مهدی غلامعلیانتشارات:
به نشر٪۳۰ تخفیف اولین خرید کتاب با کد OFF30
معرفی کتاب امام رضا علیهالسلام و زندگی: گزارشها و داستانهایی کوتاه از زندگی و شیوه رفتاری امام رضا علیهالسلام
«امام رضا علیه السلام و زندگی» نوشته مهدی غلامعلی و دربردارنده گزارش ها و داستان های کوتاه از زندگی و شیوه رفتاری امام رضا علیه السلام است.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب امام رضا علیهالسلام و زندگی: گزارشها و داستانهایی کوتاه از زندگی و شیوه رفتاری امام رضا علیهالسلام و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | امام رضا علیهالسلام و زندگی: گزارشها و داستانهایی کوتاه از زندگی و شیوه رفتاری امام رضا علیهالسلام |
| موضوع | تاریخ اسلام، اخلاق اسلامی |
| حجم فایل کتاب | ۲.۵۷ مگابایت |
| شابک | ۹۷۸۹۶۴۰۲۲۲۶۳۸ |
| تعداد صفحهها | ۱۹۲ صفحه |
| قیمت کتاب | ۴۲۵۰۰ تومان |
بررسی تقابل شیطان با نماز![]()
محمدعلی جابری
کلاس اخلاقمحمدحسین فرمانی
آدم شدن چه مشکل! (خودسازی و تربیت نفس در کلام و آثار امام خمینی(ره))سیدحسین هوشیسادات
۱۸ ساله (۱۸ روایت از عرفات فاطمه سلام الله علیها تا مطاف فاطمیه)حمید سبحانیصدر
دفتر خاطرات فضه (کنیز حضرت زهراعلیهاالسلام)محمدرضا انصاری
قضاوتهای امیرمؤمنان حضرت علی علیهالسلامشیخ محمدتقی شوشتری
شرح و تفسیر زیارت جامعه کبیرهسید داود مطهری
منبرهای یکدقیقهای (منبرهای فاطمی)مجموعه فرهنگی رسانهای وارث
سیره نبویجواد محدثی
بهترین آفریده خداوند؛ اوصاف حضرت امیرالمومنین (ع) از زبان مشایخ اهل سنتعبدالرحیم مبارک
سیرهی علمی و عملی امام رضا (ع)عباسعلی زارعی سبزواری
پدرنرجس شکوریان فرد
جرعه وصالآیتالله العظمی محمدتقی بهجت
راهنماشناسیمحمدحسن وکیلی
در محضر انیس مهربانگروه محتوایی موسسه جوانان آستان قدس رضوی

نگاهی متفاوت به زندگی امام رضا ع دارد،از بخش 4 به بعد برای من جذابتر شد،روزهایی که زندگی نامه ائمه را مطالعه می کنم،احساس می کنم درعصر امام زندگی میکنم و ساعتهای ببشتری از روز به آن حضرت فکر می...بیشتر
من جایی میان صحن جامع رضوی ماندم وسط نماز جماعت های حیاط... جایی بین کاشی های فیروزه ای، بین آیینه کاری ها، فرش ها... جایی بین فراز های جامعه کبیره، مسجد گوهرشاد... چراغانی های حرم... بین "السلام علیک یا علی بن موسی الرضا المرتضی" ... من...بیشتر
خیلی خوب و نسبت به قیمتش هم عالـــــــــــی البته من نسخه چاپی رو خوندم
بسیار عالی، کامل و جامع. بهنسبت قیمتش هم خیلی با ارزشه.
ارتقا امام شناسی با استفاده از داستان های دلنشین و البته مستند... حتماً بخونید تا بیشتر عاشق این امام رئوف بشید😍
تأثیرگذار مشحون از حکمت ارائه الگوی برتر امام شناسی در عین حال با متنهای کوتاه و متنوع
جانم فدای آقاجانم امام رضا (ع) 🩵 حتما مطالعه کنید 👌🏻
من نسخه چاپی رو خوندم و خیلی دوست داشتم
بسیار زیبا تدوین شده است آداب زندگی بهداشت آراستگی احترام بمیهمان توصیههای مدیریتی بر حاکمان از مهمترین مسائل کتاب میباشد
عالی