با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتیات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.

کتاب رنگ سحرآمیز
۳٫۰
(۴)
خواندن نظراتمعرفی کتاب رنگ سحرآمیز
«رنگ سحرآمیز» دربردارنده ۷ داستان کوتاه از پریمو لِوی(۱۹۸۷-۱۹۱۹)، نویسنده ایتالیایی نوگرای سده بیستم است. داستانهای این کتاب دری هستند به جهانی شگفتانگیز و آکنده از رویدادها و دگرگونیهای پیشبینینشده.
در یکی از داستانهای کوتاه این کتاب میخوانیم:
«چهار آسانسور آنجا بود، اما طبق معمول یکیشان از کار افتاده بود. همیشه همان نبود و حتی تابلویی که روی در آویزان میشد هم یکی نبود. مثلا این یکی میگفت: «در حال تعمیر»؛ روی بقیه ممکن بود این نوشته شده باشد که: «خراب است»، «دست نزنید» یا حتی «به زودی برمیگردد». شاید دربان یا یک سرپرست بود که تابلوها را بنا به هوس کنایهآلود مبهمی عوض میکرد. صفهایی جلوی سه آسانسور دیگر، و حتی این یکی تشکیل میشد، هر روز در شروع و پایان روزِ کاری این اتفاق میافتاد. اگر دفتر آریگو در طبقهی نهم نبود، از پلهها میرفتف هرچند گاهی برای ورزش همین کار را میکرد، اما آن صبح او احساس خستگی میکرد.
آسانسور بالاخره رسید، و همان موقع هم از مملو کارمندانی بود که در زیرزمین سوار میشدند. آریگو با انرژی اما بدون آن که هل دهد وارد شد. آسانسور به بالا رفت و در هر طبقه با تکانی ناگهانی متوقف میشد و آدمها خارج و وارد میشدند و با حواسپرتی با هم سلام و احوالپرسی میکردند. در طبقهی نهم آریگو خارج شد و کارت حضورش را پانچ کرد. دو سالی میشد که در هر طبقه یک ساعت ثبت ورود گذاشته بودند. این بدعت معقولی بود. سابق بر این فقط یکی از این ساعتها در طبقهی اول بود که گلوگاه وحشتناکی به وجود میآورد، تا حدی به این دلیل که انضباط کمی در کار بود و همه سعی میکردند خودشان جلوتر جا کنند.»
ستاره خواران![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
رومن گاری
در جستوجوی زمان از دست رفته؛ در سایهی دوشیزگان شکوفامارسل پروست
بارش کلاه مکزیکی (یک رمان ژاپنی)ریچارد براتیگان
اومون راپیمان خاکسار
داستان های کوتاه از نویسندگان ژاپنیمایکل امریج
جان شیرین و شش داستان دیگرآلیس مونرو
تماس سردچاک پالانیک
در جستوجوی زمان از دست رفته؛ کومبرهمارسل پروست
از آنجا که ایستاده بودم چه دیدمآرتوش بوداقیان
طرف تاریکی: گزیده داستانهای کوتاهمحبوبه موسوی
هفت روز نحس مجموعه داستانکاوه میرعباسی
در جستوجوی زمان از دست رفته؛ نام جاها؛ ناممارسل پروست
داستانهای نوین آلمانی(بیستوشش داستان)هاینریش بل
چه کسی پالومینو مولرو را کشت؟ماریو بارگاس یوسا
پایان شاد؛ گزیدهای از داستانهای معاصر روسیهشهره روحی
آینهی شکستهکاترین آن پورتر
گوساله و دوندهی دو استقامتمو یان
آخرین غروبهای زمینروبرتو بولانیو
گشت شبانهپاتریک مودیانو
حجم
۴۴٫۵ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۳
تعداد صفحهها
۸۰ صفحه
حجم
۴۴٫۵ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۳
تعداد صفحهها
۸۰ صفحه
قیمت:
۲۵,۰۰۰
تومان
نظرات کاربران
معرکه است.