کتاب امام من
معرفی کتاب امام من
کتاب امام من نوشتهٔ نرجس شکوریان فرد است و عهد مانا آن را منتشر کرده است.
درباره کتاب امام من
کتاب امام من داستان زندگی امام زمان، حضرت مهدی (عج)، پیش از تولد، تولد و کمی پس از آن را روایت میکند و در قصهای موازی، سری به دنیای معاصر میزند که در آن اتفاقاتی در جریان است، اما امام همهٔ ما هنوز کنارمان حضور دارد و کمکمان میکند. با خواندن این کتاب که نثری روان و ساده دارد، میتوانید با زندگی امام عصر بیشتر آشنا شوید و همچنین دربارهٔ ارتباط با این امام در عصر غیبت و نیز چگونگی انتظارکشیدن برای ظهور ایشان و مومنِ ایشان بودن بیشتر بدانید.
خواندن کتاب امام من را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران حضرت مهدی (عج) پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب امام من
نامهها و نوشتهها و امانتهای مالی مردم همراهش بود. باید به امام تحویل میداد.
وقتی رسید سامرا، خبر، همه جا پیچیده بود؛ امام حسن عسکری(ع) دیگر بین ما نیست.
حالش دگرگون بود. دنیا بدون امام روشنایی نداشت برایش. میدانست که نمیگذرد زندگی بیولی خدا.
کنار خانهی امام که رسید، جعفر، عموی امام را دید ایستاده و همه به او تسلیت میگویند. ذهنش بههم ریخت. نه ردا و عبا و نه عمامهی جعفر او را فریب نمیداد. میدانست که با خلیفهی باطل عباسیان و دم و دستگاه آنها رفتوآمد دارد، میدانست که در خفا اهل باده و... است. میدانست که پسر امام است و عملش خلاف دستور امام.
رفت مقابل جعفر. نه جعفر از او پرسید، نه او از امانات چیزی گفت.
متحیر و گریان ایستاده بود. سر و صدایی شد. متوجه شد که میخواهند بر پیکر امام نماز بخوانند!
جعفر جلو رفت و ایستاد و پشت سرش عدهای.
در ذهنش گذشت که تنها یک امام بر بدن امام نماز میخواند، جعفر که... که جعفر دست بالا برد تا تکبیر اول را بگوید...؛
پسری زیبارو جلو آمد، عبای جعفر را گرفت و گفت:
- عمو، عقب بیا که من به نماز بر پدرم شایستهتر از تو هستم...
حالش، حال دگرگون قبل نبود، حال سردرگم و بیکسی. بعد از نماز ایستاد که همان پسر مقابلش قرار گرفت و فرمود:
- ای بصری؛ نامهها و نوشتههایی را که همراهت هست بیاور.
اشک در چشمانش حلقه زد، دلش از دگرگونی به آرامش رسید. چشمش را بست و در دل چنان خدا را شکر کرد که تا به حال نکرده بود.
خیلی خیلی عالیه💙 یکی از بهترین کتاب هایی که درمورد امام زمان(عج) خوندم🌼
با قسمت معرفی کتاب توقع زندگینامه و داستان های بیشتری از حضرت مهدی داشتم اما بیشتر دلنوشته بود تا زندگینامه و کتاب...
سلام...بیشتر دلنوشته است نه کتاب
کتاب بسیار عالی از همه جهت: محتوا، قلم نویسنده، ارتباط حسی و... حتما بخونیر که پشیمون میشید
خیلی زیبا بود
در عین حال که نوشته های این نویسنده بسیار شیرین است و دلنشین اما جهت روانی سخن بعضی جزیات حذف شده یا با زبان نویسنده مطرح شده و لذا انچه در کتابهای ایشان می یابید یک کتاب حدیثی مستند و
خیلی عالیه باید بارها خواند