معرفی و دانلود کتاب امام رضا علیه‌السلام و زندگی: گزارش‌ها و داستان‌هایی کوتاه از زندگی و شیوه رفتاری امام رضا علیه‌السلام pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب امام رضا علیه‌السلام و زندگی: گزارش‌ها و داستان‌هایی کوتاه از زندگی و شیوه رفتاری امام رضا علیه‌السلام

۴.۵ امتیاز(از ۳۸ رأی)
مهدی غلامعلی
انتشارات:
به نشر

معرفی کتاب امام رضا علیه‌السلام و زندگی: گزارش‌ها و داستان‌هایی کوتاه از زندگی و شیوه رفتاری امام رضا علیه‌السلام

«امام رضا علیه السلام و زندگی» نوشته مهدی غلامعلی و دربردارنده گزارش ها و داستان های کوتاه از زندگی و شیوه رفتاری امام رضا علیه السلام است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب امام رضا علیه‌السلام و زندگی: گزارش‌ها و داستان‌هایی کوتاه از زندگی و شیوه رفتاری امام رضا علیه‌السلام و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابامام رضا علیه‌السلام و زندگی: گزارش‌ها و داستان‌هایی کوتاه از زندگی و شیوه رفتاری امام رضا علیه‌السلام
موضوعتاریخ اسلام، اخلاق اسلامی
نویسندهمهدی غلامعلی
انتشاراتبه نشر
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۵/۰۱/۰۱
فرمت کتابPDF

دلتنگِ ماه
۱۳۹۷/۰۸/۱۶

نگاهی متفاوت به زندگی امام رضا ع دارد،از بخش 4 به بعد برای من جذابتر شد،روزهایی که زندگی نامه ائمه را مطالعه می کنم،احساس می کنم درعصر امام زندگی میکنم و ساعتهای ببشتری از روز به آن حضرت فکر می...بیشتر

🌟 najme🌟
۱۳۹۷/۰۵/۰۲

من جایی میان صحن جامع رضوی ماندم وسط نماز جماعت های حیاط... جایی بین کاشی های فیروزه ای، بین آیینه کاری ها، فرش ها... جایی بین فراز های جامعه کبیره، مسجد گوهرشاد... چراغانی های حرم... بین "السلام علیک یا علی بن موسی الرضا المرتضی" ... من...بیشتر

zahra🌿
۱۳۹۷/۰۶/۱۸

خیلی خوب و نسبت به قیمتش هم عالـــــــــــی البته من نسخه چاپی رو خوندم

علیرضا ایوز
۱۳۹۸/۰۶/۱۹

بسیار عالی، کامل و جامع. به‌نسبت قیمتش هم خیلی با ارزشه.

سیده رضوان احمدی
۱۴۰۱/۰۷/۲۹

ارتقا امام شناسی با استفاده از داستان های دلنشین و البته مستند... حتماً بخونید تا بیشتر عاشق این امام رئوف بشید😍

« امید »
۱۳۹۹/۰۲/۲۶

تأثیرگذار مشحون از حکمت ارائه الگوی برتر امام شناسی در عین حال با متن‌های کوتاه و متنوع

bahare
۱۴۰۳/۱۲/۰۱

جانم فدای آقاجانم امام رضا (ع) 🩵 حتما مطالعه کنید 👌🏻

reihaneh1732
۱۴۰۲/۰۲/۰۳

من نسخه چاپی رو خوندم و خیلی دوست داشتم

علی azarian
۱۴۰۲/۰۸/۰۳

بسیار زیبا تدوین شده است آداب زندگی بهداشت آراستگی احترام بمیهمان توصیه‌های مدیریتی بر حاکمان از مهمترین مسائل کتاب می‌باشد

fatemeh
۱۴۰۱/۱۱/۰۵

عالی

بررسی تقابل شیطان با نماز
محمدعلی جابری
کلاس اخلاق
محمدحسین فرمانی
آدم شدن چه مشکل! (خودسازی و تربیت نفس در کلام و آثار امام خمینی(ره))
سیدحسین هوشی‌سادات
۱۸ ساله (۱۸ روایت از عرفات فاطمه سلام الله علیها تا مطاف فاطمیه‌‫)
حمید سبحانی‌صدر
دفتر خاطرات فضه‌ (کنیز حضرت زهراعلیهاالسلام‌)
محمدرضا انصاری
قضاوت‌‏های امیرمؤمنان حضرت علی علیه‏‌السلام
شیخ محمدتقی شوشتری
شرح و تفسیر زیارت جامعه کبیره
سید داود مطهری
منبرهای یک‌دقیقه‌ای (منبرهای فاطمی)
مجموعه فرهنگی رسانه‌ای وارث
سیره نبوی
جواد محدثی
بهترین آفریده خداوند؛ اوصاف حضرت امیرالمومنین (ع) از زبان مشایخ اهل سنت
عبدالرحیم مبارک
سیره‌ی علمی و عملی امام رضا (ع)
عباسعلی زارعی سبزواری
اقیانوس مشرق
مجید پورولی کلشتری
آموزه‌های معرفت؛ شرح دعای ابوحمزه ثمالی (جلد اول)
سیدمحمدمحسن حسینی طهرانی
خداشناسی
محمدحسن وکیلی
منبرهای یک دقیقه ای (منبرهای رضوی)
مجموعه فرهنگی رسانه‌ای وارث
پدر