کتاب مهارت سخن گفتن در جمع
معرفی کتاب مهارت سخن گفتن در جمع
کتاب مهارت سخن گفتن در جمع دامیز اثر آلیسون کانلی یکی از مجموعه کتابهای دامیز در زمینه توسعه فردی است.
آوند دانش نهادی فرهنگی است که در کنار انتشارات کتابهای فارسی در حوزههای متنوع، فراهمآوری محصولات انتشارات وایلی را نیز به شکلی گسترده انجام میدهد. این انتشارات از ابتدای سال ۱۳۹۱ با در پیش گرفتن برنامهای مدون جهت انتشار کتاب به شکلی طبقهبندیشده و با رعایت قوانین جهانی کپیرایت، توانسته تصویری پررنگتر از خود در بازار کتاب ایران به نمایش گذارد. طی دو دههی گذشته، نام آوند دانش اغلب مترادف با نام وایلی بوده است و این انتشارات با تهیه و توزیع بهموقع بهترینها از ناشران زیرمجموعهی وایلی، خود را به عنوان یکی از تأمینکنندگان قابل اطمینان و برتر کتاب نزد دانشگاهیان و پژوهشگران کشور معرفی کرده است.
مجموعه کتابهای پرفروش دامیز آوند دانش، کتابهایی آموزشی و راهنما برای یادگیری گام به گام مهارتهای گوناگون و به دست آوردن اطلاعات در زمینههای مختلفی مانند کسب وکار، هنرهای گوناگون، سرگرمی، کامپیوتر، تغذیه و سلامت، زبان انگلیسی، مهارتهای زندگی، روانشناسی، ادبیات، تاریخ و.... هستند.
خیلی از ما از سخن گفتن در جمع هراس داریم. تفاوتی ندارد که بخواهید یک سخنرانی تجاری داشته باشید یا فرهنگی، همایش برگزار کنید یا کنفرانس بدهید، برنامه اجرا کنید یا با کسی مصاحبه کنید. این کتاب به مشکلاتی اشاره میکند که اعتمادبه نفس شما برای حرف زدن در جمع را گرفته است. با خواندن این کتاب فرامیگیرد که کلمات را چگونه کنار هم بگذارید و انها را چگونه ادا کنید تا مخاطبان شما جذب شوند.
در این کتاب میخوانید:
- تقویت روحیه برای سخنرانی
- مواجههی بدون ترس با پرسش و پاسخها
- غلبه بر ترس از صحنه
خواندن کتاب مهارت سخن گفتن در جمع دامیز را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
علاقهمندان به فراگیری اصول سخنرانی را به خواندن این کتاب دعوت میکنیم.
سلام این چند صفحه ای که مطالعه کردم خیلی مفید بود وسعی میکنم که دربرنامه هام استفاده کنم .ممنونم خداخیرتون بده
کتاب ترجمه روان و مناسبی دارد. قابل فهمه. از نظر محتوا هم خیلی کاربردیه. برای دیگران نیز مطالعه آن را توصیه میکنم.
با سلام بر خلاف نظر دوستان ترجمه استانداردی داره. البته میشد کمی خوش سلیقه تر هم ترجمه کرد، ولی ترجمه اش قابل قبول و قابل فهمه.
نمونه ی طنز سیاه ترجمه ی ضعیف و ویراستاری نشده ی این کتابه که قراره کتابی برای تقویت بیان باشه.😳😵😉 متاسفانه ترجمه (به دلیل ماهیتش) حتی به یه اثر ارزشمند رو هم میتونه ضربه بزنه. یعنی شاید متن زبان اصلی
بنظرم باید یکمی با حس و حال بیشتری بیان بشود.