دانلود و خرید کتاب داستان های پلیسی مجموعه نويسندگان ترجمه نیکی خوگر
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
کتاب داستان های پلیسی اثر مجموعه نويسندگان

کتاب داستان های پلیسی

انتشارات:نشر مهاجر
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب داستان های پلیسی

کتاب «داستان های پلیسی» نوشتۀ مجموعۀ نویسندگان و ترجمۀ نیکی خوگر است و نشر مهاجر آن را منتشر کرده است. این کتاب، ۱۴ داستان پلیسی از نویسندگان معروف را در برمی‌گیرد. 

درباره کتاب داستان های پلیسی

می‌دانیم که داستان کوتاه به داستان‌هایی گفته می‌شود که کوتاه‌تر از داستان‌های بلند باشند. داستان کوتاه دریچه‌ای است که به روی زندگی شخصیت یا شخصیت‌هایی و برای مدت کوتاهی باز می‌شود و به خواننده امکان می‌دهد که از این دریچه‌ها به اتفاقاتی که در حال وقوع هستند، نگاه کند. شخصیت در داستان کوتاه فقط خود را نشان می‌دهد و کمتر گسترش و تحول می‌یابد. گفته می‌شود که داستان کوتاه باید کوتاه باشد، اما این کوتاهی حد مشخص ندارد. نخستین داستان‌های کوتاه اوایل قرن نوزدهم میلادی خلق شدند، اما پیش از آن نیز ردّپایی از این گونهٔ داستانی در برخی نوشته‌ها وجود داشته است. در اوایل قرن نوزدهم «ادگار آلن‌پو» در آمریکا و «نیکلای گوگول» در روسیه گونه‌ای از روایت و داستان را بنیاد نهادند که اکنون داستان کوتاه نامیده می‌شود. از عناصر داستان کوتاه می‌توان به موضوع، درون‌مایه، زمینه، طرح، شخصیت، زمان، مکان و زاویه‌دید اشاره کرد. تعدادی از بزرگان داستان کوتاه در جهان «آنتوان چخوف»، «نیکلای گوگول»، «ارنست همینگوی»، «خورخه لوئیس بورخس» و «جروم دیوید سالینجر» و تعدادی از بزرگان داستان کوتاه در ایران نیز «غلامحسین ساعدی»، «هوشنگ گلشیری»، «صادق چوبک»، «بهرام صادقی»، «صادق هدایت» و «سیمین دانشور» هستند.

کتاب داستان‌های پلیسی مجموعه‌ای از ۱۴ داستان کوتاه پلیسی و کارآگاهی را در برمی‌گیرد. این داستان‌ها منتخبی از نویسندگان مختلف مانند آگاتاکریستی، چارلز دیکنز، گی‌دوموپارسان، کنوت هامسون و... است. در داستان‌های پلیسی و کارآگاهی، هیجان ناشی از سرنخ‌ها، رمز و رازها، زدوخوردها و چیزهایی ازاین‌قبیل خواننده را به دنبال خود می‌کشاند. داستان‌های پلیسی در این کتاب با طرح قوی و خواننده را تا انتهای داستان به دنبال خود می‌کشاند. خوانند دوست دارد بفهمد که چه اتفاقی افتاده و از گره‌گشایی در انتهای داستان شگفت‌زده می‌شود. برخی از داستان‌ها خواننده را تا انتها فریب می‌دهد و بی‌قرار می‌گذارد تا رازها در نهایت برملا شود. استفاده از راوی سوم‌شخص در این داستان‌ها باعث شده خواننده بتواند تمام اتفاقاتی را که در پیشبرد طرح داستان اهمیت دارد دنبال کند.

عناوین داستان‌های پلیسی عبارت‌اند از: «صندلی چرخ‌دار و حرکت به سمت بانکوک»، «شوخی عجیب‌وغریب»، «کاناپه»، «گردن‌بند مروارید»، «مخفیگاه»، «انجمن چهار»، «دستکش‌ها»، «نوار پر از لکه»، «شربت»، «سگ نابغه»، «سند گم‌شده»، «سالار سرهنگ کری»، «مکر و حیه» و «نامه دزدیده شده»

خواندن کتاب داستان های پلیسی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن این کتاب را به دوستداران داستان‌های کارآگاهی و پلیسی پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب داستان های پلیسی

«مرد مرموز با شماره‌تلفنی که از آگهی برداشته بود، تماس گرفت و قرار گذاشت: سه‌شنبه، ساعت ۲۱ در تئاتر ملی کنار ستون سمت راست منتظرتان هستم. برند فلدهوف سیزده پلۀ تئاتر را بالا رفت و به ساعتش نگاه کرد. ستون سمت راست را زیر نظر گرفت. وقتی ساعت ۲۱ ضربه نواخت، با صدایی نیمه‌بلند گفت: به‌هرحال سروقت نرسیدم.»

نظری برای کتاب ثبت نشده است
بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است

حجم

۳٫۲ مگابایت

سال انتشار

۱۴۰۳

تعداد صفحه‌ها

۱۵۶ صفحه

حجم

۳٫۲ مگابایت

سال انتشار

۱۴۰۳

تعداد صفحه‌ها

۱۵۶ صفحه

قیمت:
۳۵,۰۰۰
تومان