کتاب میر و علمدار
معرفی کتاب میر و علمدار
کتاب میر و علمدار نوشته نرجس شکوریان فرد است. این کتاب در رابطه با زندگی و مجاهدت حضرت ابالفضل العباس سلام الله علیه از زبان مادر بزرگوارشان است.
انتشارات عهد مانا در تلاش است تا با همکاری نویسندگان حرفهای و توانا کتابهایی در معیار و استاندارد ملی و بینالمللی تولید کند. این انتشارات قصد دارد برای گروههای مختلف سنی و خانوادههای فرهیخته ایرانی آثاری متناسب با فرهنگ ایرانی اسلامی منتشر کند تا خوانندگان با خیال راحت به سراغ ادبیات داستانی بروند.
کتابهای عهد مانا زیرنظر متخصصان باتجربه منتشر میشود و علاوهبر سرگرمی و لذت مطالعه آموزش و تربیت را هم به همراه دارد. خوانندهی ایرانی بعد از مطالعه کتاب میتواند با نگاهی بازتر نسبت به مسائل در جامعه زندگی کند.
خواندن کتاب میر و علمدار را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام کسانی که میخواهند با زندگی حضرت ابالفضل آشنا شوند پیشنهاد میکنیم
بخشی از کتاب میر و علمدار
میدانی مادر، علی (ع) را خدا در شب بعثت، همراه پیامبرش کرده بود تا آنچه جبرئیل امین آورد و خواند را بشنود؛ تنها محمدمصطفی و علیمرتضی (ع)! در شب معراج، خدا با محمدمصطفی (ص) با صدای علی (ع) سخن گفته بود، در هجرت، پیامبراکرم (ص)، فاطمهاش را به علی (ع) سپرده بود تا به مدینه بیاورد، ضرب شمشیر علی (ع) در خندق کاری کرده بود که خداوند جبرئیل را برای تقدیس علی به زمین فرستاده بود که: ضربت شمشیر علی در خندق، افضل از عبادت تمام امتم تا روز قیامت است! لافتی الّا علی... هیچ جوانمردی نیست جز علی را، خدا در وصف او بر زبان پیامبرش جاری کرد. خطبهٔ برادری با پیامبر (ص) را، خداوند تنها با علی (ع) جاری کرد. در خانههایی که به مسجد باز بود، باید میبستند مگر در خانهٔ علی چون خداوند فرمود. خداوند پیامبر را ایستاند تا روز غدیر به همه علی را معرفی کند برای جانشینی و قبولی اعمال را به پذیرش ولایت علی منوط کرد...
حالا این علی (ع) که امیرمؤمنان بود، میآمد برای خواستن منی که دختر قبیلهای بودم هرچند معروف، اما نه ذرهای در شأن ملکوتی علی بنابیطالب!
من که اصلا جوابی نداشتم. سیمرغ خبر آورده بود برایم انگار.
بعضی خبرها را نه برای تکذیب میگویند نه برای تایید. تو هم نمیشنوی که رد یا جذبش کنی، چون هیچوقت حتی در آرزوهایت هم قابل نبودی که خواهانش باشی؛ لطف است لطف!
از خانم شکوریانفرد هرکتابی که به دستون رسید بخونید. بدون استثنا همهٔ کتاباش عاااالین😍
بی نظیر با قلمی روان
داستان از زبان ام البنین (س) هست. و چقدر قشنگ.. و چقدر دردناک.. کتاب بسیار عالی ای هست حتما مطالعه کنید.
این کتاب شمارا به دلِ امالبنینِ بعد از عباس وصل میکند.
این کتاب محشرههههه از زبان بانو ام البنین خطاب به حضرت عباس است که بعد شهادت حضرت عباس هرروز میرن بالای یه سنگی به عنوان سنگ قبر دردونه اشون و براشون از غدیر و خواستگاریشون و عشق شدیدشون به حضرت
مگه قشنگتر از این کتابم هست؟😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
عالی و بینظیر بود پر از مفهوم پر از احساس...
زیبا زیبا و خواندنی 👌🏼🥹
میر و علمدار ای جانمم این کتاب فوق العاست. سرتاسرش پر از حس شیرین مادریِ خانم ام البنینه. توصیه میکنم حتماا حتما مطالعه کنین