کتاب من نه، ما؛ جلد دوم نرجس شکوریان فرد + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب من نه، ما؛ جلد دوم

کتاب من نه، ما؛ جلد دوم

معرفی کتاب من نه، ما؛ جلد دوم

کتاب من نه، ما؛ جلد دوم نوشته نرجس شکوریان فرد، اثری است که به زندگی مشترک، روابط زن و شوهر و نقش فرزندآوری در خانواده می‌پردازد. این کتاب با نگاهی صمیمی، دغدغه‌ها و چالش‌ها و لذت‌های زندگی زناشویی را از زاویه‌ای متفاوت روایت می‌کند. نویسنده با بهره‌گیری از تجربه‌های شخصی و گفت‌وگوهای روزمره میان زن و شوهر، به موضوعاتی چون تقسیم وظایف خانه، نقش‌های جنسیتی، فشارهای اجتماعی و رسانه‌ای و معنای واقعی خوشبختی و آرامش در خانواده می‌پردازد. نشر عهد مانا این کتاب را منتشر کرده است. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب من نه، ما؛ جلد دوم

کتاب من نه، ما؛ جلد دوم نوشته‌ی نرجس شکوریان فرد، اثری در حوزه‌ی خانواده و سبک زندگی است که با روایتی داستان‌گونه و گفت‌وگو محور، به بررسی روابط زن و شوهر و نقش فرزندان در زندگی مشترک می‌پردازد. این کتاب ادامه‌ای بر جلد اول است و فضای آن بیشتر حول خانه‌ی عروس و داماد، تجربه‌های روزمره، دغدغه‌های تربیتی و چالش‌های اجتماعی شکل گرفته است. نویسنده با زبانی صمیمی و طنزآمیز، از زاویه‌ی نگاه زن و مرد، مسائل مختلفی مانند تقسیم کار خانه، انتظارات متقابل، فشارهای فرهنگی درباره‌ی فرزندآوری و نقش رسانه‌ها در شکل‌دهی باورها را مطرح کرده است. ساختار کتاب مبتنی بر نامه‌نگاری، گفت‌وگو و روایت‌های کوتاه است که هرکدام به موضوعی خاص می‌پردازند و در مجموع تصویری چندلایه از زندگی خانوادگی معاصر ارائه می‌دهند. در این میان، حضور فرزندان و دغدغه‌های تربیتی، جایگاه ویژه‌ای در روایت دارند و نویسنده تلاش کرده است با طرح پرسش‌های بنیادین درباره‌ی نقش زن و مرد، مخاطب را به تأمل درباره‌ی ارزش‌های خانوادگی و هویت فردی دعوت کند.

خلاصه کتاب من نه، ما؛ جلد دوم

کتاب با روایت‌هایی از زندگی روزمره‌ی زوجی جوان آغاز می‌شود که پس از ازدواج با چالش‌های جدیدی روبه‌رو می‌شوند. دغدغه‌های ساده‌ای مانند آماده‌کردن غذا، تقسیم کارهای خانه و انتظارات متقابل بهانه‌ای می‌شود برای گفت‌وگوهای صمیمی و گاه طنزآمیز میان زن و شوهر. نویسنده با جزئیات به احساسات، تردیدها و نگرانی‌های شخصیت‌ها می‌پردازد و نشان می‌دهد که چگونه باورهای سنتی و توصیه‌های اطرافیان می‌تواند بر روابط زوج تأثیر بگذارد. در ادامه، موضوع فرزندآوری و نقش بچه‌ها در زندگی مشترک به‌عنوان محور اصلی مطرح می‌شود. نویسنده با طرح پرسش‌هایی درباره‌ی معنای خوشبختی، نقش زن و مرد و تأثیر رسانه‌ها و تبلیغات بر نگرش نسل جدید نسبت به خانواده و فرزند، فضایی برای تأمل و گفت‌وگو ایجاد می‌کند. روایت‌ها گاه به‌شکل نامه‌نگاری یا پیامک میان زن و شوهر پیش می‌رود و گاه با نقل‌قول‌هایی از مادر یا معلم، ابعاد تازه‌ای به بحث افزوده می‌شود. کتاب به موضوعاتی چون فشارهای اجتماعی برای ازدواج و بچه‌دارشدن، مقایسه‌ی نقش‌های زن و مرد در خانه و جامعه و تأثیر باورهای فرهنگی بر تصمیم‌گیری‌های فردی می‌پردازد. در بخش‌هایی از کتاب، نویسنده با اشاره به تجربه‌های شخصی و جمعی به نقد سیاست‌های جمعیتی و تبلیغات رسانه‌ای درباره‌ی تعداد فرزندان و نقش مادری می‌پردازد. درنهایت، کتاب با تأکید بر اهمیت بازگشت به نقش‌های اصیل خانوادگی و ارزش‌های انسانی، مخاطب را به بازاندیشی درباره‌ی معنای واقعی آرامش و رضایت در زندگی دعوت می‌کند.

