دانلود و خرید کتاب آسمانی هیات تحریریه موسسه فرهنگی مطالعاتی شمس الشموس
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.

معرفی کتاب آسمانی

«آسمانی» از آثار پژوهشی هیأت تحریریه مؤسسۀ فرهنگی مطالعاتی شمس‌الشموس است و به زندگی و اندیشه‌های آیت‌الله محمدعلی شاه‌آبادی(۱۳۲۸-۱۲۵۳) می‌پردازد. در بخشی از کتاب می‌خوانیم: زندگی آیت‌الله شاه‌آبادی را می‌توانیم به شش دورۀ زمانی تقسیم کنیم: الف. دوران ۱۲ سالۀ کودکی و نوجوانی که در اصفهان اقامت داشتند و مقدمات علوم حوزوی را نزد پدر و برادر بزرگوارشان و سایر علما و اساتید اصفهان آغاز می‌کنند. ب. دورۀ بعدی اقامت ۱۶ ساله در تهران است که از محضر اساتید دیگری از جمله آیت‌الله میرزا ابوالحسن طباطبایی اصفهانی مشهور به میرزای جلوه (استاد فلسفه) ، میرزا هاشم گیلانی اشکوری (استاد عرفان) و آیت‌الله میرزا محمدحسن آشتیانی (استاد فقه و اصول) بهره‌ها می‌برند. ایشان اجازۀ اجتهادشان را در همین دوره در سن هجده سالگی دریافت می‌کنند و تا سن ۲۸ سالگی اقامت و تحصیلشان در تهران ادامه پیدا می‌کند و آن‌گاه به اصفهان می‌رود و دو سال در آنجا اقامت می‌کند. ج. دورۀ سوم زندگی ایشان از سن سی سالگی آغاز می‌شود که برای تکمیل علوم خویش به نجف اشرف و سایر عتبات سفر کرده، مدت هفت سال در نجف اقامت می‌کنند و از محضر بزرگانی نظیر آیت‌الله ملا محمدکاظم خراسانی (صاحب کفایه)، آیت‌الله شیخ فتح‌الله شریعت اصفهانی (شیخ‌الشریعه) و... بهره‌ها می‌برند. د. دورۀ چهارم اقامت ۱۷ سالۀ ایشان در تهران است که در این ایام به فعالیت‌های علمی و تبلیغی و مبارزاتی با حکومت وقت اشتغال داشتند. ه. ا. دورۀ پنجم سفر به قم و اقامت در این شهر است که حدود ۷ سال طول کشید. در این دوره ایشان به تدریس و اشتغالات علمی و معنوی مشغول بودند. و. دورۀ ششم حیاتشان بازگشت به تهران و اقامت در آن شهر تا پایان عمر مبارکشان بود که با اوج مبارزات سیاسی و فعالیت‌های اجتماعی ایشان مقارن بود و حدود ۱۵ سال طول کشید.
آوا
۱۳۹۵/۱۲/۲۰

بسیار عالی بود. لطفا از زندگی بزرگان بیشتر بگذارید.

«اساس دین حب حضرت صدیقه (س) است.
mim_mahdy
قریب به یقین است که یاحسین یکی از اسماء اعظم الهی است.
lj90
جناب عارف بزرگوار و شیخ عالی‌مقدار ما می‌فرمودند که مواظبت به آیات شریفۀ آخر سورۀ حشر، از آیۀ شریفۀ یا ایّها الذینَ آمنوا اتّقوا الله و لتنظر نفس ما قدمت لغد تا آخر سورۀ مبارکه، با تدبر در معنی آن‌ها در تعقیب نمازها، خصوصاً در اواخر شب که قلب فارغ‌البال است، خیلی مؤثر است در اصلاح نفس و نیز برای جلوگیری از شرّ نفس و شیطان، دوام وضو را سفارش می‌فرمودند و می‌گفتند وضو به منزلۀ لباس جندی است.»
lj90
اصولاً روش تربیتی‌شان این بود که هیچ‌وقت تکلیف سخت به ما نمی‌کردند، مثلاً به من می‌گفتند که دعای کمیل را حفظ کن، بعد از آن نمی‌پرسیدند حفظ کردی یا نه، من خودم که حفظ شدم به ایشان گفتم که دعای کمیل را حفظ کردم. فشار نمی‌آوردند روی ما. می‌گفت بابا، برو این کار را بکن. ما هم می‌دیدیم بابا دوست دارد می‌رفتیم می‌کردیم.
hanisa
به ذره گر نظر لطف، بوتراب کند به آسمان رود و کار آفتاب کند
کاربر ۵۴۱۱۴۶۲
برترین مردم کسی است که به عبادت خدا عشق بورزد و برای آن آغوش باز کند و از جان آن را دوست بدارد و با بدن خود بدان بپردازد و به چیز دیگر اشتغال نیابد، چنین کسی را اندیشۀ آن نخواهد بود که دنیایش با آسایش و راحتی بگذرد یا با سختی و مشقت.»
zeynab
زمانی که به توصیف علم و شجاعت و سایر فضایل علی (ع) می‌نشیند، می‌فرماید: «این‌ها مجسمه جمال و کمال‌اند، علم هموست، نه اینکه علمی باشد و بگوییم حضرت علی (ع) عالم است بلکه او خود عین علم است. او خود عین تقواست، نه اینکه بگوییم حضرت علی (ع) متقی است. تمام تقوی را مجسم کن و نامش را بگذار حضرت علی (ع). تمام شهامت را مجسم کن و نامش را بگذار حضرت علی (ع). تمام شجاعت را، تمام عظمت را، تمام غیرت را و تمام صفات حمیده را مجسم کن و نام آن را بگذار حضرت علی (ع) ... و حالا همین عین علم و تقوی و فضائل و کمالات میان مشتی آدم نفهم و نادان! چقدر مظلومیت! به حضرت علی (ع) اهانت کنند و او نتواند دفاع کند، مردم می‌توانند قضیۀ امام حسین (ع) را درک کنند اما مصیبت علی (ع) را نه!»
سجاد
در ضمن سیر، اول مرتبه اتکاء به خانم حضرت صدیقه (س) داشته باشد و این محبت خانم حضرت صدیقه (س) است که انسان را به راهی که باید برود هدایت می‌کند و اگر نباشد اصلاً سیری وجود نخواهد داشت
Azade
«شما هم اگر شب‌ها توفیق پیدا کردید و بیدار شدید صلوات حضرت صدیقه (س) را بفرستید و با ایشان مأنوس شوید. در نوافل شب به مقام شامخ حضرت زهرا (س) توجه کنید و بدانید که استمداد گرفتن از ایشان موجب قرب و ترقی معنوی می‌شود و خداشناسی انسان را زیاد می‌کند.»
Azade
«اگر اینجا نادم نشوی آنجا به نارالله مبتلا خواهی شد.»
Azade

حجم

۵۶۸٫۲ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۱

تعداد صفحه‌ها

۲۴۰ صفحه

حجم

۵۶۸٫۲ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۱

تعداد صفحه‌ها

۲۴۰ صفحه

قیمت:
۸۰,۰۰۰
تومان