کتاب اصل گرایی
معرفی کتاب اصل گرایی
کتاب اصلگرایی نوشتهٔ گرگ مک کیون به شما یاد میدهد که چگونه فرع را رها کنید و به اصل کارها بچسبید. اصل گرایی یعنی در طول روز کارهای کمتری انجام دهید ولی همین کارهای کمتر را به بهترین شکل ممکن انجام دهید. با این کار بازده شما به طرز قابل ملاحظهای افزایش پیدا میکند و به جای سردرگم شدن در هزاران راه فرعی، با آرامش هزار قدم در راه اهداف اصلی زندگیتان پیش میروید. این کتاب با ترجمهٔ آرمان نصیری در انتشارات میلکان چاپ شده است.
درباره کتاب اصل گرایی
کتاب اصلگرایی، نوشته گِرِگ مَککیُون به بررسی نظم سیستماتیک اصلگرایی میپردازد و نشان میدهد که چگونه هر کسی میتواند بفهمد چه چیزی کاملاً ضروری است و با تشخیص درست، زندگی موفقیتآمیزتر و هدفمندتری را داشته باشد. با تمرکز بر روی «کمتر اما بهتر»، افراد، تیمها و سازمانها میتوانند در یک مسیر، یک میلیون مایل پیشرفت داشته باشند به جای اینکه در یک میلیون جهت مختلف، تنها یک میلیمتر پیشرفت کنند. یک فرد اصلگرا هرگونه تلاشی را برای انجام کارهای غیرضروری متوقف میکند. با انجام این کار، او بر آنچه حیاتی است تمرکز میکند و متعاقباً به دستاوردهای مهمی در حوزههای اصلی کار و زندگی خود میرسد. اصلگرایی در تعریف،، به معنای دنبال کردن اصل «کمتر، اما بهتر» است. اصلگرایان، انرژی و منابع خود را در فعالیتهای کمی سرمایهگذاری میکنند تا پیشرفت قابلتوجهی در چند حوزه کم، اما ضروری به وجود آورند. فرد اصلگرا درک میکند که ایجاد دستاوردهای مهم در زمینههایی که بیشترین اهمیت را دارد نیازمند موازنههای واقعی است. در مقابل، فرعگرایان، یک مرتبه چندین پروژه را در دست میگیرند و در هر پروژه تنها به پیشرفت ناچیزی دست مییابند. سخت کار کردن، لزوما همیشه نتایج بهتری ایجاد نمیکند، به خصوص زمانی که شما برای موارد سختِ کماهمیت کار میکنید. نتایج بهتر، تقریباً همیشه با کار کمتر، اما کیفیتِ بهتر بر روی تنها چند موردی محقق میشوند که تأثیر مستقیمی روی معیارهای موفقیت شما دارند. اصلگرایی چیزی نیست که شما به زندگی خود بیفزایید و یا گاهی اوقات آن را انجام دهید؛ این راهی برای زندگی کردن است که شما آن را قبول میکنید و با آن یکی میشوید. این، یک نوع سبک زندگی است، راهی برای انجام همه کارها به شکلی ساده و متفاوت. این سبک زندگی، ریشههای عمیق در سنتهای معنوی و زندگی شخصیتهای برجسته دارد.
درباره گرگ مک کیون
گرگ مک کیون در دانشگاه بریگام ارتباطات و روزنامهنگاری خواند و بعد در دانشگاه استنفورد در رشتهٔ مدیریت ارشد کسب و کار تحصیل کرده است. گرگ مک کیون نویسنده و سخنرانی موفق و یکی از نویسندههای ثابت مجلهٔ کسب و کار هاروارد است. او در پروژههای مختلفی برای ارزیابی مدیران ارشد، در Heidrick & Struggles’s Global Leadership Practice کار میکرد که یکی از فعالیتهای آنها بررسی 300 مدیر برتر HP بود. این تحقیقها زمینهساز ایدهٔ مرکزی کتاب اصلگرایی گرگ مک کیون بود.
خواندن کتاب اصل گرایی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
اگر به خودتان آمدهاید و متوجه شدهاید انبوه کارهای عقب افتاده شما را احاطه کردهاند این یعنی مانند بسیاری از افراد، فرعگرا هستید و چارهٔ کارتان اصلگرا شدن است. پس خواندن کتاب اصل گرایی را به خاطر یک کار فرعی دیگر عقب نیندازید!
بخشی از کتاب اصل گرایی
همهی ما در دههی گذشته شاهد افزایش تصاعدی گزینهها و انتخابها بودهایم. با وجود این، حتی در میانهی این افزایش ــ یا شاید به دلیل آن ــ قدرت دیدمان را در برابر مهمترین گزینهها از دست دادهایم.
همان گونه که پیتر دراکر گفته است:
چند صد سال آینده، زمانی که تاریخ ما از نگاهی طولانیمدت نوشته میشود، احتمال دارد مهمترین رویدادی که تاریخنگاران ببینند نه فناوری، نه اینترنت و نه تجارت الکترونیک، بلکه دگرگونی بیمانندِ شرایط انسان باشد. برای نخستین بار، به معنای واقعی، شمار زیاد و روزافزونی از انسانها فرصت انتخاب دارند. برای نخستین بار، آنها مجبورند خودشان را مدیریت کنند و جامعه اصلاً آمادگی آن را ندارد.
حجم
۶۹۳٫۰ کیلوبایت
سال انتشار
۱۴۰۰
تعداد صفحهها
۲۴۱ صفحه
حجم
۶۹۳٫۰ کیلوبایت
سال انتشار
۱۴۰۰
تعداد صفحهها
۲۴۱ صفحه
نظرات کاربران
این کتاب،مناسب کسانی است که فکر میکنند باید بیشتر کارکنند،تا موفق باشند،کسانیکه فکر میکنند میتوانند در آن واحد چندکار را انجام دهند،چندین مهارت را یاد بگیرند و به طور کلی نمیدانند که چه کاری برای آنان (اصل) است. انها به
ارزش چندبار خواندن دارد. ترجمه خوب و روونی داره و نشون میده که مترجم با مباحث اشنا بوده و دخل و تصرف کوچکی هم در ترجمه داشتند که در قسمت اخر پیوستها بهش اشاره کردن. مطمئنا فرصت کنم بعد چندماه
کتاب خوبیه اما ترجمه اش خوب نیست خیلی راحتتر میشد کلمه های مناسبتری به جای بایسته گر و نابایسته گرا انتخاب کرد
دوستان سلام. این کتاب خوبیه. درباره این هست که ما یک انرژی محدودی داریم و نمیتونیم روی همه کارها بذاریم. بایستی یک کار رو انتخاب کنیم و بیشتر وقت و تمرکز و انرژی خودمون رو روی اون بذاریم تا بهترین نتیجه