چرا باید کتاب من نه، ما؛ جلد دوم را بخوانیم؟

این کتاب، تجربه‌های واقعی و دغدغه‌های روزمره‌ی برخی از خانواده‌های ایرانی را بازتاب می‌دهد. ویژگی شاخص این کتاب، پرداختن به موضوعات حساس و گاه چالش‌برانگیز مانند نقش زن و مرد، فرزندآوری، فشارهای اجتماعی و تأثیر رسانه‌ها بر سبک زندگی است. نویسنده با زبانی ساده و طنزآمیز، فضای گفت‌وگو و همدلی را میان شخصیت‌ها ایجاد کرده و مخاطب را به تأمل درباره‌ی باورهای رایج و ارزش‌های خانوادگی دعوت می‌کند. خواندن این کتاب فرصتی است برای بازنگری در نگاه به زندگی مشترک، نقش‌های جنسیتی و معنای خوشبختی؛ به‌ویژه برای کسانی که به‌دنبال درک عمیق‌تر روابط خانوادگی و تربیت فرزند هستند.

خواندن این کتاب به کسانی پیشنهاد می‌شود که دغدغه‌ی روابط خانوادگی، تربیت فرزند، نقش‌های زن و مرد و چالش‌های زندگی مشترک را دارند. همچنین این اثر برای زوج‌های جوان، والدین، مشاوران خانواده و افرادی که به‌دنبال بازاندیشی در باورهای رایج درباره‌ی خانواده و فرزندآوری هستند، مناسب است.

بخشی از کتاب من نه، ما؛ جلد دوم

«حرف یازدهم

مردها همگی یک بچهٔ تمام عیارند، می‌رسند خانه دلشان سکوت خانه را نمی‌خواهد و یادداشت روی کاشی‌های سفید آشپزخانه را! مخصوصا چون تویی که نبودت زجرآور است!

وقتی در را باز می‌کنم و صدا و قامتت به استقبال نمی‌آید فقط نصف خستگی از تنم بیرون می‌رود. شاید مردهای دیگر بگویند: یک روز نبودنش هم غنیمت است، اما برای من که تو خود منی از جنس لطیف و پرمحبتش، مسکن و آرام‌بخشی می‌شود که می‌خواهمش و ندارمش!

آن جملات بالا ادبی‌اش بود، دو کلمه مردانه هم بگویم:

به این معلمتون بگو که با من چه کردی؟ ببین راضی می‌شه مرد خسته و امیدوار رو این‌طوری ناامید کنی! من الان غذا می‌خوام؟ خواب می‌خوام؟ بپرس ازش زن! نه خواب دارم نه خوراک فقط این رو بگم که بدون تو غذا بهم نمی‌چسبه ولی این غذایی که گذاشتی کم بود!

خواب هم به سراغ چشمام نمی‌آد فقط اگر خواستی بیای زودتر زنگ بزن که تا بیدار بشم و آماده بشم طول می‌کشه!

شوهر جانت!»