معرفی و دانلود کتاب قناری مبهوت: مجموعه شعر + خلاصه رایگان

کتاب قناری مبهوت: مجموعه شعر

۳.۹(از ۷ امتیاز)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب قناری مبهوت: مجموعه شعر

از روزی که کلاغ‌های سیاه تخم مترسک‌ها را برچیده‌اند تنها مترسک پابرجا مجسمه آزادی است

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب قناری مبهوت: مجموعه شعر و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:قناری مبهوت: مجموعه شعر

۱۴۰۰/۱۰/۱۹

بسیار عالی

Amir Mojerloo
۱۴۰۴/۱۱/۱۴

بسیار کتابی عالی با مضامین بلند و عمیق که شاعر تونسته در قالب شعر به خوبی آن ها رو به مخاطب برسونه

صهبا
توصیه نمی‌کنم.
۱۴۰۳/۰۲/۰۹

به جز شعر کلنگ بقیه شعر نبود.منظومه‌ای با مضامین تکراری که شاعران قرون گذشته قشنگ‌تر سروده‌اند همین مضامین رو👎

بریده‌هایی از کتاب

مادربزرگ💝
بدون آنکه امیدی به پیرهن باشد گریستیم تو را آن‌قدر که کور شدیم بر آستانۀ شمشیر چین پیشانی بر آسمان رشادت خط عبور شدیم به شوق روی تو دستی به چشم مالیدیم به محضر تو عبث طالب حضور شدیم بیا که بی تو سکون سرنوشت تاریخ است ببین چقدر تن‌آسودۀ ظهور شدیم!
شعر‌ی به یاد روزهای ورود امام خمینی(ره) آسمان بی‌قرار چشمانش صبح آیینه‌دار چشمانش در زمستان اگر‌چه می‌آمد موج می‌زد بهار چشمانش چشم گفتم به خاطرم آمد چشمه بی‌غبار چشمانش چشمه گفتم گریستم از شوق در پی چشمه‌سار چشمانش چشمه‌چشمه نگاه من شد رود رود شد‌ ... آبشار چشمانش آبشاری که طرح آن را ریخت سال‌ها انتظار چشمانش مثل طرح دریچه‌ای به ظهور سایه تک‌سوار چشمانش بی‌تعارف چقدر زیبا بود گردش روزگار چشمانش