که در کلاس‌ها یا بیرون از محیط دانشگاه رخ می‌دهند. جایی که موضوعاتی چون اسلام، هویت و فمینیسم آن‌ها را به یکدیگر پیوند می‌زند و خیانتی غیرمنتظره همه‌شان را از هم دور می‌کند.

مهم‌ترین انگیزه‌های نوشتن کتاب سه دختر حوا برای شافاک، اتفاقاتی است که در سال‌های اخیر در منطقهٔ خاورمیانه رخ داده و بی‌شک کشور ترکیه نیز مستقیم یا غیرمستقیم تحت‌تأثیر این رویدادها قرار گرفته است. شافاک انسان خاورمیانه‌ای امروز را کم‌تحمل و عصبانی می‌بیند که تحمل شنیدن صدای مخالف را ندارد. سعی می‌کند عقاید خود را به دیگران تحمیل کند و در صورت مقاومت فرد مقابل با خشونت جواب او را می‌دهد.

خواندن کتاب سه دختر حوا را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

به دوستداران ادبیات داستانی پیشنهاد می‌کنیم.

درباره الیف شافاک

الیف شافاک در اکتبر ۱۹۷۱ در شهر استراسبورگ فرانسه به دنیا آمد. او نویسنده و رمان‌نویس است. این نکته را نمی‌توان کتمان کرد که زندگی شخصی الیف شافاک و جداشدن پدر و مادرش خودآگاه یا ناخودآگاه روی رمان‌هایش و تفاوت‌های جنسیتی شخصیت‌های داستان‌هایش تأثیر گذاشته است. او تحصیلات دورهٔ راهنمایی را در شهر مادرید و تحصیلات دبیرستانش را در دبیرستان آتاترک آنکارا به پایان برد. در دانشگاه خاورمیانهٔ آنکارا، مدرک کارشناسی‌اش را در رشتهٔ روابط بین‌الملل گرفت و پس از آن در همان دانشگاه در رشتهٔ حقوق زنان کارشناسی‌ارشدش و در رشتهٔ علوم سیاسی دکترایش را گرفت. الیف شافاک در سال ۲۰۱۰ نشان شوالیهٔ ادبیات و هنر کشور فرانسه را از آنِ خود کرد. آثار این نویسنده به ۳۰ زبان ترجمه شده و از طرف ناشران معروفی مثل ویکینگ، پنگوئن، ریزولی و... به چاپ رسیده است.

با نوشتن اولین رمانش به نام «پنهان» (۱۹۹۸) توانست جایزه‌ٔ بزرگ مولانا را دریافت کند. در سال ۱۹۹۹ «آینه‌های شهر» و در سال ۲۰۰۰ رمان «مَحرم» را نوشت که موفق به دریافت جایزهٔ کانون نویسندگان ترکیه شد. به‌دنبال آن، ۲ کتاب «شپش‌پالاس» (۲۰۰۲) و «برزخ» (۲۰۰۴) را نوشت که جزو پرفروش‌ترین کتاب‌های آن سال‌ها محسوب می‌شدند. او در کتاب «جزر و مد» (۲۰۰۵) به جمع‌آوری گفتارهای خود دربارهٔ زن، موضوع هویت، تفاوت‌های فرهنگی و زبان و ادبیات پرداخت. کتاب «پدر و حرام‌زاده» در سال ۲۰۰۶ منتشر شد و به‌عنوان پرفروش‌ترین کتاب سال شناخته شد. در سال ۲۰۰۹ به نوشتن رمان «عشق» پرداخت که آن را نشر دوغان‌کتاب به چاپ رساند. کتاب عشق رکورد پرفروش‌ترین کتاب چاپ‌شده را در ترکیه به خود اختصاص داد. این کتاب توانست در مدتی کوتاه پرفروش‌ترین کتاب کشور شود. در ادامهٔ آن سال‌ها چند کتاب دیگر از این نویسنده به چاپ رسیده است. رمان «من و استادم» (۲۰۱۳) نمونه‌ای از زندگی چندفرهنگی این نویسنده‌ٔ چیره‌دست است. نویسنده با بهره‌گرفتن از زبانی که ترکیبی از روایت و گفت‌وگوست، شخصیت‌های تاریخی را در کنار ۲ شخصیت خیالی این رمان، «جهان» (پسری از دیار هند) و فیل او قرار می‌دهد. کتاب «شیر سیاه» (روایتی طنزآلود از بحران هویت که این روزها ممکن است برای هر زنی در آستانهٔ مادرشدن رخ دهد) نیز اثر همین نویسنده است.

معرفی نویسنده
عکس الیف شافاک
الیف شافاک
ترکیه‌ای | تولد ۱۹۷۱

الیف شافاک ترک-بریتانیایی زاده‌ی ۲۵ اکتبر ۱۹۷۱ در شهر استراسبورگ فرانسه؛ رمان‌نویس، مقاله‌نویس، سخنران، فعال سیاسی و فعال در حوزه‌ی حقوق زنان و اقلیت‌ها است. شافاک همچنین دارای مدرک دکترای علوم سیاسی است.

نظری برای کتاب ثبت نشده است

حجم

۲٫۱ مگابایت

سال انتشار

۱۴۰۱

تعداد صفحه‌ها

۴۳۱ صفحه

حجم

۲٫۱ مگابایت

سال انتشار

۱۴۰۱

تعداد صفحه‌ها

۴۳۱ صفحه

قیمت:
۱۴۵,۰۰۰
تومان