کتاب عقاب علیه شیر
معرفی کتاب عقاب علیه شیر
کتاب الکترونیکی «عقاب علیه شیر» نوشتهٔ یعقوب توکلی در انتشارات سوره مهر چاپ شده است. این کتاب به شرح مسئلهٔ احتمال حملهٔ آمریکا به ایران و مسائل مرتبط با این احتمال میپردازد. بررسی و مطالعه سوابق و نتایج ناشی از اتفاقات منطقه خاورمیانه و مسائل بینالمللی و روند تحولات در عرصهٔ اقتصاد، فرهنگ، و سیاست خود گواه این است که مسئلهای بس عمیقتر از کشمکش هستهای در میان است.
درباره کتاب عقاب علیه شیر
روند تحولات و اوضاع سیاسی و امنیتی در خاورمیانه و روابط بین ایران و امریکا به سمت وسویی خطرناک پیش میرود؛ به گونهای که میبینیم بعضی از سران سیاست خارجی امریکا از طرح حمله به ایران سخن میگویند. به نظر نمیرسد این تهدیدها فقط به پیشرفت ایران در صنعت هستهای و تحولات مربوط به دانش نظامی در ایران معطوف بوده باشد.
فهرست فصول کتاب به این شرح است:
ضرورت بحث درباره پیامدهای حمله احتمالی امریکا به ایران
سابقه حمله نظامی غرب به ایران
حضور و نفوذ آشکار امریکا در ایران
محدودیتهای امریکا در حمله به ایران
مقایسه تهاجم امریکا به عراق و افغانستان، و حمله احتمالی به ایران
الزامات امریکا برای حمله به ایران
برتریهای امریکا بر ایران
امتیازات نظامی امریکا
شیوهها و ترفندهای عملیاتی امریکا در حمله احتمالی به ایران
اهداف اصلی امریکا از هجوم نظامی به ایران
عناصر فریبندهٔ ایران در چگونگی برخورد با امریکا
نقاط قوت ایران در صورت تهاجم احتمالی امریکا
بایستگیهای اقدامات ایران در تقابل با نیروهای متجاوز امریکایی
آخرین گمانهها
کتاب عقاب علیه شیر را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب به علاقهمندان به علوم سیاسی پیشنهاد میشود.
بخشی از کتاب عقاب علیه شیر
ما باید فرض را بر این بگیریم که دشمن ما به اقدامی سریع دست خواهد زد، و در صورت غفلت، ما دچار یک انفعال، بحران، و مشکل حاد خواهیم شد؛ چون در جنگ سرعت عمل بسیار مهم است؛ یعنی اینچنین نیست که به ما فرصت تغییر موقعیت را بدهند. ممکن است برخی از سیاسیون چنین تصوری داشته باشند؛ اما کسانی که دارای تفکر نظامی هستند و جنگسالارانه میخواهند جهان را اداره و بر آن سیطره پیدا کنند، بههیچوجه این گونه فکر نمیکنند. آنها به عملیاتی بسیار سریع و دسترسی به اهداف با سرعت هر چه بیشتر فکر میکنند. به همین جهت عموم کشورهایی که اهداف اشغالگرانه و تجاوزگرانه دارند، همیشه نیروهایی با قدرت واکنش سریع داشتند. نمونههای تاریخی از این دست فراواناند. در گذشته از اسبان تیزرو و جنگاورانی چابک استفاده میکردند، تا بتوانند ضربات نظامی سهمگینتری را بر دشمنان خویش وارد کنند. زمانی که امریکاییها به دنبال اهداف خودشان بودند، اولین نیرویی که به عراق فرستادند، نیروی واکنش سریع بود. بنابراین، ما باید خود را برای روبهرو شدن با این واقعیت آماده کنیم، که امریکا به گونهای وارد نبرد با ایران خواهد شد، که ما فرصت نکنیم نیروهای خودمان را بسیج کنیم.
حجم
۶٫۸ مگابایت
سال انتشار
۱۳۸۷
تعداد صفحهها
۳۲۴ صفحه
حجم
۶٫۸ مگابایت
سال انتشار
۱۳۸۷
تعداد صفحهها
۳۲۴ صفحه