کتاب بعضیها برنمیگردند
مریم منوچهریانتشارات:
انتشارات روزنه٪۳۰ تخفیف اولین خرید کتاب با کد OFF30
معرفی کتاب بعضیها برنمیگردند
«بعضیها برنمیگردند» رمانی نوشته مریم منوچهری( -۱۳۵۹)، نویسنده ایرانی است. این کتاب که نخستین رمان این نویسنده است، زندگی را در روزهای جنگ و با محوریت خوزستان روایت میکند. این کتاب ۶ فصل دارد که هر فصل به نام یکی از شخصیتهای داستان نامگذاری شده و به تدریج تا پایان کتاب، این شخصیتها به هم پیوند مییابند.
در بخشی از کتاب میخوانیم:
«مردها مثل مور و ملخ از آرایشگاه بیرون ریختند. مثل وقتهایی که یک کاسه بزرگ از میوههای جورواجور از روی میز میافتد و همه میوهها پخش زمین میشوند. از چهرهشان معلوم بود ترسیدهاند و وحشتزده از سلمانی به بیرون سرازیر شدهاند. همه آنها سر را بالا گرفته و به آسمان نگاه میکردند. هنوز پیشبند سفیدی به دو نفرشان آویزان بود و از نصف صورت یکی از آنها خمیر ریشتراشی پاک نشده بود.
جعفرقیچی، مرد سلمونی محله، مات و مبهوت این طرف و آن طرف را نگاه میکرد. یکی از مردها حالت خیلی خندهداری داشت. مشخص بود قبل از حمله برای وقتگذرانی تا زمانی که نوبتش شود، یکی از مجلههای پارهپوره و قدیمی را که معمولاً روی میز شیشهای وسط مغازه پخشوپلا بودند، ورق میزده که حالا هم همانطور مجله به دست و بیحواس سرش را به چپ و راست میچرخاند.
از صدای همهمه مردم متوجه شدم دو کوچه بالاتر را زدهاند. دود سیاه و تیرهای هم از آنجا به هوا میرفت. دودل بودم که برگردم خانه یا جلوتر بروم. پیادهرو شلوغ شده بود. بعضیها سراسیمه در مسیر عکس، فرار میکردند. زن میانهسالی با مانتوی بلند مشکی، مقنعه چانهدار و کفش پهن و سورمهایرنگی به سمت پایین میدوید. گاهی برمیگشت و پشت سرش را نگاه میکرد. چند باری در همین فاصله کوتاه با دهان باز، سکندری خورد. معلوم بود خیلی ترسیده و وحشت کرده است.»
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب بعضیها برنمیگردند و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | بعضیها برنمیگردند |
| موضوع | رمان، داستان ایرانی |