معرفی و دانلود کتاب ساعت‌ها + خلاصه رایگان

انتشارات:
انتشارات افراز

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب ساعت‌ها

«ساعت‌ها» فیلمنامه‌ای به قلم دیوید هِر(-۱۹۴۷)، نویسنده بریتانیایی که به سبب نوشتن این فیلمنامه نامزد دریافت جایزه اسکار شد.

در مقدمه مترجم بر این کتاب می‌خوانیم:

«از اکران فیلم ساعت‌ها تا به امروز حدود ده سال می‌گذرد و گمان می‌کنم کمتر کسی باشد که به ادبیات، ویرجینیا وولف و یا هنر بازیگری اِد هَریس، نیکول‌ کیدمن، مریل استریپ و جولیان موور علاقه‌مند بوده و این فیلم را ندیده باشد. متن فیلمنامه‌ی ساعت‌ها با بسیاری از فیلمنامه‌هایی که خوانده‌ام فرق می‌کند. توضیحات و توصیفات صحنه‌ها نه آن‌قدر زیادند که برای فیلمنامه‌خوان‌ها، در روایت داستان، سکته ایجاد کند و نه آن‌قدر کم، که کمبودی برای تصویر کردنشان در ذهن، حس شود.

انتخاب واژگان توسط دیوید هِر برای شرح حال افراد در سکانس‌ها و پلان‌های مختلف ــ که به‌نظرم فقط به ذهن یک نمایشنامه‌نویسِ بریتانیایی می‌آید ــ بی‌نهایت هوش‌مندانه است و متن فیلمنامه به‌تنهایی، همه‌ی آن‌هایی که دغدغه‌های مشترکی با کاراکترهای اصلی فیلم دارند را به خود جذب می‌کند.»

در بریده‌ای از کتاب می‌خوانیم:

«کلریسا: اوه، جداً؟ می‌دونم کتاب آسونی نیست.

باربارا لبخند می‌زند، نه نامهربانانه، به شکلی که انگار کتاب را دست کم گرفته است.

می‌دونم. نوشتنش ده سال از وقتش رو گرفت.

باربارا: خوب، آره. حدس زدم.

شاید ده سالم خوندنش طول بکشه.

کلریسا لبخند می‌زند و به‌سمت میز می‌رود که گل‌ها را تحویل بگیرد.

تویی، درست نمی‌گم؟

کلریسا: چی منم؟

باربارا: توی رمان؟ منظورش تو نیستی؟

کلریسا: اوه، فهمیدم. آره.

کلریسا شانه بالا می‌اندازد. نیم‌خشنود و نیم خجالت‌زده.

منظورم اینه که تا حدودی. یک جورایی. ریچارد یک نویسنده‌ست.

کارش اینه. از چیزایی که واقعاً اتفاق می‌افتند استفاده می‌کنه.

باربارا: بله.

کلریسا: و سال‌ها پیش، اون و من دانشجو بودیم، درسته.

اما بعد اون همه‌چیز رو تغییر می‌ده.

باربارا: البته.»

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب ساعت‌ها و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابساعت‌ها
شابک۹۷۸-۹۶۴-۲۴۳-۳۱۵-۵‬‭‬
برچسبمجموعه اقتباس سینمایی

akram
۱۳۹۵/۱۱/۱۸

این کتاب عاااااالیه. سبک قشنگی دارد، شبیه به ویرجینیا وولف خواسته عمل کنه ولی خیلی منظم تر از اون. لذت بردم از خوندنش.

۱۴۰۵/۰۱/۱۱

من فیلمش رو دیدم که عالی بود خیلی دنبال رمانش هستم که متاسفانه هیچ‌جا موجود نیست

لیندا
۱۳۹۵/۱۰/۲۸

من این کتاب رو امانت از کتابخانه گرفتم و خواندم به جذابی انچه ازش تعریف میشه نیست ولی خواندنش هم ضرر نداره.

Nasim
۱۳۹۵/۰۸/۱۰

ساعت ها یکی از کم نظیر ترین فیلمهایی بوده که دیدم! بعد از دیدنش تا مدتها درگیر فیلم بودم. فیلمنامه عالی، بازی های عالی و بسیار خوش ساخت. این فیلمنامه و فیلم شما رو با قسمتی از زندگی ویرجینیا وولف در...بیشتر

۱۳۹۹/۱۱/۰۸

قشنگه

mahsajigal
۱۳۹۵/۰۸/۱۰

خیلی خیلی جالب و عالی

۱۴۰۳/۱۱/۲۴

اثری بسیار هنرمندانه و عمیق.

نازبانو
۱۳۹۵/۱۱/۱۸

فیلمش عااااااااالیه

🌻سپیده 🌻
۱۳۹۵/۰۹/۱۵

فیلمش که فوق العاده اس

بریده‌هایی از کتاب

نمی‌تونی با اجتناب کردن از زندگی، آرامش به‌دست بیاری
لورا لباس رسمی‌تری پوشیده و آرایش کرده است. زِرِه به تن کرده تا برود بیرون و وارد دنیا شود.