معرفی و دانلود کتاب اسلام گرایی در مصر + خلاصه رایگان

۳.۷(از ۳ امتیاز)
یعقوب توکلی

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب اسلام گرایی در مصر

«اسلام‌گرایی در مصر» پژوهشی در تفکر و عملکرد جماعت اسلامی مصر به قلم یعقوب توکلی است. در این اثر نویسنده برای شناخت بهتر جنبش اسلامی مصر ابعاد دینی و اعتقادی آن را بررسی کرده‌است و علت گرایش طبقات مختلف مردم مصر به خصوص محرومان به مبارزات سیاسی و ستم‌ستیزی‌های اجتماعی را توضیح داده‌است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب اسلام گرایی در مصر و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:اسلام گرایی در مصر
حجم فایل کتاب:۴.۳۳ مگابایت
شابک:۹۷۸۹۶۴۵۰۶۶۷۵۶
تعداد صفحه‌ها:۲۰۸ صفحه
قیمت کتاب:۱۴۵۵۰۰ تومان

نظری برای کتاب ثبت نشده است.

بریده‌هایی از کتاب

Z.SH
این واقعیت تلخ است که بشر امروز به خاطر فاصله گرفتن از اصل فطری و توحیدی خویش و به فراموشی سپردن خداوند، مبتلا به بلای عظیم خودفراموشی شده است.
مرتضی نوشاد
چندی پیش از آن، سادات سخنرانی چهار ساعته‌ای را به سبک سخنرانی‌های روزولت رئیس جمهور اسبق آمریکا ترتیب داد و سعی کرد با نشستن در کنار شومینۀ دیواری و گفت‌وگوی دوستانه با ملت مصر دل آنان را به چنگ آورد؛ اما از آنجا که این رفتار ذاتی وی نبود، دقایقی بعد از ظاهرسازی‌ها رشتۀ کلام از دستش خارج شد و با عصبانیت به گروه‌های اسلامی و برخی از روشنفکران پرخاش نمود.
m.salehi77
خالد در پایان می‌نویسد: «ما از حکام و رؤسایی که دستور معصیت خدا و پیامبر او را می‌دهند، بیزاریم و با قوانین ساختگی و اندیشه‌های سرمایه‌داری، کمونیستی و دمکراسی سوسیالیستی و ملی‌گرایانه ـ که با قوانین الهی مخالف است و با دستورات قرآن و سنت پیامبر (ص) سازگاری ندارد، مخالفیم. ما از کسانی که از حکام و رؤسای کشورهایی که دستور معصیت خدا و پیامبرش را صادر می‌نمایند، تبعیت می‌کنند، گریزانیم و به روحانیونی که دین خود را به دولت فروخته و به دنیای فانی رضایت داده‌اند، می‌گوییم که این حکام شما را اغفال کرده و خود را خدای شما قرار داده‌اند؛ ولی بدانید که در روز قیامت هیچ بهانه‌ای برای پوشانیدن گناه خویش نخواهید داشت.