معرفی کتاب صد قطرهی بارانی که پشت سر میدویدند
«صد قطرهی بارانی که پشت سر میدویدند» گزیده شعرهای آرسنی تارکوفسکی(۱۹۸۹-۱۹۰۷)، شاعر و مترجم برجسته روس است.
جهان تارکوفسکی جادوی پنهانی است که گاهی به سختی میتوان به آن راه یافت. شعر او دارای پیچیدگی خاص و تنوع معانی فراوانی است. او در مورد احساسات پیچیده، پیچیدگی پدیدهها، جایگاه انسان و شرایط تاریخی به وجود آمدن او میگوید. گاهی کلمهها معنای دقیق خود را ندارند و در بعضی از شعرها واحدهای معنایی بلافاصله چندین فضا در ذهن مخاطب به نمایش میگذارند. همین طور ساخت کلمههای جدید و ناآشنا، ارجاعات مختلف به متون مقدس و قصههای اسطورهای نیز در دشواری و سختفهمی اشعار او بیتاثیر نیستند. اما بدون شک همهی اینها از لذت روبهرو شدن با تصاویر بدیع و احساسات تاثیرگذاری که به وفور در اشعار او دیده میشود نمیکاهد.
در یکی از سرودههای این کتاب میخوانیم:
«در سایه روشنها، در پیچیدگیهای خطوط
خود را یافتم، چون برادری که برادرش را:
مانندهی یکی زنبور که جشن میگیرد
در میانهترین وجه گل سرخ.
نمیدانم که هستم و از کجایم
حکم ازل کجاست؟ بهشت یا جهنم،
تنها میدانم که برای این معجزه
نامیرایی خویش را قربانی خواهم کرد.
قلب خودآگاه ـ
پنجمین عنصر هستی،
هیچ یاد ندارد از وطن ـ
از گلبرگهای جهانِ در تغییر.»
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب صد قطرهی بارانی که پشت سر میدویدند و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | صد قطرهی بارانی که پشت سر میدویدند |
| حجم فایل کتاب | ۰.۷۱ مگابایت |
| شابک | ۹۷۸-۹۶۴-۸۷۶۵-۷۸-۶ |
| تعداد صفحهها | ۴۸ صفحه |
| قیمت کتاب | ۱۰۰۰۰ تومان |
فردا شاید یکشنبه باشد![]()
علی شاهمرادی
عاشق آزادیغاده السّمان
ابرم در آسمان درد می کندمارین سورسکو
سودای کولیوار مارینا تسوتایوامارینا تسوتایوا
بلندیهای ماچوپیچوپابلو نرودا

انتخاب شعر ها مناسب بودند ولی به نظر متناسب نمی رسیدند ، بعضی شعر ها نسبت به بقیه خیلی زیباتر بودند. بعصی از اشعار پر از ظرافت بودند و به زیبا ترین شکل طبیعت را شرح می دادند و قصه خود...بیشتر