معرفی و دانلود کتاب مدیریت زمان در پرتو برنامه ریزی pdf + خلاصه رایگان

کتاب مدیریت زمان در پرتو برنامه ریزی

۱.۰(از ۱ امتیاز)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب مدیریت زمان در پرتو برنامه ریزی

کتاب مدیریت زمان در پرتو برنامه ریزی نوشتهٔ فرهاد عسگری منش و شراره خسرویان است و انتشارات فروغ سیمرغ آن را منتشر کرده است.

درباره کتاب مدیریت زمان در پرتو برنامه ریزی

در دنیای امروز چیزی که بیشتر از همه خودنمایی می‌کند، اخبار ناراحت‌کننده دربارهٔ زندگی آدم‌ها، مشکلات محیط‌زیست و اوضاع آشفته جهان است؛ اما وقتی دربارهٔ همه این‌ها، انواع و اقسام جرم و جنایت در دنیا، جنگ در کشورهای مختلف و انواع مشکلات اقتصادی و اجتماعی می‌شنویم، تنها چیزی که در حفظ روحیهٔ هرکدام از ما تأثیر ویژه دارد و باعث می‌شود همهٔ ما برای زنده‌ماندن و زندگی تلاش کنیم، واژهٔ کوچک اما زیبای «امید» است. امید مولد احساسات و مبنای جذابیت زندگی است. امید تنها چیزی است که در تاریکی و میان همه چیزهای بد مثل یک نقطهٔ نور در ذهن هر کسی می‌درخشد و توان تازه‌ای برای ادامه حیات در تک‌تک ما به وجود می‌آورد. یکی از مشکلات بشر امروز، چگونه زیستن و ارتباط برقرار کردن با دیگران است. انسان در هر مرتبه و مقام که باشد برای تکامل و ادامهٔ حیات، نیازمند دیگران است. نگارنده بر آن است که به بررسی مسائلی که افراد اجتماع را درگیر کرده، بپردازد و در پایان نیز چند راه حل، پیشنهاد شده است. گرچه «بسی گفتنی‌های ناگفته ماند»؛ ولی «آب دریا را اگر نتوان کشید/ پس به قدر تشنگی باید چشید».

خواندن کتاب مدیریت زمان در پرتو برنامه ریزی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران مطالعهٔ کتاب‌های مدیریت و کسب‌وکار پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب مدیریت زمان در پرتو برنامه ریزی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:مدیریت زمان در پرتو برنامه ریزی
حجم فایل کتاب:۱.۸۱ مگابایت
شابک:۹۷۸۶۲۲۸۱۸۳۰۵۳
تعداد صفحه‌ها:۱۴۰ صفحه
قیمت کتاب:۸۰۰۰۰ تومان

نظری برای کتاب ثبت نشده است.